ON THE SPOT

talosh1234

New member
../images/Emo88.gifON THE SPOT../images/Emo88.gif../images/Emo124.gif

מצטערת שלא עשיתי כ"כ הרבה זמו .. שכחתי והיו פעמים שלא יצא לי :/ אז אמאמ.. החוקים ברורים- שואלים את Simple Girl 182 שאלות על ה-כ-ל ורייבן- זה הכינוי שהיה רשום אצלי .. אני לא זוכרת את החדש בע"פ XD

butbut

New member
../images/Emo126.gifאוה רייבן../images/Emo70.gif

חח אני רק מקפיצה את זה- אני אשאל אותך שאלות כשאני יחזור מהבית ספר-פשוט ההודעה הזאת נפלה למטה-למטה. XD

Simple Girl 175

New member
../images/Emo215.gifיאייי!! אניאניאני ^^ || השינוי הוא רק

במ'ס.. מ-182 ל-175
פוצצו אותי בשאלות!!

גרבע

New member
אממממממממממממ

אוקי XD מה המלה הראשונה שאמרת? למה התחפשת בפורים? כמה פעמים השנה הוציאו אותך מהכיתה? את צמה מחר? איזה צבע את אוהבת ? את אוהבת סוכריות על מקל? יוצא לך לראות לפעמים 17:17 וכאלה? את מאמינה באמונות טפלות? מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאת רואה תמונה של דני ? את פוטוגנית? איזה צבע גרביים יש לך? מה את לובשת? איזה מקצוע את הכי שונאת? את אוהבת כדורעף? אם הייתה לך אפשרות לצבוע את השיער לצבע אחד חוץ משחור,לאיזה צבע זה היה? נאמנאמ ממש אין לי רעיונות XD

Simple Girl 175

New member
../images/Emo215.gifעונהנהנה../images/Emo9.gif

מה המלה הראשונה שאמרת? לא יודעת.. צריך לשאול את אמא והיא לא בבית ><" למה התחפשת בפורים? המסיבה בבצפר שלנו היא ביום שישי, אבל יש לנו בערב מסיבת מגמה [של תקשורת] ומחר בערב של הסמינר האמריקאי והכיתה שלי מוזמנת, אז ככה.. היום-סטארגירל מחר-קארגירל [כמו קארבוי אבל ממין נקבה *אהמבויגירלאהמ*] ביום שישי-חצי מלאך חצי שטן [עשיתי סימולציה.. יצא בן זו**
] כמה פעמים השנה הוציאו אותך מהכיתה? אממ אפעם
את צמה מחר? נוןפ איזה צבע את אוהבת ? תכלת את אוהבת סוכריות על מקל? כמובן
יוצא לך לראות לפעמים 17:17 וכאלה? יותר מידי ><" את מאמינה באמונות טפלות? נופ מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאת רואה תמונה של דני ? "אה! זה דני!" את פוטוגנית? לא יודעת.. תגידי לי את
אני פוטוגנית
[התמונה מהטיול השנתי שהיה לי בראשוןשני] איזה צבע גרביים יש לך? עכשיו.. שחורות מה את לובשת? גי'נס, חולצה של RHCP, תחתונים וגרביים איזה מקצוע את הכי שונאת? אמאמאמ.. בחירה קשה, אני אלך עך פיזיקה ותושב"ע את אוהבת כדורעף? אהאהא!!! שנה שעברה הייתי שחקנית, אבל פרשתי.. הייתי ממש גרועה ><" אבלאבל התיכון שלי מתמחה בענף הספורט הזה.. ובכל זאת אני ממש אוהבת לארות את המשחקים ואת החברות שלי שבמגמה משחקות.. ומנצחות! אם הייתה לך אפשרות לצבוע את השיער לצבע אחד חוץ משחור,לאיזה צבע זה היה? ג'ינג'י!! אני.לאהוב.שיער.כתום

Maddie

New member
ריייייייייייייבבבבבבןןןןןןןןן../images/Emo185.gif

סקס
היי
למה החלפת כינוי? האם את מודה שיש לך אובססיה לשמות ולמאומצונים?
האם את מודה שאת מייבשת אותי במסן? מה האוכל האהוב עלייך? מקצוע אהוב? השיר הכי אהוב של מקפליי: השיר הכי אהוב לא של מקפליי: את מנגנת על משהו? על מה? ולסיום - שימי תמונה של הפייב שלך
כןןכן אני גרועה בלהמציא שאלות
תסתפקי. אני לאהוב אותך

Simple Girl 175

New member
../images/Emo215.gifנווווווונייייייייייייייייייי../images/Emo24.gif

אורגיה
למה החלפת כינוי? 1. כי אני חולה [
] 2. כי התגעגעתי [
] האם את מודה שיש לך אובססיה לשמות ולמאומצונים? מודה באשמה
האם את מודה שאת מייבשת אותי במסן? מה
אני
לאלאלא
[יש סיליט XDDD] מה האוכל האהוב עלייך? נמנמ.. לא יודעת פופקורן
מקצוע אהוב? Oם אמור להיות דבר כזה? אמ.. תקשורת השיר הכי אהוב של מקפליי: זה כמו שתשאלי אותי את מי אני אוהבת יותר, אמא או אבא [אמא XDDD סתםסתם] לא יודעת! יש יותר מידי השיר הכי אהוב לא של מקפליי: בזמן זה ממשית שאני חורשת בטירופין.. The_Wombats_-_Moving_To_New_York Time_For_Me_To_Fly_(Nick_Version) את מנגנת על משהו? לא
על מה? את רוצה שאני באמת אבכה.. כבר אמרתי לא, אז לאלא
ולסיום - שימי תמונה של הפייב שלך טומיטומיטומי
אני.לאהוב.אותך.יותר.יותר.יותר
|חיובק|

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif Moving to New York ../images/Emo99.gif

טומיייי
נה, אני עלובה אין לי שאלות אלייך

גילולית

New member
../images/Emo205.gifהשאלון הפתלובי שלי../images/Emo9.gif

מה התאריך האהוב עלייך?
למה?
טעם האהוב של גלידה?
מתי הפעם האחרונה שהיית בים?
מה החג האהוב עלייך?
למה?
באיזה מדינה חוץ מישראל היית רוצה לגור?
למה?
איז חייה אקזוטית מבין הבאות היית מעדיפה לגדל בבית:טווס, גור נמרים, נחש ארסי או ג'ירפה?
למה?
עם איזה דמות מההיסטוריה היית רוצה להיפגש?
למה?
איזה דאלון מעצבן?
למה?(סתם) זה הכל

Simple Girl 175

New member
../images/Emo215.gifחח השאלון הזה מזכיר לי מבחן בתנ"ך..

נמק, פרט והסבר כל דבר
מה התאריך האהוב עלייך? 1. 30 בינואר 2. 14 בפבואר למה? 1. כי זה היומולדת שלי
2. כי זה הוולנטיין
וגם סתם אני ממש אוהבת את התאריך הזה טעם האהוב של גלידה? נוגט
מתי הפעם האחרונה שהיית בים? סתם בים, 18.1 בסיור מבצפר ולהיכנס ולים וכל זה היה מתישהו בחופש הגדול לפני שנתיים מה החג האהוב עלייך? פורים!!
שממשמש [את התחת] ובא!! למה? כי.כי.כי. זה פורים! פורים זה מאגניב! בפורים מתחפשים! באיזה מדינה חוץ מישראל היית רוצה לגור?|סדגש אממ לונדון ופלורידה למה? בקשר ללונדון.. בואי נחשוב.. אמ.. אולי.. בגל.. מק! ופלורידה.. כי מגניב שם וגם אחותי גרה שפם ^^ איז חייה אקזוטית מבין הבאות היית מעדיפה לגדל בבית:טווס, גור נמרים, נחש ארסי או ג'ירפה? גור נמרים למה? כי הם חתולים גדולים ומגניבים! עם איזה דמות מההיסטוריה היית רוצה להיפגש? אמ.. יצחק רבין למה? כדי לשאול אותו את כל השאלות שלא הספיקו לשאול איזה שאלון מעצבן? לאלא! אני לאהוב שאלונים ^^ למה?(סתם) ששש..
הסתם כי בא לי.. תמונה
של העין הסקסית שלי
[גם תמונה שצילמתי בטיול ^^]

גילולית

New member
../images/Emo205.gifאיזה עין יפה=O../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

butbut

New member
../images/Emo221.gifשאלות../images/Emo9.gif

אם יית יכולה, היית מתחתנת עם מישהו ממקפליי?ולמה?
מה השיר המועדף עלייך מתוך הדיסק ROT3F?
איזו גיטרה את הכי אוהבת אצל טום?
מה הצבע האהוב עלייך?
אם היית יכוה לשנות בעצמך משהו-מה זה היה?
את אוהבת את עצמך?למה?
אני אחשוב על עוד XD

../images/Emo20.gifאינג'וי |שמאלה|

מה את הכי אוהבת לאכול? אדום או צהוב? פזור או אסוף? אייסיקיו או מסנג'ר? מה הגובה שלך? יש לך אחים? איך במגמת תקשורת? איזה עוד מגמה את לומדת? כמה יחידות את במתמטיקה? במבה אדומה או רגילה? במבה או ביסלי? ביסלי או בייגלה? בייגלה או צ'יפס? צ'יפס או דוריטוס? סרט, בקולנוע או בבית? כמה מאומצים היו לך עד היום ואיזה? ~קדימה ספירה D:~ אוהבת את פורים? ואת פסח? את קוראת עכשיו ספר? איזה? איזה סרט ראית לאחרונה? בבצפר - להתחיל ללמוד מוקדם ולסיים מוקדם או להתחיל ללמוד מאוחר ולסיים מאוחר? יש לך שם חיבה? השם שאת הכי אוהבת, לבן? ולבת? אם היית יכולה להחליף את השם, לאיזה? מה תקחי לאי בודד? מתי הסתפרת בפעם האחרונה? ומתי היית אצל הרופא שיניים בפעם האחרונה? היה לך גשר? לשמוע מוזיקה, עם רמקולים או אוזניות? זהו נגמרו לי השאלות D: תהניייי

למעלה