חדשים

katie2

New member
Hellooo!

Agh this is complicated for me lol! Hope you're all doing ok, glad you all liked my message I sent via Dean last night thanks by the way hehe. Anyway, its good to know how many fans Kelly has! Love Katie x

Blue Aura

New member
חדשה../images/Emo70.gif../images/Emo28.gif../images/Emo41.gif../images/Emo19.gif

שלום,אני הילה,אני בת 15 מהצפון שזה קיבוץ מעל הכינרת. יש לי גם בקשה,אתם יכולים לתת לי רשימה של כל השירים של קלי

Sim§ MaN

New member
חדש../images/Emo9.gif

היי קוראים לי ישי אני בן 14. מעריץ שרוף של הילארי דאף וגם מומחה בפורום שלה. אוהב את משחק הסימולציה סימס כפי שאפשר לראות בכינוי שלי,ויש לי גם קומונה על המשחק. יום אחד שמעתי ברדיו את השיר Since U Been Gone התאהבתי בשיר והלכתי לחפש מידע על הזמרת. הכרתי את התוכנית אמריקן איידול והייתי צופה מעט מאוד, האמת שאז לא הבחנתי כ"כ בקלי. לאט לאט התחלתי לקרוא חומר עלייה ולהתאהב יותר ויותר אחרי שהשיר Behind These Hazel Eyes יצא התאהבתי לגמרי! ועכשיו הנה אני בפורום שלה =) רציתי לבקש כמה דברים קטנים אם אפשר :] 1-אם אפשר את רשימת השירים שיש לה 2-קישור לאתר אמריקאי איכותי עלייה תודה רבה! שמח להצטרף לפורום ומווקה להשתלב, ישי. נ.ב סלחו לי על התמונה של הילארי. לא יכולתי להתאפק D:

שלום אני חדשה../images/Emo9.gif ../images/Emo15.gif

שימי עדי ואני בת 15 וחצי מנס ציונה
אני בדרך כלל לא מתלהבת כל כך מהר מזמרים חדשים שצצים להם בMTV(ות'אמת רובם לא שווים התייחסות) אבל קלי קלאקסון היא משהו אחר לגמריי
אני מתה על הקול המיוחד שלה ועל המוזיקה שלה
אני מקווה שהיא לא תעלם אחרי אלבום 1 או 2
בנוסף לקלי אני אוהבת גם את:
משפחת ג'קסון המופלאה
(מייקל
, ג'נט, Jackson 5ive, 3t)
, מדונה
, אוונסנס
, אלישייה קייז
, סלין דיון
וויטני יוסטון
.. זהו נראה לי
דרך אגב- יש לי כאן פרוטקציות בפורום אז כדאי שתתייחסו אליי יפה
(|שיעול|הדר|שיעול|) אמממ זהו מקווה להשתלב מהר

שלום אני חדשה!!

היי ממצב? אני אנדה בת 11 וחצי! =] יום אחד שמעתי ברדיו את השיר Since U Been Gone ואני נדלקתי עליו לגמרי!!
! בהתחלה חשבתי שמי ששרה את השיר זאת אבריל לוין
אבל אז חיפשתי מידע באינטרנט וגיליתי שמי ששרה את השיר זאת קלי קלארקסון! :) אז מי שיכול לתת לי עוד מידע על קלי אני אשמח מאוד!!
חוץ מקלי אני מתה על שאקירה וחולה על הילארי דאף!!!

Deanb

New member
תגובה

היי ברוכה הבאה! מקווה שתהני פה! מה שלומך? את מתכוונת שאת גרה קרוב לגולן? אני בכלל מאוד אוהב את כל האזור הזה בצפון, את הכנרת ומעליה את כל רמת הגולן. אני אארגן לך רשימה של השירים של קלי בזמן הקרוב... אני דין דרך אגב

תמונה מהממת!

ברוך הבא :] רשימת שירים.. אני אשתדל לא לפספס כלום.. The Trouble with Love Is Miss Independent Low Some Kind of Miracle What's Up Lonely Just Missed the Train Beautiful Disaster You Thought Wrong Thankful Anytime A Moment Like This Before Your Love Breakaway Since U Been Gone Behind These Hazel Eyes Because of You Gone Addicted Where is Your Heart? Walk Away You Found Me I Hate Myself for Losing You Hear Me Beautiful Disaster (Live) Respect You're All I Need Natural Woman Don't Play That Song Stuff Like That There Walk On By It's Raining Men I Surrender Think Twice Without You To Make You Feel My Love That's The Way I Like It הממ, יש לי הרגשה שפספסתי כמה..
אוקיי, אתרים - http://www.kellyclarksonfan.com/ http://www.kellyclarksonfan.com/ אה, וברוך הבא
אני מיכל

עדייייייייייייי../images/Emo24.gif../images/Emo6.gif

ברוכה הבאה לך
ובאמת תתיחסו אליה יפה
היא, היא, משו מיוחד
השתלבות נעימה בובה

brit18

New member
חחח כן...

גם לי זה קרה.. איך ששמעתץי את since חשבץי שזו אבריחל.. חח נו טוב היא עזרה לכתוב חלק מהשירים:) ברוכה הבאה

timtamtum1

New member
../images/Emo140.gifשאאלום!

ברוכה הבאה לפורום! לא פלא שחשבת שזו אבריל.. כי היא כתבה את השיר.. (תתקנו אותי אם לא..) שיר מהמם.. אין מה להגיד.. אז מאחל לך השתלבות נעימה מהירה ומהנה.. חח ומידע על קלי תמצאי פה

למעלה