היום ב-
אנשים

../images/Emo89.gifהיום ב-../images/Emo43.gif אנשים../images/Emo90.gif

מירי בוהדנה האלילית תגיע להתארח ב-Blog TV של "תפוז אנשים" מחר בשעה 19:30. רוצים לשאול את מירי שאלות על משחקה בסדרה "קרוב לוודאי" ועל קריירת הדוגמנות המפוארת שלה? זה בדיוק הזמן! הכנסו לפורום ושרשרו את שאלותיכם: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1569&msgid=80646465
תפוז יוצאת במבצע קיץ מטורף ומחלקת לגולשים 1,100 ש"ח במזומן בכל יום! בכל יום תחכה לכם מעטפה עם 1,100 ש"ח איפשהו ברחבי הארץ ולכם רק נותר לאסוף אותה! רוצים עוד פרטים? הקליקו כאן: http://www.tapuz.co.il/1100
שולחים וטסים
תפוז אלבומים והדקה ה-90 מזמינים אתכם לשלוח תמונות מהעולם ולזכות בכרטיס טיסה זוגי לורונה לפרטים נוספים הקליקו: http://www.tapuz.co.il/Albums/contests/contest.asp?c=64

../images/Emo58.gifלפרק 44 של המנגה של אוטומה.

..בלהבלה, סוף מטומטם אבל למי אכפת, צינזור ארגיה המונית... שום קצה זנב סוס ירוק אח"כ. אני מסרבת להכיר בכך שהפעם האחרונה שאקירה תראה תהיה הגב שלה, ערומה, בין המוני נקבות ערומות אחרות שמועכות את ציציהן הכדוריים אל פרצופה המעצבן של מאשירו. =_______=;

Hinamori

New member
WTFFFFFFFF../images/Emo58.gif

ואני חשבתי שאפשר לשרוד את האצ'י של המנגה של אוטומה ושאין שם אורגיה המונית כמו בזאת של מאי הימה [ע"ע החלום של הארוקה ם__ם ובאנימה היא עוד לסבופובית ס_O] בכלמקרה... מה!!111 היא התעוורה???? איך!!!!1 היא אקירה ;; היא כ"כ הרבה יותר סגידה מאקירה של המנגה של הימה. כי אקירה של המנגה של הימה לא מאוהבת בטאקומי בכלל. וחסרת עומק. והדמות של אאוי כבר יותר מתפתחת מהדמות של אקירה במנגה של מאי הימה ];

Hinamori

New member
ועכשיו קראתי... XD../images/Emo181.gif../images/Emo58.gif

לא הבנתי את מה שכתבת ם_ם; חשבתי שהימה!אקירה ניקרה לה את העיניים אומשו >_> לעזאזל, טוב באמת שהם לא תקעו אורגיה בתור הסצינת סיום. יופי. XD [אבל זה עדיין לא יכול להתחרות בחלום של הארוקה XD] אה, וזה לא "פרוצפה של מאשירו", זה "פרצופו של מאשירו", הוא בן. ^^

Hinamori

New member
ועוד כמה דברים: ס.ס../images/Emo181.gif../images/Emo58.gif

כשסרגיי נהפך ל, אה, מה שהוא נהפך, זה היה הזוי. וכשמאנשירו נהפך לאוטומה זה היה ממש הזוי... איך בן יכול להיות אוטומה??? אולי אם אתה עושה אורגיה עם המון אוטומה אתה יכול? O: או שהן פשוט עשו לו ניתוח לשינוי מין? XD לאן נעלמו שאר ההימה? םם ולמה שאר האוטומה לא עשו כלום? אם יש לכן זמן להפוך את מאנשירו לאוטומה, יש לכן זמן גם לנסות לעזור. בררפ. אני חושבת ששיזורו ממש אוהבת אנסית!נאטסקי XD ו... איך לעזאזל הם הפכו את רנה למייסדת? מתי היה להם זמן? 0.0

Hinamori

New member
עכשיו שאני חושבת על זה,../images/Emo181.gif

יותר נכון לקרוא לזה אונס קבוצתי, לא? י.י

Neon taichou

New member
../images/Emo205.gif ../images/Emo58.gif

אנסית!נאטסקי? איפה??????????? [אבל אם היא אונסת את מאנשירו זה לא שווה >:]

אבלאבל

הוא חמוד יותר בתור נקבה ולסבית. >: [שמתי לב לזה שבאנימהסוקי דיברו עליו כ'Guy Mashiro' כבר ממזמן, אבל עד אז כבר התרגלתי לחשוב עליו כ'היא', אז.]

Hinamori

New member
אבל...../images/Emo181.gif

כל הכיף במאנשירו הוא זה שהוא קרוסדרסר שנאנס ע"י כולן, שחושבות שהוא בת. XD [במיוחד ארסטין. תמיד ידעתי שעמוק בפנים היא סמא. או שזה סתם מאנשירו שמוציא את הסמאיות מאנשים. XDD]

../images/Emo58.gif

הדבר הבא הוא הצטרפות למעגל העצמה נשית. [....אבל אפילו לא בטוח שזה היה הגב שלה. XD;; רק הובהר ש-כולן- קפצו עליה. אני מעדיפה לחשוב שהיא פשוט לא הייתה אף אחת מהדמויות הלא-מזוהות ששם, ובמקום זאת התכווצה לתוך עצמה וברחה בפנים אדומות לאיזושהי פינה נידחת] נאכס, אקירה של המנגה של הימה היא לא קנה מידה. לא שהייתה לי התנגדות לקרוא טאקומי!לורד קוקויו/אקירה - אין שום פירצת זמן לדחוף את זה אליה, אבל זה לא הקאנון שיהיה אכפת לי מעיוות שלו. ויש AU. לא עולם מקביל, רק "מה אם?" שכזה. AU נחשב באופן כללי כ"מה אם?", נכון? אפילו אם במקרה הזה אין מצב בכלל לרומנטיקה. אלא אם זה פרמיס בסגנון: "אחרי שהיא מגלה את ילדותו הקשה של קוקויו, בה חבריו לגן ומאוחר יותר לכיתה לעגו לשמו ועיוותוהו ל'קוקו', אקירה החזירה את לורד קוקויו למוטב באהבתה חסרת הגבולות, והוא בחר בהקרבה עצמית מופלאה לסגת ממטרתו וגופו של טאקומי בעצמו וביוזמתו. אה, ולאחר מכן היא השלימה עם מיניותה כאישה, לבשה ורוד והצטרפה למעגלי העצמה נשית". או משהו. |משתתקת|

Hinamori

New member
XDDDDDDD../images/Emo181.gif

דיי, עם כמה שאני נואשת לאקירה/טאקומי, בחיים לא הייתי קוראת את זה. בחיים. XD ... טוב, על מי אני עובדת, אני אקרא גם "טאקומי הולך הולך הולך זחל דורך עליו והוא מת אז אקירה אימו". אני אקרא גם קרוסאובר עם צ'וביטס כשאקירה הוא הידאקי וטאקומי הוא צ'י. לעזאזל, מה את גורמת לי לחשוב. XDDD [ק!טאקומי הוא פרייה. XDDD] [בפעם הבאה, פשוט תשתקי ותסתפקי באונס, אומשו] [ם_ם שינבו [ככה קראו לו, נכון?] הוא מיקוטו]

Neon taichou

New member
../images/Emo205.gif

-מוסיפה את זה לרשימת "צריך לצייר"- אוי, מיקוטו _באמת_ נורא שינבו. XDDDDD;

פאנפיק אונס קוקויו!טאקומי/אקירה..

הלוואי עליי. ;T_T הלוואי עליי עוד כל פאנפיק אקיטאקו, בכלל. שילכו כל כותבי השיזונאט ויכתבו גם אקיטאקו לאלתר. אבל אלו הרומנים של אמא שאני תמיד קוראת את המאחורה שלהם. >: [היית גם קוראת את ההמשך המובטח של ההוא עם האקירה עם קנאת הפין? הכותבת אמרה שפשוט אין לה רעיונות לאיך לגרם להם להגיע לסקס :D]

Hinamori

New member
למה צריך פאנפיק כזה?../images/Emo58.gif../images/Emo181.gif

זה כבר קרה.

צריך, צריך. ../images/Emo58.gif

זה היה רק בראש של נאטסקי. וגם שם, הראו אותו שומט אותה לקרקע. ["איזה את מעדיפה, אחות?" מה זה אמור להביע? |מלפפוני והאנגלית הצולעת, העיוורת, הפיסחת והגידמת שלה בקאמבק היסטרי, אומשו|] יא אלוהים, איזה ציצים עשו לה. בת אולי 13 כולה. ><

Hinamori

New member
מה בראש של נאטסקי? מה הקשר?../images/Emo181.gif

והוא שואל את מאי אם היא מעדיפה עולם שבו הוא מת ממחלה או עולם שבו הוא חי ובריא~

למעלה