לוח המודעות

shahar16

New member
כנסו, נו.... זה מן נאום כזה...

היי! אני חדש, קוראים לי שחר, אני בן 16 מהמרכז וגם.. וגם.... זהו שאלות \ בקשות אפשר לשלוח לחדר האוכל של קיבוץ בית אהרון..... זה לא יעזור לי אבל אולי זה יעזור לאנשים המסכנים האלה ש...אולי תרדו ממני!!!! סתם! זה יעבור, אבל אפשר לשלוח לי לאי מייל

שלום לכולם!!!

קוראים לי שירה (דה......) ואני סטרייטית לגמרי... אבל... אני חייבת להגיד שהסקרנות הרגה אותי... וכשראיתי את הפורום הזה ברשימת הפורומים הייתי חייבת להיכנס. כולם פה נראים מאד נחמדים!!! קראתי דברים שאנשים כתבו על חוויות טראומטיות שהם עברו וחבל לי מאד... אני מקווה שכולכם תמצאו דרך להתגבר על הבעיות שבהם אתם נתקלים... אני חושבת שצריך להעריך מאד את האנשים אשר נאמנים לעצמם עד כדי כך שהם מוכנים לבלות את חייהם במאבק מתמיד. ומאד מעניין אותי לדעת בני כמה האנשים פה. בייייי!

InnerKid

New member
שאלה חשובה... מי שיכול לעזור

מישהו יודע מה כתובת אתר האינטרנט של קהילת "מחרוזת" שדיברו עליה היום בקיציס בערוץ 2???

marco

New member
רק המלצה אחת קטנה....

כדאי לבדוק את הניק שלך לפני שכותבים את ההודעה

InnerKid

New member
../images/Emo45.gif כן כן זה זה../images/Emo13.gif ../images/Emo51.gif ../images/Emo24.gif

my self

New member
המממ...

אתה לא חושב שציון שם הקיבוץ קצת ספציפי מידי? אלא אם כן אתה מחוץ לארון וזה מה שגורם לבעיות? בקיצור, שתף.

MARMELAD

New member
../images/Emo89.gif לוח המודעות ../images/Emo95.gif

הודעות שלא קשורות, אוף טופיקים וכיו"ב - לכאן. הודעות שלא ישורשרו לכאן עלולות להימחק.

MARMELAD

New member
../images/Emo44.gif QUEER בעיר?

פספסתי את הפרק אתמול. מתי זה בשידור חוזר?

dodobird

New member
"בתי קפה"?

תגידו, מישהו יודע איזה שיר זה שמסומפל בשיר "בתי קפה" של עברי? זה איזה משהו משנות השמונים כזה...

אביעד21

New member
למי שמתעניין בעברי

השמועות גורסות (לפי חדשות הלוין) שביום שישי הוא יוצא מבהארון בכתבה ענקית במוסף של מעריב. (נחשו מי המראיין? גל אוחובסקי כמובן...)

../images/Emo128.gif וברגע שזה יקרה... ../images/Emo120.gif

אפשר יהיה לכתוב על נטיותיו בפורומים.

זורבבל

New member
זה קרה ../images/Emo70.gif

קראתי את הכתבה המלאה במעריב ומשום מה נראה לי עלוב משהו... משהו כמו "ההר הוליד עכבר".

למעלה