והערב מירי מתארחת אצל רמי

veredmp

New member
../images/Emo89.gif והערב מירי מתארחת אצל רמי ../images/Emo90.gif

בשואו ביזנס הישראלי יד רוחצת יד, וממש יום אחרי שרמי התארח אצל מירי היא מחזירה לו טובה ומתארחת אצלו בהופעה. כל מי שהולך, תהנו המון (הייתי כמה פעמים בהופעה של רמי, הופעה מצוינת!) ותחזרו לספר לנו איך היה האירוח של מירי (מעניין אם הם ישירו את אותם שירים או יפתיעו)

מסכמת בקצרה

מירי עלתה לבמה עם שמלה שחורה צמודה שרו ביחד את "כמו נוצה" כאשר רמי מלווה על פסנתר. לאחר מכן רמי ירד והחליף אותו על הפסנתר אורי זך. מירי שרה את באה אליכם ולשם. לאחר מכן רמי עלה ושרו ביחד את על הגשר הישן. רמי הרעיף במחמאות על מירי שהיא מדהימה וחייבים לראות אותה בהופעות ואם לא עשיתם את זה עד עכשיו חייבים ללכת לראות מירי היתה מצחיקה- אמרה שהקהל של רמי יותר חם וכמה שהיא מתרגשת, רמי בתגובה אמר לה אבל שיש אנשים שהיו גם אתמול והביאו לה אותם פרחים (בלי לציין שמות) אז רמי גם פנה למישהי שישבה בשורה הראשונה ושאל אם גם הייתה אתמול בהופעה ואמר לה תגידי כן. החזקתי את עצמי לא להגיד לו שאני הייתי בשתי ההופעות. היה מצחיק גם שמירי לא מצאה את האוזנייה שלה אז בסוף התחילה למזמז את עצמה - בסוף האוזנייה היתה על הכתף. היתה הופעה מעולה, רמי מצחיק והצליח להרים את הקהל על הרגליים, הייתה הופעה חזקה. ממש נהניתי מהאדרנלין. לקינול גם פאולה מכוכב נולד עלתה על הבמה באופן ספוטני בעקבות לחץ מהקהל ושרה את השיר באנגלית ששרה בתוכנית לסיכום נהניתי תמונות מאוחר יותר

וד"ר גם אתמול הסבירה איך ק. פלס כתבה לה

שיר על בסיס שירים של רמי קליינשטיין

veredmp

New member
נשמע שהיה כיף. שמחה שנהנית ../images/Emo13.gif

ומה זאת אומרת הקהל של רמי יותר חם?? אנחנו צריכים לעשות משהו בנדון...........

איריס מ

New member
שמחה שנהנת ../images/Emo51.gif עבור השיתוף

ו
על התמונות, מקסימות כתמיד

veredmp

New member
לא הייתי אתמול, אבל הייתי כבר פעמיים

בהופעה של הסיבוב האחרו של רמי (ועוד פעם בסיבוב הקודם) - שווה ביותר. הופעה מקסימה וכיפית.

למעלה