א גוטן שבוע

MARMELAD

New member
../images/Emo89.gif א גוטן שבוע

שמתם לב שכבר יום ראשון..? אני יוצא מנקודת הנחה שאתם הולכים לקרוא את זה מתישהוא מחר - היום למעשה - ולכן אני מקדים ומברך אותכם בברכת שבוע טוב, שלא נדע מצרות, שיהיו לנו הרבה זיונים (למי שאוהב) ואהבה (למי שמחפש)... ואחרי כל הברכות אפשר להתפנות לדברים החשובים - מה היה לנו השבוע?
הודעות השבוע
אז היה לנו את משה סוויסא שרצה לדעת למה הומואים מתחילים איתו, ולמה אנחנו קרציות באופן כללי. בסוף זה הפך לדיאלוג ביני לבינו.. אבל היה משעשע. שווה לקרוא. היה לנו את התרשמותו של דרור מת"א שהפכה משום מה לשרשור כבד אווז, התעללות בבע"ח, תסכולים של לירונר, תסכולים של לירוי מלירונר, ואפילו הצהרות אהבה של משנה תורן למאי. בקיצור - שרשור חופשי מה שנקרא. הייתה לנו עוד כתבה מא. הייטנר - הפעם הוא רצה לנקר את העיניים שלנו ולספר שלסביות נהנות יותר. לא השתכנענו.
אומו פתח פינת תרבות חדשה.... יאללה.. שיהיה בהצלחה (אם לא חתן לפחות שיהיה לנו קצת קולטורה) - וחוץ מזה סמכו על מרמלד שידחוף לפינת הקולטורה קצת ידיעות חיוניות על בראד פיט (בעלי) היו שתי הפעלות פורום שלי - משוב בנים בלבד - שנחל הצלחה יחסית - וסיפק לי קצת אינפו על מה חסר לכם וממה נמאס לכם - והסיפור - שהפך ליצירת מופת. עוד ילמדו אותו בבתי"ס. והיו גם שתי הפעלות שלכם - אומו התחיל סיפור חדש (לדעתי החבר´ה עייפים מהסיפור הקודם... אבל ננסה להקפיץ אותו שוב ונראה מה קורה) וספיינבאר עשה לנו מסע מוסיקלי נוסטלגי - שהראה לחלקנו שהשנים עוברות.. אוי... איך שהן עוברות. עושה רושם שאם אני אתעטש לרגע אני לא אשים לב ואגיע לגיל שלושים. פחד אלוהים. חוץ מזה היו עוד מליון הודעות מעניינות. תצטרכו לקרוא בעצמכם. ואנחנו מחכים להמשך של הנוגעים בדבר. יאללה - קצת פרומואים.. לא יזיקו!
ציטוט השבוע
מי סיים הודעה בחתימה הבאה - "בתיאבון, בשמחה, בששון וברינה" ? העונה נכונה יזכה בסטייק עין ושלושה שיפודי פרגית.
סקר השבוע - סטרייטים?
ככה: 5 מאיתנו רואים בהם גם אובייקט מיני וגם חברים. 4 מתוכנו מתעניינים רק בסקס איתם - ו-11 מצהירים שהם רואים בהם אך ורק אובייקט חברי - ולא מיני - אלו כנראה האחד עשר היותר בריאים נפשית מבינינו (אמר מרמלד שהצביע משהו אחר). 1 טוען שהוא לא מתייחס אליהם בשום אופן שהוא. הסקר הבא יעלה לאוויר עוד מעט. STAY TUNED.
קישורי הפורום
תודה למי ששלח קישורים לאתרי נוער - אני חושב שעכשיו יש בהחלט מספיק. פרוייקט הקישורים הבא קשור למצב הרוח הספרותי והמתורבת שנחת עלינו השבוע במפתיע. מכירים אתרים של סיפורי גאווה? שירים הומו ארוטיים? מגזינים לאוחצ´ות? מדורי תרבות מעניינים וורודים? שימו אותם במעטפה והכניסו לפורום. אני כבר אדאג לעדכן את הרשימה.
פינת הריגול א´
אמיר הייטנר, נכשלת במבחן. יחסית למישהו שיש לו מה לאמר על כל דבר - הכרטיס האישי של הנ"ל לא עומד בסטנדרט התקני של הפורום. אמרי מתבקש לגשת למזכירות, להוסיף לכרטיסו תחביבים, מיקום גאוגרפי, קצת על עצמו, ציטוט, וכמובן - תמונה. בוחן נוסף ייערך ללא התרעה בעתיד הקרוב. ודרך אגב - שמתי לב שסקיפי קצת נעלם - אני מאוד מקווה שזה לא בגלל הסקירה של הכרטיס האישי שלו בשבוע שעבר.....
פינת הריגול ב´
נגיד שאתה רוצה לפתוח פורום. נגיד שאתה רוצה להתלונן על מנהל הפורום. נגיד שאתה לא מבין מה עושים עם התפוז חפוז. נגיד שבא לך לתת פידבק לפורום יתושי ביצות. אז עד עכשיו לא ידעת לאן ללכת? הנה התשובה - פורום תפוז משוב. ודרך אגב, זאת במה נהדרת לצפות במריבות. שווה.
יומולדת
גלגול, גלי, גל, איך שלא תקראו לה - הנ"ל מנהלת את פורום זוגות מעורבים, גולשת שקטה כאן אצלנו שמדי פעם פוצחת את פיה... ויש לה יומולדת ב 28 לחודש. גל - מזל"ט! נשיקה חמה מהצוות וד"ש לנסיך!
פינת הקוריוז
מישהו יודע מה זה DINGE OUEEN? חשבתי שלא. באתר הזה תמצאו מילון אנגלי אנגלי לכל מיני מונחים הומואים - שהשד יודע מאיפה הם צצו. חוץ מזה, יש שם גלריה של סלבריטיז ערומים, רשימת סלבריטיז הומואים - בארון ומחוץ לו - גלריית אומנות, סיפורים - ובקיצור - אתר מרשים לכל הדעות. יאללה, לכו.
מתנות לילדים
השכן שלא ישן - בחור טוב מעיר קטנה ורחוקה, כבר כתב הודעה שלישית בפורום - אז הוא "נחשב"
... נאור99 הביא שאלה על מין טנטרי ולא שב (נהוג לאמר תודה. במיוחד אחרי תשובה מושקעת.) הנוגעים בדבר החליטו לפרסם את אופרת הסבון הגאה והוירטואלית הראשונה כאן אצלנו - חן חן - ופרידום שבא על מנת להישאר - ולא שב.
לכולם - וברוכים הבאים. וכך מגיע אל סיומו עוד סיכום שבועי. שבוע נהדר שיהיה.

אלי פלס

New member
גמלך - שבוע מעולה

(נכנסתי ללחץ. אני רץ עכשיו לבדוק מה מצב הכרטיס האישי שלי...)

icy rain drop

New member
גוטן מורגן! אממ, וויקן?

אהבתי ת´הודעה הארוכה במקצת. רק רציתי לפרגן לכם על היותכם פורום כזה כיפי וטוב ומושקע!
icy.

**Blue-Lagoon**

New member
ואני מצטרפת

באמת פורום מושקע ביותר, אחד הפורומים היותר טובים בתפוז. ואם כבר; זה רק אני או שמשהו עובר על תפוז היום?

MARMELAD

New member
ואני עונה

בהחלט עובר משהו על תפוז בחצי השעה האחרונה..... פשוט מדביקים עכשיו משמשים לכל השרתים לכבוד החג
אני מאמין שעוד חצי שעה - שעה המצב יחזור לקדמותו ואני שב ומפציר בכם לשלוח לי קישורים לאתרים הומו - תרבותיים

marco23

New member
בשעה 22:45 נסעת בקו 101 מעזריאלי למ

היום יום שני 28/1 עלית בתחנה של קניון עזריאלי על קו 101, שיצא בשעה 22:45 מתחנת הרכבת למודיעין, לבשת חולצת גולף עבה בצבע ירוק או בז´ (לא הבחנתי בחושך) וג´קט חום, אני ישבתי במושב השני מהסוף, אתה התיישבת אחרי הדלת האחורית. הייתה לך ביד שקית של "קסטרו-מן", אני לבשתי פליז שחור ומעיל עור הייתי עם תיק "ג´נספורט" לבן ושקית חומה של "למון גראס". כשירדתי מהאוטובוס בתחנה של העירייה, נתת בי מבט ממיס עם עינייך הצלולות. לא יודע איך לפרש זאת, אבל אם אתה בקטע - אשמח אם תיצור איתי קשר באימייל: [email protected] או באייסיקיו: 133419061

MARMELAD

New member
וכל מה שנותר לי לאמר הוא - בהצלחה

מה יותר טוב מעיניים ממיסות ושקית של למון גראס..?

למעלה