On The Spot

../images/Emo88.gif On The Spot ../images/Emo88.gif

והפעם.....: דני האלה שאלתי: נכון שאת פשוט חולה מתה שרופה צולעת עליי?

McFly rullz

New member
אוקיי דניXDDD

למרות שאני בערך יודעת הכל עלייך...XD אבל-
צבע מועדף עלייך: XDDאין לי עוד שאלות כי אני יודעת את הרוב עלייךXDD
המוןןןןןןןן

butbut

New member
../images/Emo190.gifדני!!!!!!!!!!!!..הנה החלק שלי במשחק:]

תשלימי:]]]
אם הייתי יכולה לפגוש את ..............הייתי אומרת לו..........ומבקשת ממנו.........ולבסוף הוא בטח היה אומר לי..............
הפייב שלי זה................יש לו עיניים............
אם הייתי נתקעת עם.............בחדרון ממש קטן וחשוך.................הייתי בטח..............!!!

אוי ואבוי לך אם אני הייתי מקבלת את השאלה הזאת

XD תשמרי אותה, ותאריכי אותה, ותכיני בקובץ וורד, למתי שיגיע תורי.

חח אוקיי..

אם הייתי יכולה לפגוש את דאגי[אופקורס] הייתי אומרת לו שהוא הבנאדם הכי יפה בעולם עם העיניים הכי מושלמות
ומבקשת ממנו להתפשט..חחח סתם [החמישה צבעים נכנסו לי לראש XD], לגדל שיער, לא יותר מדי.. ו..אה כן גם לחפוף אותו ולבסוף הוא בטח היה אומר לי שהוא רוצה להתחתן :>
הפייב שלי זה יש לו עיניים כחולות מדהימות
אם הייתי נתקעת עם דאגי בחדרון ממש קטן וחשוך.................הייתי בטח מתחתנת איתו D: אמ.. נו..אתן לא צריכות לדעת את זה O:!!!

Shir Girl XD

New member
שאלות..

תני לי.. 5 חיות שאת אוהבת 4 אנשים\ דברים שאת הכי אוהבת 3 דברים שבחיים לא תעשי 2 הדברים הכי מטורפים שתעשי מחיים שלך (1 בקשר למקפליי. ו1 בכללי) את האחד והיחיד שלך סורי על השאלות הדפוקות

תשובות..

כלב, סוס, דולפין, חתול וג'ירפה
אוף זה קשה.. טוב אנשים זה כל הפורום.. כאילו אעאעאה :]] אמ.. טוב דברים: מחשב, טלוויזיה, טלפון והפלא של בוט XD כי היא הביאה לי צילצול של בובספוג [ללא ידיעתה
]
בחיים לא אקפוץ מבניין [וטפ], לא אוכל חרקים ובחיים לא אשבור את המחשב שלי.. חיחי
לא הבנתי, מה זאת אומרת.. השאלה האחרונה [או שזה היה שאלות.. לאדעת]

mcfly danna

New member
אוקי..

אמממ... תאריך לידה: מה היית בגילגול הקודם: מה היית בגלגול הבא: נכון ששניצל מאמא עוף עדיף על שניצל טבעול?: סורי על השאלות הכל-כך קריטיות וחשובות... פשוט המוח שלי נבנה מחדש...עימך הסליחה..

=]

אמממ... תאריך לידה: 18.4.94 מה היית בגילגול הקודם: קוף [?] לאדעת בטח איזו איגואנה מה היית בגלגול הבא: מה הייתי בגלגול הבא? O.ס אמ.. הייתי נשואה לדאגי.. עוד מעט שוב נתחתן :> נכון ששניצל מאמא עוף עדיף על שניצל טבעול?: כן.. איכס טבעול S: סולחת
XD

להלהלה

1. המונה ליזה או הסעודה האחרונה? 2. הארי פוטר או שר הטבעות? 3. נרניה או אראגון? 4. אבריל לאבין או שרה מישל גלר [באפי D:] ? 5. טוקיו הוטל או נייטוויש? 6. פיק או המשכון? 7. להוריד סרט או לראות אותו בקולנוע? 8. תל אביב או חיפה? עכשיו אני הולכת לישון. אני אבוא לראות את מה שענית... דיר באלאק!

בו

1. המונה ליזה או הסעודה האחרונה? המונה ליזה כפרעליה =] [וטפ] 2. הארי פוטר או שר הטבעות? הארי פוטר
3. נרניה או אראגון? נרניה לא ראיתי/קראתי אראגון 4. אבריל לאבין או שרה מישל גלר [באפי D:] ? שרה מישל גלר D: 5. טוקיו הוטל או נייטוויש? לא אוהבת את שתי הלהקות \: אבל אם חייבים לבחור אז טוקיו הוטל 6. פיק או המשכון? אממ.. פיק [?] 7. להוריד סרט או לראות אותו בקולנוע? לראות בקולנוע D: 8. תל אביב או חיפה? תל אביב חח

Dirty wings2

New member
^.^

אממ כמה שאלות קצרות :] 1.מי הפייב שלך במקפליי? 2.ממתי את מכירה את מקפליי? 3.מה השיר האהוב של מקפליי? 4.ישלך שם כמו של דני הידעת?
5.איזה עוד מוזיקה את שומעת חוץ ממקפליי? 6.היית בהופעה שלהם? וזהו

m o r 1 0 2

New member
דני../images/Emo24.gif../images/Emo168.gif

השאלון שאני עושה לכולם
5 דברים שאת הכי אוהבת לעשות:
4 דברים שאת שונאת לאכול:
3 שירים שאת אוהבת של מקפליי
2 הפייבוריטים שלך ממקפליי:
דבר אחד שאת לוקחת איתך לאי בודד: לאב יו

למעלה