עדיין מחפשת את ה.....

../images/Emo89.gif עדיין מחפשת את ה.....

מאהב המושלם בשבילי.... הוא צריך להראות טוב, נקי ואסתטי, שיודע לפנק אישה כמו שצריך ובכל דרך אפשרית, גבר אמיתי מאזור המרכז ורצוי שיהיה לו מיקום בטווח הגילאים 28 עד 40 שבוע טוב לכולםםםםם

NOAMI4U

New member
מוזר בעיני שלשמנות יש "דרישות" .!!!

ובכלל הצרוף הזה " שמנה וסקסית " הוא תרתי דסתרי . אין דבר כזה "שמנה וסקסית". ובכלל אישה מעל מידה 38 היא כבר לא "אישה" אלא מוטציה שבקושי מזכירה דמות אישה !!!

NOAMI4U

New member
רק "תודעה" מטורללת רואה סקס בשמנה

ההנחה כי התודעה היא אינדפרנטית ואינה קשורה למסד של החיים הממשיים היא הבל ורעות רוח. לא הכל יחסי. ולא הכל " בעיני המתבונן " אלא יש גם משהו מוחלט. ורף המינמום של המוחלט הזה הוא שאישה מעל מידה 36-38 לא יכולה להיות "סקסית ". אולי היא "סקסית" בתודעתו של גבר שאיננו ראוי להיחשב גבר !! ובכלל עפ"י יחסי ההיצע והביקוש בשוק הבשרים, אף גבר ראוי שמכבד את עצמו ואת "תודעתו " לא יניע את האוטו שלו בשביל דייט עם "שמנה ", "שמנמונת" , " מלאה" , "מלאונת " או " מלאה במקומות הנכונים " - גבר ראוי לא ייגע "בנשים " הללו ( אם הן עדיין ראויות לתואר "נשים ") - אפילו לא בקצה המקל....

אתה חי בסרט

וניזון ממה שמאכילים אותך בפרסומות והאמת, שבלבי רק רחמים עליך. ד.א ככה מתחילה גזענות מהכללות גורפות

NOAMI4U

New member
טיפשה - אין "גזע" של שמנות..!!

ולכן ממילא אין באמירה שלי שום דבר גזעני !! מדובר במבנה הארוס של המין הגברי

Martinigirl

New member
אתה יודע מה עצוב?

שאין לי ספק שאפילו אתה, כן כן אתה, לא מאמין במה שאתה כותב ומה לא תעשה עבור טיפ טיפה של תשומת לב, ועוד מאנשים שאתה אפילו לא מכיר. וואו, איזו הנאה, כמה הירואי מצדך, להצליח ל"הרגיז" כמה אנשים באמרות הכה מטופשות שלך, אותי אתה פשוט משעשע, עם קורטוב של רחמים קל. אהה, ושכחת להכניס כאן את המילה קפיטליזם,זו שאתה כה אוהב...מה קרה? אתה כ"כ מעורר רחמים, שאפילו אני, חשה צורך לעזור לך (אבל אל תדאג,זה עבר לי מהר מאד).

Vdrums

New member
אתה פשוט פתטי בדעותיך.

ותתבטא כראוי בבקשה כלפי חברי הפורום.

NOAMI4U

New member
הסלידה משמנות איננה מתחום הדיעות !!

הסלידה משמנות או משמנות בתחפושת של "מלאות" , " מלאות במקומות הנכונים " - איננה בתחום הדיעות. אלא היא במה שסארטר קרא לו " היתפעמות" !! אותו רגש מיידי של בחילה המציף אותך נוכח קירבתן ומונע ממך לחשוב על כל קירבה אינטימית איתן. שום רעיונות הזויים של "קידמה " לא יכולים לעקם את מבנה הארוס הפרטי שלי כדי "ששמנות" ייראו " סקסיות" בעיני !! אני מרחם על מי שמבנה הארוס שלו הוא אלסטי עד כדי כך ש"הכל הולך ".. " נשים לא-צעירות ( ומבחינתי מעל 25 ) ושמנות ( כן . אפילו לא "שמנמנות" או "מלאות " לא יכולות בעיני להימנות על פרחי גן העדן " ( בוריאציה חופשית על דברי ניטשה ). נסו לחשוב, ( הוי איך מדחיקים את הבחילה הזאת עכשיו..) על גוף "האישה " השמנה. אותו מסה רכרוכית של הבשר המבטלת את הגבולות הנשיים הקלאסיים בין ירכיים, שדיים, צוואר ובטן. הכל הפך להיות מיקשת ג'לי רוטטת אחת כמו הרגל הקרושה שהונחה על שולחן האוכל ע"י אמך הפולניה. כמה סלדת אז מהזוועה הזאת !! אז עכשיו כשאתה בוגר כבר ועומד ברשות עצמך תלך ותאנוס את עצמך ו"תחשוק בכוח" במיקפא הג'ל הרוטט הזה, שבו אתה נדרש לחטט שעות עד שאתה מוצא את הקוס שלה בין כל קפלי השומן הללו !!!

magenta73

New member
וזה מהרגעים שאני שונאת שאני "מנהלת"

פורום... ולא יכולה להתבטא כמו שהייתי רוצה...

יש משהו במה שאתה אומר...

רק שלא נראה לי כל כך חשוב לנסות לחפש אותו. הייתי מעסיק את עצמי בהרבה דברים אחרים במקום - כמו למשל לצפות בלקט של "פסוקו של יום" - יותר מעניין, יותר מלהיב והרבה יותר חכם. אני יודע שאני יורה לעצמי כאן ברגל ונותן לך שמן בכדי להזין את מדורת ההבלים שלך - שהרי מן הראוי היה להשאיר אותך צועק לאפלה כמו היית מצורע. אבל... אתה יודע - אתה פשוט דורש תגובה. נכון, מוזר לשמנות יש "דרישות" (מזמן אמרתי שצריך לסגור את כולן במחנה ריכוז ולהפוך אותו למפעל סבון היפר-אלגני) אבל מה שיותר מוזר הוא שההורים שלך לא עשו איזה עסקת חבילה בביה"ח : "טוב, תביאו איזה חבילה של כפפות לטקס, שני מזרקים, שרוול של כוסות לבדיקת שתן וחבילת אדוויל וסגרנו עסק - תשאירו אותו כאן..." מילא להיות אידיוט אבל בשקט... מילא להיות בעל דיעות של ימי הביניים... מילא להחזיק בארנק קונדום פג תוקף בתקווה שיומו עוד יגיע... מילא לאכול כאפות מהילדים בכיתה ו' - אבל ראבאק - תנו לצאת ל"אפטר" בשקט... לא כל יום יוצאים הבייתה בקורס מש"קיות חווי"ה.... אני לא מבין - איך בן אדם נאור ובקי ברזי העברית שכמוך (טוב, לא חוכמה לכתוב תגובה כשיש ויקיפדיה...) - שמכיר את תקופת הרנסנס - ויודע שמודל היופי היה דווקא באותן נשים מלאות או שמנות שסימלו יותר מהכל פריון.. איך, איך אדם משכיל שכמוך שמסוגל לכתוב מילים בעלות יותר מאות אהו"י (האמת ? טוב שיש בבילון...) מושפע בקלות מתרבות הצריכה הקפיטליסטית שדואגת לצייר לנו את מודל האישה המושלמת שיודעת שעוף זה ציפור.... אז ברגע שתצא מהמרתף של סבתא שלך, תשטוף ידיים מהריח של הנפטלין - תבין - לא כולם צריכים לדעת שאתה אידיוט.

orrin

New member
אתה יודע מה מוזר בעיני????

מוזר בעיני שאתה עוד מסתובב חי בלי שסקלו אותך כנהוג בימי הביניים שחיים וקיימים במחשבתך מוזר בעיני שאתה מגדיר את עצמך "גבר" למרות העובדה שאתה מגיע לסיפוק רק מנשים שיכולות להיות בנותיך ועדיין משחקות בברביות מוזר בעיני שאתה חושב שאם ילדה בת 20 רוצה אותך זה בגלל שאתה סקסי ולא בגלל העובדה שבגיל הזה שיער שיבה נתפס כמסמל כוח מוזר בעיני שבתור אדם שסביר להניח מעולם לא ידע אישה אתה יוצא בהצהרות כל כך חד משמעיות מוזר בעיני שמישהו בכיתה שלך נתן לך לצאת בשלום מההפסקות מוזר בעיני שאחר כך גברים לא מבינים מדוע יצורים כמוך גורמים לסטיגמות להמשיך ולחיות מוזר בעיני שאנחנו ממשיכים את המחול המטורף שהתחלת, אבל אולי- רק אולי- זה הדבר היחיד שיסיים אותו

למעלה