השבוע שעבר

../images/Emo89.gif השבוע שעבר ../images/Emo90.gif ../images/Emo101.gif

אל תהיו זבלים ותשתפו פעולה >.> ראשון - שני - שלישי - רביעי - חמישי - שישי - שבת - שבוע נעים לכולם

Mp3 GiRl

New member
אם אני אזכר חח ../images/Emo190.gif../images/Emo109.gif

ראשון - הייתי בבית ספר,קיבלתי תעודה ויש עלייה בכל הציונים חוץ מבלשון ואני ב5 יח' במתמטיקה בשנה הבאה ;; שני -נראה לי שהייתי בבריכה חח שלישי -הייתי בבית,התחלתי לעשות את הש"ב המזדיינים בקיבינימטיקה
רביעי - עבדתי,הרעלתי את עצמי במקדונלדס P: חמישי -עבדתי שישי -עבדתי שבת - עבדתי וכמעט לא התחרפנתי שם =\

היית ביום שני בבריכה האולימפית? ../images/Emo12.gif ../images/Emo101.gif

כי הייתי שם ולא ראיתי אותך

Mp3 GiRl

New member
../images/Emo190.gif../images/Emo109.gif

האמת שיש מצב שזה לא היה ביום שני אבל בטוח הייתי בשבוע שעבר חחח

DontWakeMeUp

New member
אני לא זבל D:

בואו נקווה שאני זוכרת. ראשון - "בית ספר" זה כאילו השלמות אבל המורות לא באות XD שני - ערב טרומפים שלישי - גראנד קריון [שהיה אחלה לגמרי D:] רביעי - כלום חמישי - מסיבת סיום שישי - סבתא שבת - כלום D:

NoAmItA ChAn

New member
ווששש~~

ראשון - למדתי להיסטוריה. שני - למדתי להיסטוריה. שלישי - למדתי להיסטוריה. רביעי - למדתי להיסטוריה. חמישי - בגרות בהיסטוריה + שיעור גיטרה. שישי - חברה באה לישון. שבת - חברה הלכה.

חברים זאת הסדרה הכי גאונית שאי פעם נוצרה../images/Emo47.gif

ראשון - ישנתי כל היום
שני - הייתי בבריכה האולימפית עם חברות שלי, כמעט רבתי מכות, נפלתי והרגל נחתכה לי ב-3 מקומות -_-" שלישי - הלכתי לראות את אחי בחוג שלו, אחר כך הלכתי עם אחותי להסתפר ואז אכלנו מקדונלדס D: רביעי - לאזוכרת X: חמישי - הייתי בחזרות ^^ שישי - ישבתי עם אבא שלי בקונדטורייה ואז הלכנו לקניות ^^ שבת - יצאתי להליכה בכפר בלום D:

למעלה