../images/Emo89.gif טיפ: איך מזמינים לפורום...?
אז בעקבות שאלה ששאלו אותי במייל.. חשבתי שאולי כדאי לענות עליה ככה בכללי, שכולם יקראו, ואולי גם ישתמשו בזה מתישהוא. נניח שאתם מכירים מישהו. לא ממש טוב, אבל מכירים. ונניח שהגיידר שלכם אומר לכם בתוקף שהוא הומו. ונניח שהוא גם אינטילגנט ומצחיק ומעניין ואתם רוצים להזמין אותו לפורום. אבל מה? אתם לא בטוחים שכדאי - כי הוא אף פעם לא הודה שהוא בעניינים. אז מה עושים? שום בעיה. א. בכל פעם שהנ"ל עובר לידכם - דברו על מושגים מהעולם ההומו לסבי. מי שיצליח להזכיר במשפט אחד את "הזמן הורוד", "פאסיבי", "גן העצמאות", "שירזי", "הכי גאים שיש", "דגל הגאווה" ו"משפחה אלטרנטיבית" - יקבל
של כבוד. אחרי שזרקתם את כל המילים האלו - בחנו את התגובה שלו. האם הוא מתחמק? האם הוא מתעניין? זה בכלל לא משנה. ממילא כבר החלטתם שהוא הומו אז מה שהוא עושה כבר לא חשוב. נסו לנווט אותו לתוך השיחה. "תגיד לי, אליהו, מה אתה אומר על המחסור בנקודות מכירה לקונדומים בגן העצמאות?" ב. החזיקו בתיק ערימה של דפים מודפסים מהודעות מצחיקות מהפורום. ארבו לבחור הנ"ל בכל רחבי הקמפוס, ביה"ס, או הבסיס. ברגע שהוא יעבור לידכם, שלפו אותם והתחילו לצחוק צחוק מתגלגל. כשהוא ירצה לראות על מה ולמה - תנו לו לקרוא. וכשהוא ישאל - מאיפה זה - הסבירו לו, בשיא הפשטות. ג. שיטת ההזמנה השושואיסטית - בררו את האימייל של הנ"ל. שלחו לו לשם מתוך אימייל לא ידוע מכתב בזו הלשון: "שלום! צורפת לרשימת התפוצה של www.gay.co.uk בגלישתך האחרונה! רצינו להזמין אותך לפורום מעניין, ובעברית!" ואז שימו את הלינק. הרי כל הומו גלש פעם אחת לפחות באיזהשהוא אתר שנקרא משהו.www.gay, שווה לנסות. ד. ואם זה לא עובד - תמיד אפשר לפנות אליו ישירות ולהגיד לו - אוי, יש איזה פורום שאתה חייב לראות! מקסימום הוא ייעלב נורא ולא ידבר איתך יותר. בהצלחה!
אז בעקבות שאלה ששאלו אותי במייל.. חשבתי שאולי כדאי לענות עליה ככה בכללי, שכולם יקראו, ואולי גם ישתמשו בזה מתישהוא. נניח שאתם מכירים מישהו. לא ממש טוב, אבל מכירים. ונניח שהגיידר שלכם אומר לכם בתוקף שהוא הומו. ונניח שהוא גם אינטילגנט ומצחיק ומעניין ואתם רוצים להזמין אותו לפורום. אבל מה? אתם לא בטוחים שכדאי - כי הוא אף פעם לא הודה שהוא בעניינים. אז מה עושים? שום בעיה. א. בכל פעם שהנ"ל עובר לידכם - דברו על מושגים מהעולם ההומו לסבי. מי שיצליח להזכיר במשפט אחד את "הזמן הורוד", "פאסיבי", "גן העצמאות", "שירזי", "הכי גאים שיש", "דגל הגאווה" ו"משפחה אלטרנטיבית" - יקבל