Top 10
ההתחלה:

X Slider

New member
../images/Emo88.gifTop 10../images/Emo88.gif../images/Emo41.gifההתחלה:../images/Emo41.gif

אז ככה. מה שנעשה זה מין מצעד משלנו שכזה, שיתעדכן כל כמה ימים (בתקווה להגיע לזמן המתנה של שבוע שלם...).
איך זה עובד? בתור התחלה, אני אפרסם כאן רשימה של 20 שירי דאנס והאוס חדשים ומוכרים. אתם תצביעו עבור השירים האוהבים עליכם (כבר אני מפרט איך) ונסנן לנו את הטופ 10 הראשון. אותם 10 שירים יפורסמו בעוד כמה ימים בתוספת 3 שירים דאנס והאוס דנדשים שיתמודדו לעליה למצעד הבא. בכל פרסום מצעד תוכלו להאיר את עיניי בהצעות שירים משלכם שיתפרסמו במצעדים הבאים. על השירים להיות חדשים, אך מוכרים, כאלה שרצים ברדיו.
ההצבעה: משתמש רשאי להצביע רק פעם אחת לכל מצעד, שזה נחשב: 3 שירים לבחירה מהטופ 10 + שיר אחד שהייתם רוצים לראות בטופ 10 הבא מקבוצת שלושת הממתינים. את ההצבעות אפשר לפרסם בפומבי בפורום או לשלוח לי מסר אישי כרצונכם. ברגע שהשרשור ההצבעות ימות, והוא לא יקפוץ יותר יתפרם הטופ 10 הבא.
שירי דאנס והאוס ישראלים כלולים (הנרי, עופר ניסים ושות' - גם בעברית!).
השתתפות חובה
- תשתדלו תמיד להצביע כדי לקבל תוצאות אמינות ולצורך פעילות הפורום!
אז קדימה לעבודה
רשימת השירים הראשונית: 1. Filterfunk - Sos (Message In A Bottle) 2. Hi Tak - Say Say Say 3. Shapeshifters - Incredible 4. Deep Dish - Dreams 5. Madonna - Sorry 6. Mish Mash - Speechless 7. Joey Negro - Make A Move On Me 8. Martin Solveig - Jealousy 9. Planet Funk - Stop Me 10. Bob Sinclar - Love Generation 11. Bob Sinclar - World, Hold On (Children Of The Sky) 12. IIO - Kiss You (DJ Fernando Mix) 13. Jean Roch - Can you feel it 15. Henree Feat. Nikka - It's Killing Me 16. David Guetta - In Love With Myself 17. Velvet - Don't Stop Moving 18. עברי לידר - בוא (הנרי בלייב) 19. Meck - Thunder In My Heart 20. עברי לידר - מרי לנצח (הנרי בלייב)
סליחה על הקמצוץ בישראלית אבל אין הרבה. נוסיף לפעם הבאה.
השירים לקוחים ממצעדי דאנס והאוס מרחבי תבל ולא על פי טעמי האישי
.
אפשר להוסיף שירים משלכם שיתווספו למצעדים הבאים.
בבקשה לא לפסול שירים כבר מעכשיו!
האם כדאי לדעכם להפריד עברית/אנגלית ולעשות שני מצעדים?

SummerNightCity

New member
אז גם היו מצביעים לשלוש?

ולמה לא, נערבב.
Madonna - Sorry IIO - Kiss You (DJ Fernando Mix) Henree Feat. Nikka - It's Killing Me

א ו ח נ ה

New member
הבחירה שלי../images/Emo27.gif

FilterFunk - S.O.S. Joey Negro - Make A Move On Me Meck - Thunder In My Heart אופציה ללהיט חדש
4Sure - Keep On Moving

X Slider

New member
יכנס למצעדים הבאים ../images/Emo45.gif../images/Emo51.gif

אני אישית לא אהבתי. תודה רבה

X Slider

New member
הקפצה אחרונה

אין מספיק הצבעות ויש מלא שלא הצביעו קדימה קדימה לפחות מישהו לאזן קצת את איך שהמצעד נראה!! (והוא לא נראה טוב
)

X Slider

New member
אני גם אצביע כאן...../images/Emo13.gif

Bob Sinclar - World, Hold On (Children Of The Sky) Shapeshifters - Incredible IIO - Kiss You (DJ Fernando Mix)

d e m o sthenes

New member
הבחירה שלי...

Velvet - Don't Stop Moving Henree Feat. Nikka - It's Killing Me Meck - Thunder In My Heart חלק מהשירים אני עדיין לא מכיר אבח אני מטפל בזה. לדעתי ה-the drill - the drill works [tomer maizner remix חייב להיות במצעד

PoolooP

New member
ושלי ../images/Emo13.gif

Shapeshifters - Incredible David Guetta - In Love With Myself (איך אף-אחד לא בחר בו?!?!
) Jean Roch - Can you feel it נוסטלגיה 100ממת
שבת שלום וסחטיין על היוזמה פה

X Slider

New member
ג'ין רוצ' יצא החודש בישראל

מה נוסטלגיה?
ותודה על ההשתתפות

X Slider

New member
לקחתי הכל ממצעדים אחרונים.

אני חושב שזה ככה כדי שזה יצא במקביל ל"מאוהב" של עידית הלוי שזה בעצם אותו שיר אבל בעברית... בכל מקרה.. תמיד אפשר ל להציע
.

שלי זה ../images/Emo192.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

(IIO - Kiss You (DJ Fernando Mix Hi Tak - Say Say Say Henree Feat. Nikka - It's Killing Me חובה שהוא יכנס למיצעד (B.E.D. - Lay Me Down (6AM Club Mix

../images/Emo27.gif

Hi Tak - Say Say Say Velvet - Don't Stop Moving Bob Sinclar - World, Hold On המלצה
Cascada-an everanding dream וגם Scooter-apache rocks the bottom קבל
על היוזמה

למעלה