When It All Falls Down

CoLd CoCa CoLa

New member
../images/Emo88.gifWhen It All Falls Down

אז ככה, יש את זה בהרבה פורמים...אז למה לא אצלנו
וזה גם כדי להחיות את הפורום-אז תענו
מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים - גבוה, נמוך, בינוני) המשפט המועדף בשיר: זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: מהו אופי השיר? [דיכאוני/שמח וכ'ו....] שם השיר מתאים לתוכן שלו? היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? האם השיר מתאים לאופי הדיסק? לאיזה עוד דיסקים השיר היה מתאים? האם השיר קצר מידי/ארוך מידי? האם יש קטעים מיותרים בשיר? אנא כתוב את תסריט חלומותייך לקליפ. בקצרה. דבר מצחיק\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן בקרע: השיר מזכיר לי\מה עובר לי בראש?

crazy4tc

New member
רעיון מצוין! ואחלה בחירה של שיר ../images/Emo13.gif

בעקבות ההודעה שלך שמתי לב שאין את מילות השיר במאמרים, לנוחיותכם הוספתי.
מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? גבוה
המשפט המועדף בשיר: It's made the choice to keep your voice from creeping to my inside לא ממש משפט מועדף, יש בשיר הרבה משפטים יפים וזה אחד מהם. זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! בריטני ספירס זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: The Weakerthans, Travis מהו אופי השיר? [דיכאוני/שמח וכ'ו....] עצוב, שיר של פרידה אבל הקצב הקצבי עושה אותו שמח כזה שם השיר מתאים לתוכן שלו? ברור היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? לא! האם השיר מתאים לאופי הדיסק? הוא לא נמצא בדיסק...
לאיזה עוד דיסקים השיר היה מתאים? לקאמינו פאלמרו האם השיר קצר מידי/ארוך מידי? באורך המתאים האם יש קטעים מיותרים בשיר? לא אנא כתוב את תסריט חלומותייך לקליפ. בקצרה. הממ... לא יודעת
צריך לחשוב על זה... הסיפור מן הסתם יהיה על מישהו שרוצה לעזוב מישהי. אני בטוחה שכמה מבנות הפורום לא יתנגדו שגם הפעם השחקנים יהיו אלכס וג'ניפר
דבר מצחיק\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: לא קרה השיר מזכיר לי\מה עובר לי בראש? הממ... כלום

Zoharrr

New member
אני

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים - גבוה, נמוך, בינוני)גבוה המשפט המועדף בשיר:´ll just hide behind this attitude, dissolve my pride It´s made the choice to keep your voice from creeping to my inside זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!בריטני זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר:מישהו שאני מכירה שקוראים לו אלכס והוא שר ממש יפה. מהו אופי השיר? [דיכאוני/שמח וכ'ו....]לא יודעת איך להגדיר שם השיר מתאים לתוכן שלו? When it all falls down היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם?לא האם השיר מתאים לאופי הדיסק? הוא לא בדיסק... לאיזה עוד דיסקים השיר היה מתאים? לקאמינו האם השיר קצר מידי/ארוך מידי?מושלם האם יש קטעים מיותרים בשיר?כנ"ל אנא כתוב את תסריט חלומותייך לקליפ. בקצרה. אלכס שר על במה בחלק מהקטעים ובחלק רואים קטעים שלל מערכת יחסית בין זוג וריבים שלהם או בין ילדים להורים דבר מצחיק\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן בקרע:דידי דחה אותי השיר מזכיר לי\מה עובר לי בראש? דידי

Drorrrrrr

New member
../images/Emo99.gif

המשפט המועדף בשיר: The silence weighs on me. זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! אבי ביטר. זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: וואי לא יודע אם מישהו שיכול לעשות את זה יותר טוב. מהו אופי השיר
שיר קשה יחסית. שם השיר מתאים לתוכן שלו
וודאי. היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם
וואלה לא. האם השיר מתאים לאופי הדיסק
חבל מאוד שהוא לא נמצא בשום דיסק. לאיזה עוד דיסקים השיר היה מתאים
לסרייה המושלמת של Camino Palmero. האם השיר קצר מידי/ארוך מידי
באורך המספק נראה לי. האם יש קטעים מיותרים בשיר
וואלה לא. אנא כתוב את תסריט חלומותייך לקליפ. בקצרה
אלכס קופץ מבניין ואלכס אחר [כאילו יש לו פיצול אישיות] רץ להציל אותו ואחרי כל מסכת העינויים שהשניים עוברים, אלכס מתעורר מחלום. דבר מצחיק\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן בקרע: לא קרה. השיר מזכיר לי\מה עובר לי בראש
"חבל שהוא לא נכנס לשום אלבום, שיר נהדר".

CoLd CoCa CoLa

New member
../images/Emo137.gif../images/Emo183.gif../images/Emo188.gif../images/Emo187.gif../images/Emo136.gif

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים - גבוה, נמוך, בינוני) גבוה מאוד
המשפט המועדף בשיר: Before I go, you gotta know why nothing´s ever clear זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! כעיקרון, את בריטני ושאר חברותיה אהה...וגם לא את צביקה פיק, רוני ומאיה בוקס-טקילה
זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: אולי נו דאוט
מהו אופי השיר? [דיכאוני/שמח וכ'ו....] לא מוחלט... שם השיר מתאים לתוכן שלו? בהחלט! היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? לא האם השיר מתאים לאופי הדיסק? הוא לא בדיסק {באסה..} לאיזה עוד דיסקים השיר היה מתאים? לדיסק הראשון שלהם האם השיר קצר מידי/ארוך מידי? נורמלי האם יש קטעים מיותרים בשיר? בכלל לא אנא כתוב את תסריט חלומותייך לקליפ. בקצרה. לא יודעת, אבל אם תהיה סצניה של אלכס בלי חולצה זה יכול להיות מושלם
דבר מצחיק\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן בקרע: שמעתי אותו כל כך הרבה שאני לא זוכרת השיר מזכיר לי\מה עובר לי בראש? כמה שיר יכול להיות מושלם...

למעלה