ברוכים הבאים

Redemption Song

New member
../images/Emo89.gifברוכים הבאים../images/Emo90.gif

לפורום של הסדרה "אולי הפעם" שתעלה בקרוב בYES. התוכנית תעלה לשידור החל מה-14.01.07, ימים א'-ה'. והיא תשודר בשעות 21:30 ו23:35, ש.ח. זאת תהייה דרמה קומית בת 50 פרקים המספקת הצצה הומוריסטית, מתוקה-מרירה, אל עולם הדייטים העכשווי. דרך עיניהם של ששה סינגלס המחפשים אהבה, נפרשות שלל חוויות שעוברים רווקים עירוניים בדרך אל הזוגיות. הסדרה פורשת את הריגוש והכיף שבחיים לבד, כמו גם את רגעי העצב, היאוש והבדידות. הסדרה מנסה לעקוף את הפסאדה שאנשים מציגים בדייטים כדי למכור ולשווק את עצמם, ומתארת, בעזרת טריקים סגנוניים שונים, את השקרים הקטנים, חצאי האמיתות והרגשות הכמוסים שהגיבורים מנסים להסתיר. הסיפור המרכזי סובב סביב נגה ירושלמי (27) (ורד פלדמן), והאקס שלה מייק דסה (29) (אורי פפר) צ'ארמר מקצועי. השניים נפגשים במסיבת סילבסטר שנה אחרי שנפרדו בכאב בעקבות בגידה חד פעמית מצידו. נגה נחושה להוכיח למייק שהתגברה עליו לכן היא מתערבת איתו שעד סילבסטר הבא היא בעצמה מוצאת לו את בת הזוג המושלמת. מייק מסכים, בתנאי שאם היא נכשלת במשימה, עליה לתת לו הזדמנות נוספת. בנוסף לחיי האהבה הפתלתלים של נגה ומייק, הסדרה מתארת גם את חיי האהבה והדייטינג הם של האנשים הסובבים אותם. ביניהם, ניתן למצוא את עידית (31)(נתי קלוגר) אחותה הבכורה של נגה שיוצאת עם מבחר בחורים ראויים ושווים אך פוסלת את כולם כי היא בעצם מנסה להחזיר אליה את הגבר שעזב אותה ערן (ירון ברובינסקי); אילן (אקי אבני), גרוש בן 40+ שמוצא עצמו חזרה בשוק הפנויים פנויות לאחר 18 שנות נישואים; אייל (28) (יובל סמו) שותפו לדירה של מייק, בחור חרמן וקשקשן שלא מצליח למצוא בחורות לצאת איתן כי הוא גמלוני ולא אטרקטיבי, ודפנה (35) (מיכל ינאי) שדרית רדיו מוערכת, גרושה ויפה שאחרי נישואים כושלים מחפשת רק ריגושים. כולם נמצאים במצב של חיפוש תמידי אחר אהבה וקשר, חלקם כדי למצוא בן זוג נצחי, חלקם למצוא מישהו להעביר איתו את הזמן, אחרים כדי למצוא פרטנר ללילה.... אני ליאת, מנהלת הפורום. מקווה שנהנה ביחד מהסדרה

היי ../images/Emo9.gif ../images/Emo55.gif../images/Emo210.gif

1. ליאתי מזל טוב על הניהול :]]
2. איך את וכל מעריצי ורד שיש להם HOT.. מתכוונים לראות את הסדרה?
3. האם זה יופיע באינטרנט אפשהו.. [אולי מישהו מעלה ליו טיוב או לפליקס]? -סתיו-

Redemption Song

New member
היי../images/Emo140.gif

1. תודה מותק. 2. ישימו קטעים באתר הרשמי, ונסתדר.. איכשהו. 3. תסתכלי תשובה למעלה

r o y 2 9

New member
אולי ה פ ע ם

אורי פפר פשוט עושה לי את זה, המשחק שלו כל כך מציאותי ומשקף בדיוק את הגבר המאצ'ואיסטי אורי, אני מאוהבת בך, אל תברח לחו"ל.......... Please

למעלה