MARMELAD

New member
../images/Emo89.gif הודעות :

- מזל טוב לנו על הגיענו לעמוד ה 11. מה זה אומר? גם שמעכשיו יש לנו ארכין - מין מחסן להודעות. ההודעות ששם קיימות במערכת אבל אי אפשר להשתמש בהן. וכמובן - שהפכנו לפורום ותיק ו"לגיטימי". מזל טוב לנו. ואתם מוזמנים לשרשר לכאן הודעות חדשות.

MARMELAD

New member
ה ../images/Emo82.gif הפתוח בירושלים - עדכון

כבר הרבה זמן לא עידכנתי לגבי המקום המופלא הזה אז הנה עדכון - כמו שהגיע אליי: טיול אופניים ליער ירושלים ------------------------- שבת 10.11, 10:00, נפגשים בבנייני האומה לפרטים: הדס 984207-054 נא להצטייד בכובע ומיימיה - טיול נעים ובטוח רכיבה על אופניים היא ספורט מסוכן. יורשו להצטרף לטיול רק בעלי קסדות תקניות. הרכיבה במהלך הטיול ע"פ כללי התנועה בלבד. ההשתתפות בטיול האופניים באחריות המשתתפים בלבד: הבית הפתוח אינו אחראי לכל נזק או חבלה שעלולים להיגרם במהלך הטיול. העשירון האחר חוזר לפעילות ------------------------- יום שני 5.11, 20:00 "סוף עונת המלפפונים" - פתיחת שנת הפעילות בעשירון: היכרות ופאן המפגש מתקיים כמתוכנן על אף השביתה הר הצופים, בית הלל, חדר 306 מלגת הבית-הפתוח לשנת 2001 ------------------------- הבית-הפתוח מזמין מועמדות ומועמדים להגיש פניות לקבלת מלגות הבית לשנת 2001. יילקחו בחשבון עבודות מתחומי העשייה האומנותית, היצירה והמחקר שיש בהן עניין מיוחד לקהילה הגאה בירושלים. מועד אחרון להגשת פניות: 20 בנובמבר 2001 טפסי מועמדות ניתן לקבל במשרד הבית-הפתוח שבוע המודעות לאיידס ------------------- הבית-הפתוח והוועד למלחמה באיידס מחפשים מתנדבים לפעילויות ודוכנים שיתקיימו בירושלים במהלך שבוע המודעות לאיידס, בין ה-25.11 ל-1.12. רוצים להתנדב ולעזור? פנו בהקדם למשרד הבית-הפתוח 6253191 קבוצת הכדורגל הגאה ------------------ קבוצת הכדורגל של הבית הפתוח נפגשת כרגיל מידי יום שישי בגן סאקר בשעה 15:30 (ליד הקונוסים הכתומים!). השחקנים התחלפו אבל ההשתתפות מרתקת כתמיד. רכז הקבוצה: מנשה. השחקניות והשחקנים, כתמיד, ישמחו להצטרפותם של עוד חובבי כדורגל גאים. פעילויות קבועות בבית-הפתוח -------------------------- ראשון, 20:00-23:00 ערב פתוח שלישי, 19:30, קבוצת הנוער רביעי, 20:30, קבוצת הנשים חמישי, 20:00-23:00 ערב פתוח שישי, 15:30, קבוצת הכדורגל בגן סאקר מוצ"ש, 20:30, קוויר הקודש קבוצת הצעירים תהיל"ה ------ תמיכה להורים של הומואים ולסביות בירושלים והסביבה שנה חדשה, מנחה חדשה, משפחות חדשות אחת לחודש לפרטים נוספים פנו למשרד הבית-הפתוח או לרכזות תהיל"ה: חנה - 5636513 או מלי - 6410124 מס´ נוסף - 5000848 המפגש הבא ב-21 בנובמבר בשעה 19:30 בבית הפתוח דרושים ------ רכז/ת בשפה הערבית לפרטים נוספים יש לפנות לשרון במשרד הבית למרכז בדיקות האיידס האנונימיות דרושים/ות יועצים/ות בשכר פונים/ות מתאימים/ות יעברו הכשרה מטעם הוועד למלחמה באיידס היקף העבודה: 4-2 שעות בשבוע לפרטים נוספים נא לפנות למישל בטלפון 6777111, ביפר 32396 מרכז בדיקות האיידס האנונימיות בירושלים פועל מטעם בית-החולים הדסה בשיתוף הבית-הפתוח מופע התרמה לאגודה לזכויות האזרח בישראל -------------------------------------- יהודה פוליקר ואומנים נוספים לכבוד 30 שנות פעילות מוצ"ש 15 בדצמבר, 20:30 היכל התרבות, רח´ הוברמן 1, תל אביב מכירה מוקדמת: 003-500-700-1, 5608185-03, 410631-053 ניתן לפנות גם ל www.acri.org.il מחירים : 100 ש"ח (יציע), 150 ש"ח, 200 ש"ח באולם כרטיסי כבוד החל מ-500 ש"ח בטלפון 828062-054 כי לא כל הזכויות שמורות ספריית הבית-הפתוח ----------------- פתוחה להשאלה ועיון...ספרים ומגזינים בעברית ובאנגלית ועוד ועוד ימי ראשון 7 עד 9 בערב עם קטיה ימי חמישי 7 עד 9 בערב עם רינה בשעות היום ניתן להיעזר בשרון החוג לגאווה ----------- התוכנית הסטודנטיאלית של הקהילה ההומו-לסבית בירושלים חזרה לאוויר ומשודרת בכל יום ראשון בשעה 21:00. האזינו לשידורי רדיו הר-הצופים בתדר 106 אף.אם, או באינטרנט http://micro5.mscc.huji.ac.il/~radio מסיבות גאות בירושלים -------------------- הליין האחר, כבכל יום חמישי מ-23:30 ב"לילה", רחוב הנביאים 59 מסיבות נוספות ------------- אלי ווידן ופרידום מציגים THE UNIQUE GAY NIGHTS דנס-בר פרידום, אלנבי 56, תל-אביב כל יום חמישי, מ-23:00 לפרטים: אלי 681781-054, הזמנות בבית-הפתוח

דפהבית שובר שיאים! ../images/Emo120.gif

בהמשך לעדכונים מהבית הפתוח, גליון נובמבר של דפהבית יצא במס´ שיא של 10,000 עותקים! אפשר לראות אותו ולהירשם אליו כאן .

טאצי

New member
אויייי, החיים הקשים

יקירי, רציתי שוב לכתוב הודעה שמזמינה את כולם לצ´אט לוהט אבל המחשב לא נותן לי להכנס לצ´אטים משום מה... אי לכך ובהתאם לזאת (ועל יסוד החלטת עצרת האומות המאוחדות) אני אפרוש לי לבהייה חסרת פשר בטלוויזיה. שמרו על עצמכם (ואחד על השני), אוהב.

זורבבל

New member
ונעבור לפורום תמיכה טכנית: ../images/Emo13.gif

תבדוק אם אין לך FireWall - זה לפעמים עושה בעיות. תנסה להחליף את ה WWW של תפוז ב 147 או 148 או 154

טאצי

New member
תודה איש יקר...

בסופו של דבר הבעיה נפתרה (במחשב בו ישבתי הלילה)... במחשב שיש לי במשרד, הפייר-וול אימתני מידי ואין סיכוי שאצליח להכנס ממנו לצ´אטים. יום נפלא לכולנו.

e_male

New member
שגיאות הכתיב שלי

בזאת אני לוקח הזדמנות חד פעמית, ולכל מי שהעיר לי בצורה זו או אחרת על שגיאות הכתיב, הן נובעות מכמה סיבות: 1) אני מקליד ממש מהר ולא טורח לבדוק מה כתבתי 2) אני בן 23 (מזדקנים) 3) אני לא חבר באקדמיה ללשון העברית (אני מוציא לשון ללשון) 4) כי לדעתי עברית שפה מספיק פתוחה שתסבול את שגיאות הכתיב שלי 5) האותיות על המקלדת צפופות. 6) טוב אם זה לא מספיק אז .. באמת הגזמתם!

MARMELAD

New member
עם כל כך הרבה סיבות... ../images/Emo6.gif

קשה לי להאמין שמישהו עוד ייעז להתלונן...

e_male

New member
ועוד שכחתי גם:

1) דכאון קיומי קל 2) לחץ בלימודים (עכשיו חסר שיפצו פה את הפה!)

MARMELAD

New member
../images/Emo34.gif ואחרי כל הדיון.... ../images/Emo89.gif

אז אחרי דיון ארוך לגבי גרפולוגיה כן ולא ואם זה תקף או סתם חארטה וכוליי הגיעו אליי רק שני כתבי יד. אז אני חוזר ומזכיר חברים... לשלוח כתבי יד. דף לבן עט כדורי סיפור כיפה אדומה - לא יינתנו נקודות על כשרון כתיבה גם מי שמאמין בזה וגם מי שלא - זה הזמן לבדוק. יש לכולם את האימייל שלי אני מאמין. יוצאים לדרך? טאצ´י, דניאל, לכתבי היד שלכם אני מחכה במיוחד כי הבטחתם!

טאצי

New member
גיאצ´וק

אני עדיין מחפש סורק. אממ..ת´ה יודע מה? ביום חמישי אני אתן לך.

MARMELAD

New member
../images/Emo45.gif סחת´ן עלינא ../images/Emo34.gif

זוכרים ששמתי קישור לאלבום התמונות של בראד פיט שעשיתי...? WELL... מאז שהצבתי אותו ועד היום שזה שבוע - נכנסו אל האלבום ההוא 173 איש. ומאחר והוא לא מפורסם בשום מקום חוץ מהפורום אז מן הסתם כולם נכנסו אליו מכאן. סחת´ן עלינו וכל טוב.

scene

New member
משתזפים בעירום- בחוף געש- היום ../images/Emo98.gif

היום- ( חמישי )- בין 12:00-15:00 שמש אחרונה כולם מוזמנים להשתזף בעירום בחוף געש מי רוצה יותר משיזוף- מוזמן גם כן :)

למעלה