הדייט הכי לוהט- התוצאות!

flying eagle

New member
../images/Emo89.gifהדייט הכי לוהט- התוצאות!../images/Emo90.gif

תם ונשלם המשחקון החביבון שלנו והרי התוצאות בסדר יורד:
12. מבית היוצר של פיבי: Jason Dean
11. מבית היוצר של פייג': Glen Ballard
10. מבית היוצר של פייג': Kyle Brody
9. מבית היוצר של פרו: Mitch
8. מבית היוצר של פייפר: Greg
7. מבית היוצר של פרו: Andy Trudeau
6. מבית היוצר של פייג': Henry Mitchell
5. מבית היוצר של פייפר: Dan Gordon
4. מבית היוצר של פרו: Jessup Bane
ושלושת הגברברים שהגיעו עד לשלב האחרון ונאבקו ראש בראש על ליבותיכם וקולותיכם:
במקום השלישי, עם 21 נקודות, הוא לא ממש ברור, הוא הופיע ככה פתאום, הכל עבר מהר מדי, אבל אין מומחה גדול ממנו באהבה ובתיקון לבבות שבורים. קבלו אותו, מבית היוצר של פיבי:
Coop
במקום השני, עם 37 נקודות, הוא רשע, הוא שקרן, הוא רמאי, הוא רוצח, הוא אלים, אבל כשהוא אוהב אז שום דבר לא יעמוד בדרכו. והוא אוהב... קבלו אותו, מבית היוצר של פיבי:
Cole Turner
ובמקום הראשון, עם 59 נקודות, הוא דואג, הוא אוהב, הוא עוזר, הוא נוטש ואז חוזר, הוא פשוט מלאך! מבית היוצר של פייפר, קבלו אותו:
Leo Wyatt
וכאן המקום להתחיל ולדון,
התוצאה הייתה צפויה? גם המקומות השני והשלישי? מי עף מוקדם מדי? מי נשאר יותר מדי זמן? למה? עם מי אתן הייתן יוצאות לדייט (או אם יש בנים שרוצים לענות על זה..) מה הופך אדם לבן זוג טוב או לא טוב? כותרת מבלבלת? לפי מה אנשים הצביעו? וכו' וכו' וכו'. זרמו מפה...

always be me mc

New member
מגיבה../images/Emo9.gif

האמת אתמול או שלשום ניסיתי להגיב אבל המחשב עשה בעיות וזה לא נשמר אז אני אגיב כעת. התוצאה הייתה צפויה
כן אפשר לומר כך..
מה לעשות שלליאו יש הכי פחות מגרעות משאר בני הזוג אז דיי ברור שיבחר גם המקומות השני והשלישי?
פחות או יותר כן.. מי עף מוקדם מדי?
ג'ייסון
מי נשאר יותר מדי זמן? למה?
ביין. הוא באמת היה לוהט אבל בן זוג לא ממש יצא לו להיות לכן לדעתי הוא היה צריך להתחפף מוקדם יותר. עם מי אתן הייתן יוצאות לדייט?
ליאו
או ג'ייסון
ובבחירה שלישית הייתי בוחרת באנדי(למרות שהוא טיפה משעמם) מה הופך אדם לבן זוג טוב או לא טוב?
היחס עצמו: התמיכה, האהבה(לא רק לבת הזוג אלא גם למשפחה שלה), הכוונות הטובות ומימושן: הרצון לעשות אותה מאושרת ולנסות בחיים לא לפגוע בה, להיות איתה כנה. זה מה שעושה בן זוג טוב לדעתי והוא גם צריך להיות טוב במיוחד בימים הקשים/רעים של בת הזוג ולסייע לצמיחה שלה בתור בן אדם טוב ואוהב בן זוג לא טוב זה בן זוג שלוקח את האהבה שלו יותר לאובבסיה ומנסה להשיג את מבוקשו ואהובתו בכל מחיר ולא משנה במי הוא פוגע. גם תומך הוא לא והוא יכול להוציא את הצד האפל מתוך בת הזוג שלו ועוד.. כותרת מבלבלת?
בהחלט! לפי מה אנשים הצביעו?
לדעתי הרוב הצביעו לפי הדייט הכי לוהט כי יש בני זוג שאומנם פחות לוהטים אבל בתור בני זוג תיפקדו יותר מאחרים שנשארו אחריהם אז..זהו. תודה רבה על המשחק! זה היה ממש נחמד

YaEl 15

New member
מה דעתכם

שנעשה תחרות הדייט הכי לוהט, אבל הפעם - תרתי משמע...

Fairywitch

New member
צפוי חלקית.

שליאו ינצח- צפוי לגמרי. שקול הרצחני והמטורף יגיע כ"כ גבוה? לא צפוי, ולמען האמת גם קצת מפחיד ומזעזע בעיניי.

CheN323

New member
מגיבה באיחור מטורף :D אבל לפחות

מגיבה (A) אוקי אז ליאו זה די ברור. הוא פשוט הכי טוב שיכול להיות {חוץ מבעונה חמישית-שישית שהוא קצת הציק, אבל נוותר לו}. אני חושבת שאם קופ היה קיים בסדרה יותר מחצי עונה סביר להניח שהוא היה זוכה ולא ליאו. כי עם כל הכבוד, הוא קופ
. העובדה שקול הגיע כל כך רחוק ועוד עבר קופידון (
) מטרידה משו
, אבל טוב מי לא היה רוצה את ג'וליאן גררר
{אני יודעת שלא על זה הזוגות נבחרו אבל אני משוחדת סורי}. כל הכבוד על ארגון המשחק

למעלה