../images/Emo88.gifTop 10../images/Emo88.gif../images/Emo41.gifההתחלה:../images/Emo41.gif
אז ככה. מה שנעשה זה מין מצעד משלנו שכזה, שיתעדכן כל כמה ימים (בתקווה להגיע לזמן המתנה של שבוע שלם...).
איך זה עובד? בתור התחלה, אני אפרסם כאן רשימה של 20 שירי דאנס והאוס חדשים ומוכרים. אתם תצביעו עבור השירים האוהבים עליכם (כבר אני מפרט איך) ונסנן לנו את הטופ 10 הראשון. אותם 10 שירים יפורסמו בעוד כמה ימים בתוספת 3 שירים דאנס והאוס דנדשים שיתמודדו לעליה למצעד הבא. בכל פרסום מצעד תוכלו להאיר את עיניי בהצעות שירים משלכם שיתפרסמו במצעדים הבאים. על השירים להיות חדשים, אך מוכרים, כאלה שרצים ברדיו.
ההצבעה: משתמש רשאי להצביע רק פעם אחת לכל מצעד, שזה נחשב: 3 שירים לבחירה מהטופ 10 + שיר אחד שהייתם רוצים לראות בטופ 10 הבא מקבוצת שלושת הממתינים. את ההצבעות אפשר לפרסם בפומבי בפורום או לשלוח לי מסר אישי כרצונכם. ברגע שהשרשור ההצבעות ימות, והוא לא יקפוץ יותר יתפרם הטופ 10 הבא.
שירי דאנס והאוס ישראלים כלולים (הנרי, עופר ניסים ושות' - גם בעברית!).
השתתפות חובה
- תשתדלו תמיד להצביע כדי לקבל תוצאות אמינות ולצורך פעילות הפורום!
אז קדימה לעבודה
רשימת השירים הראשונית: 1. Filterfunk - Sos (Message In A Bottle) 2. Hi Tak - Say Say Say 3. Shapeshifters - Incredible 4. Deep Dish - Dreams 5. Madonna - Sorry 6. Mish Mash - Speechless 7. Joey Negro - Make A Move On Me 8. Martin Solveig - Jealousy 9. Planet Funk - Stop Me 10. Bob Sinclar - Love Generation 11. Bob Sinclar - World, Hold On (Children Of The Sky) 12. IIO - Kiss You (DJ Fernando Mix) 13. Jean Roch - Can you feel it 15. Henree Feat. Nikka - It's Killing Me 16. David Guetta - In Love With Myself 17. Velvet - Don't Stop Moving 18. עברי לידר - בוא (הנרי בלייב) 19. Meck - Thunder In My Heart 20. עברי לידר - מרי לנצח (הנרי בלייב)
סליחה על הקמצוץ בישראלית אבל אין הרבה. נוסיף לפעם הבאה.
השירים לקוחים ממצעדי דאנס והאוס מרחבי תבל ולא על פי טעמי האישי
.
אפשר להוסיף שירים משלכם שיתווספו למצעדים הבאים.
בבקשה לא לפסול שירים כבר מעכשיו!
האם כדאי לדעכם להפריד עברית/אנגלית ולעשות שני מצעדים?
אז ככה. מה שנעשה זה מין מצעד משלנו שכזה, שיתעדכן כל כמה ימים (בתקווה להגיע לזמן המתנה של שבוע שלם...).