On The Spot

butbut

New member
../images/Emo26.gifתשלימי את המשפטים:]

הפייב שלי הוא...
אם הייתי פוגשת אותו הייתי מיד...
אם הייתי בהופעה של מקפליי,ואחד מהם היה מעלה אותי אל הבמה הייתי ניגשת אל...כדי לתת לו...ולהגיד לו.... ....<<אומר ששם צריך להשלים:]

mcfly danna

New member
שלי!!

הפייב שלי הוא... דני בוי!!! אם הייתי פוגשת אותו הייתי מיד... TMI ליידיז..סתם הייתי מזנקת עליו.. אם הייתי בהופעה של מקפליי,ואחד מהם היה מעלה אותי אל הבמה הייתי ניגשת אל...דני, הארי,טום ודאגי כדי לתת לו...חיבוק דוב ונשיקה- לכולם ולהגיד לו.... OMG YOUR SO SHEXY!!! GIVE ME BABYS COMING BACK חחח... הבדיחות שלי כאלה עלובות..לא נורא...:):) האופטימיות שלי לא נפסקת...

OneStepCloser

New member
חח, את לא אמורה לענות על זה...

את צריכה לשאול שאלות שאת רוצה שStewie תענה לך.. כל שבוע או פעמיים בשבוע [אם אני לא טועה
] יש למישהי אחרת... ויש תור...^^

sweet shir

New member
מי זאת הסטואי הזאתי בכלל? XD

אני חושבת שהיא כבר לא בפורום XD

kelly7i

New member
היא חיה היא חיה!!

כולם לצעוק ולהסתובב במעגלים!!

kelly7i

New member
../images/Emo41.gif

מה השם שלך?
איזה כיתה את?
נכון אני חמודה?
יופי ללכת לישון עכשיו

McFly rullz

New member
ממ...כנסי../images/Emo26.gif

מה את אוהבת לעשות?
איזה שיר את ה-כ-י אוהבת של מק?
איזה להקה אחרת חוץ ממק את אוהבת? וזהו ^^

OneStepCloser

New member
D:

1. איך הכרת את מקפליי? 2. מתי? 3. מה השיר הכי הכי הכי יפה ששמעת אי פעם [לא רק של מקפליי]? 4. איפה את גרה?
5. נכון שצרפתית זה חרא? [תגידי כן
]

sweet shir

New member
אין לי מושג אם כבר שאלו שאלות כאלו.... חחחחחח

אני גרועה בשאלונים אבל היה בא לי לחבר. XD ממ מה נשמע? D: שם/גיל/מקום מגורים? מי הבן אדם שהכי חשוב לך בחיים האלו (אפשר כמה.. אני לא אהיה קטנונית XD)? את יודעת לגלגל את הלשון שזה יראה כמו U כזה?
(חחחח יש אנשים שלא יכולים!!!) מה הצבע האהוב עלייך? והשנוא? מה את רואה משמאלך? ומימינך? תושיטי את היד במה את נוגעת? חחחחחחחחחחחח טוב ואני אפסיק את זה פה לפני שזה ידרדר לחלוטין. XD

mcfly danna

New member
שאלוניישן שלי....

אממ... מקווה שעוד לא עשו את זה... שם: תאריך לידה: את גרה באיזור: איך הבית-ספר עד כה?:(חחח ממש משעמם לי) כמה מכות חטפת היום : (מה שלא תגידי, אני שוברת שיאים..) האלבום האחרון ששמעת: השיר האחרון ששמעת: המשפט המצחיק שאמרו לך אי פעם..(אוווו... שאלה מכשילהXDD) הסרט האחרון שראית: אם היית (במקרה) טסה לאנגליה, והיית רואה את מקפליי והם היו מסתכלים עלייך, במיחד הפייב שלך.. מה היית עושה?:

HiLa0mcfly

New member
חחח הקשיבו כולם

סטואי[נוי] יותר לא כותבת בפורום אך היא קוראת! אני איתה עכשיו בטלפון אז היא אמרה למסור =]

למעלה