א גוטן שעבאס חזרה !!!

MARMELAD

New member
../images/Emo89.gif א גוטן שעבאס חזרה !!! ../images/Emo6.gif

למי שפספס את ההודעה הקודמת שלי בעניין... סיכום השבוע חוזר לימי ששי. גם ככה אין לי מה לעשות בימי ששי חוץ מלשבת בבית ולקונן על מר גורלי... ובכלל סיכום השבוע הופך את יום ששי לחגיגי יותר. אז השבוע הסיכום יהיה לחמישה ימים בלבד, ולא שבוע. מצד שני, הסיכום עבר מתיחת פנים ותגידו שהוא לא נראה יותר טוב
______________________________________________________________________ ברוכים הבאים, ברוכים המתחלפים השבוע הצטרפו אלינו Merman, צהובון (האחד והיחיד), חגי, deriarie, קמפארי, וכמובן המשמיץ האנונימי בעל שני השמות (So Far)..ראו פינת ההבהרות. נרשמו התעלפויות בקהל עקב שינוי התדמית של בלו לאגון שהפכה ללא התרעה לאנג´ל דאסט... ואומו שהפך למלך עומרי
אז לכל חברי הפורום החדשים: להלן
לכל אחד מכם. אתם מתבקשים להדפיס אותו ולתלות מעל המחשב לזיהוי מהיר של המערכת. ולמחליפי השמות....... נגמרו המוצצים אז קבלו
.. גם טוב, לא? ______________________________________________________________________ על הפרק סטראוטיפים על הומואים. יש בסיס? אני עוד לא הצלחתי להבין מה הייתה ההחלטה הסופית שלכם. ברור שכל אחד מאיתנו הוא אחר לגמרי מהאחרים. ובכל זאת, אני חוזר ותוהה בקול רם: האם יש לנו מכנה משותף פרט לנטייה המינית (רמז: קיילי) ...? גיל ריבה. אגדה? אליל? או אולי זוועה מחומצנת? גם כאן הדיעות חלוקות לכאן ולכאן. מה שבטוח, לג´וסי יהיו חיים מעניינים. מסיבות, בילויים: אז השבוע אפשר לקרוא על השאדאו, בו מ.תורן ואני ביקרנו, ועל הליין החדש של FUNNIC בלמון - שם אלי כתבנו מצא שידעך ואפילו נהנה. טריוויה..... אז למדנו איזה שירים כל אחד רוצה בפסקול של הסרט (בכיכובה של לייזה מינלי / מילה גובוביץ´ / ג´ואן קולינס) על חייו. מפתיע, או שלא, בריטני לא תשיר באף אחד מהסרטים האלה. והפתעה חיובית: דיוויד בואי דווקא ישיר ברובם. מי אמר שהומואים לא אוהבים מוזיקה איכותית? אם זה לא מספיק אז גם קיבלנו רשימות של בעלים פוטנציאלים לכל חברי הפורום. אני מבקש לנצל את ההזדמנות הזאת ולהזכיר שלכלוכים על בראד בעלי לא יתקבלו בעין יפה. ______________________________________________________________________ הבהרות, התנצלויות, שינויים בכוח אדם, הודעות מערכת וכו´ חילוף במערכת קבלת הפנים של הפורום. אלי פלס פינה את תפקיד מכין הקפה לטובת לירונר, עקב חוסר התאמה בין דרגי הניהול השונים של תפוז
.... אלי עוד לא יודע ד"א אבל החל מהיום הוא האחראי העיקרי על ועדות קישוט, כיבוד, ומשק בית. תהנה אלי, מתים עליך.. ובהצלחה ללירונר. אגב לירונר, הנ"ל קיבל הצעה ממוזיאון ת"א לפרסום יצירת המופת שפרסם לראשונה ובלעדית אצלנו בפורום.....!!!!!!!! יעקוב אגם.. מאחוריך. תתכופף. עוד קצת. למה יש שרשור של ירידות על מרמלד....? תהיתם... התשובה החד משמעית: מאחר ומישהו החליט לכתוב עליי הודעות גועליות ולגרום לי להרגיש רע, עשיתי את הדבר היחיד שיכולתי. קישטתי את ההודעות שלו במסגרת שמתאימה להן, והפידבק שקיבלתי ממכם.... שווה לי הרבה יותר מעלבון על הודעה מטופשת אחת או שתיים. (ארבע. מי סופר?) ______________________________________________________________________ פינת השאלה שמישהו חייב לתת עליה תשובה: DJNYC היקר: מה הייתה הכוונה של ההודעה המיתולוגית "תתפשט"....? אני טענתי אתמול בשיחה שנערכה בנושא, שהכוונה שלך הייתה לשרשר את ה"תתפשט" אל הודעת התודה של אלי. או שלא הבנתי. הסבר, פרש, נמק, באר, ומוקדם ככל האפשר. (מאי במתח) ______________________________________________________________________ קישורים ולינקים לעיונכם הכי גאים שיש? קוויר בעיר? פלורנטין....? זה כל כך שנה שעברה. קבלו את התוכנית החדשה מבית היוצר של Pridevision - רשת הטלויזיה הקווירית מקנדה: התוכנית היא "מלתחות". והיא מצולמת, רובה ככולה, בחדרי הלבשה ומלתחות של ספורטאים הומואים וסטרייטים. בעקרון זו סדרה תיעודית על ספורט הומואי.. אבל בכנות, אנחנו באנו בשביל הסצינות של המקלחת
וקצת בשביל הנפש: אמרתם שאתם אוהבים אותו - הנה האתר שלו. דיוויד בואי. בתיאבון. ______________________________________________________________________ שבת שלום, שבוע טוב. אל תשתו חשיש, אל תזדיינו בלי קונדום.

לירונר

New member
ועוד משהו בקשר לסיכומים השבועיים

יש לי את כולם מודפסים ומשום מה אני מככב בכולם במיוחד עם סיפור הסקס שלי (שכיכב שבועיים) אני משועמם עד כדי מיסגור על סיכום שבועי? מה קורה לי? שלכם ב~
~ ~לירון~

לירונר

New member
ואני הולך להשוויץ עכשיו ../images/Emo3.gif

אני
כי מגיע לי עבדתי קשה להגיע לזה בכוחות עצמי אבל תודה למרמלד שהעניק לי את התואר רשמית ~לירון~

לירוי25

New member
אז תצטרך גם אתה לעבור ניתוח כירוגי

להוצאת הלשון מהתחת של עצמך והקטנת האגו.

my self

New member
מי כאן הוא זה שלא בוגר?

בזמן האחרון נכנסו לפורום יותר מידי נימות אישיות לא חיוביות במיוחד, ולא ברור לי למה. אז ככה: אתה ("אתה" כללי) לא בוחר את חברי הפורום שבו אתה משתתף, ודעתך על אישיותם לא אמורה לעניין את שאר החברים. גם לי יש דעות שונות על חברים בפורום, אבל אני לא מפרסם אותן בו, כי זה לא המקום. אז שלירוי יחשוב שלירון נרקיסיסט ואין לו חיים, ושרונן יחשוב שלירוי ילדותי, וששניהם יחסכו מאיתנו דעות אלה.

לירוי25

New member
הייתי מסכים אלמלא

קודם כל דברים שנאמרים כאן על ידי לפחות לא נאמרו מתוך כוונה להעליב או לפגוע יחד עם זאת קצת ביקורת בונה שבאה בצורה עדינה מעולם לא הזיקה. זה לא שירדתי לרמה נמוכה של דיבור נגוע ושאר משפטי נאצה למינהם.

my self

New member
בבקשה אל תזהה אותי עם

הימני הלאומני הזה. אבל אתה לא הראשון, זה בסדר... אם כבר, אז פרופ´ נועם חומסקי, מחשובי המדענים בתחום הבלשנות, מדע העצב וגם במדעי המחשב הוא תרם תרומה ניכרת. בנוסף, מראשי השמאל בארצות הברית. אבל איפה אני ואיפה הוא... (אני בישראל והוא כבר שנים רבות בארה"ב
)

MARMELAD

New member
אל תדבר על זה בקול

פינת הריגול א´ ניסתה להתאבד, היא בלעה כדורים. עכשיו היא עוברת שטיפת קיבה באיכילוב, אבל פינת הריגול ב´ איפושהוא כאן בסביבה אז שקט..... אל תתן לה רעיונות

מה זה א גוטן?

סליחה...אני מהדור הצעיר (אחחח...איזה מכה נתתי אה? לא באמת, מה זה א גוטן?) ולירון- אפשר לשאול משהו: אתה בן 17 לא? אז למה לקחת בן 36? זה לא קצת טירוף? מילא-26,אבל 36? והטירוף הכי גדול שלא השתמשת בקונדום! אני לא רוצה להשבית את השמחה, אבל לך תדע איפה היה הבן 36 ומה הוא עשה. אתה חייב להיבדק.

למעלה