../images/Emo89.gif עוד שבוע מתחיל ../images/Emo95.gif
הנה כבר הגיע יום ראשון! ואנחנו מתחילים עוד שבוע. נקווה שהשבוע לא נצטרך לראות פיגועים ואסונות ונוכל להתמקד בדברים קצת יותר חיוביים - כמו למצוא חבר. מה היה לנו השבוע..?
הודעות השבוע
אז אמנם סיפור הסקס הלא מוגן של לירונר התחיל בשבוע שלפני אבל הוא הצליח להסעיר את הפורום המון זמן ולכן הוא נכנס לסיכום השבוע הזה - אני רק מקווה שהאדון לירונר הנכבד למד שסקס לא מוגן זה לא כזה להיט גדול. בענייני מחאות ושביתות סקיפ התלונן השבוע על כך שלא קיבל מוצץ, אלי רק רצה להגיד שהוא שונא אותי, תודה לשניכם, אני מקווה שטיפלתי בעניין לשביעות רצון שניכם. אמיר הייטנר הביא השבוע כתבה על טלויזיה ורודה - תודה אמיר. חתיך15 התייעץ איתנו לגבי עניינים ברומו של עולם (ומידות איבר המין שלו) כל שנשאר לנו הוא להודות לו על האינפורמציה המשעשעת. דודו בירד שאל אם בחורה רגילה הייתה יוצאת עם הומו/דו מיני - ובעצם מה שהתברר אחרי כל השרשור היה ש.. כל מקרה לגופו. וכמובן שרשור הזקן והים - על הפרש הגילאים - שגרם למיני סערה והודעות זועמות ומצחיקות כאחד.
מיוחד לשרשור התמוה של השבוע - חשבתם שהומו וסטרייטית לא יכולים לעשות שיחת סקס? טעיתם. מאי ולירוי, חייכתם אותי לאללה...
ציטוט השבוע
הפעם חידה - למי יש פטיש לבריטני ספירס...?
סקר השבוע
אז הסקר שהיה שאל איך אתם בסקס - אם אתם נזהרים - התשובות דווקא הצביעו על זהירות במיטה - לצערי הסקר לא ממש מסתדר עם התשובות שניתנו בשרשור הרלבנטי - אבל נו, שוין, לפחות בתיאוריה כולנו חכמים. אני רק מקווה שכשזה מגיע לעניין עצמו כולם זוכרים את הקונדום, חברו הטוב של הזין.
ולסקר השבוע החדש - הפעם משהו קצת אחר - הזדיינו בסבלנות והציצו בסקר בעוד כחצי שעה.
קישורי הפורום
אז למי שיודע, ולמי שלא יודע, יש לנו רשימה די מכובדת של קישורים בפורום. השבוע עשיתי בה קצת סדר כדי להקל על חיפוש הקישורים - ואני קורא לכם לעזור לי להרחיב אותה, על מנת להפוך את עמוד הקישורים לאינציקלופדיה שלמה. השבוע אני עומד להתמקד בנושא - נוער. אז כל קישור לאתר הנוגע לנוער ומיניות - נא להעביר אליי. תודה.
פינת הריגול א´
השבוע נציץ בכרטיסו של סקיפי. סקיפי, בן 29 - ממרח בוטנים משובח - וגם - סידרת קאלט אוסטרלית על קנגורו קטן וידידותי - וכולם מוזמנים להצטרף - סקיפי, סקיפי, סקיפי ט´ה בוש קנגרו! הקיצר, סקיפ מספר על עצמו שהוא ירושלמי, שהוא בארון, שהוא אוהב אבוקדו, בצל ירוק וחומוס - בקיצור, ירושלמי אמיתי. מספר הודעות - 23 הודעה ראשונה - 31/12/01 הודעה אחרונה - אתמול בשבע בבוקר בונוס מיוחד - הנ"ל מקפיד לכתוב הודעה כל יום או יומיים ! יו גו סקיפי!
פינת הריגול ב´
הפעם לקראת ההרשמות לשנה"ל הקרובה לאוניברסיטאות נשים פעמינו לפורום פיסכומטרי - שם ילתנו לכם את כל הטיפים לעבור את המבחן המייאש, איפה כדאי ללמוד, מה זה אדרת (עצם של דג, לא רק זמרת קוקסינלית) והאם אפשר לשפר ציון ב 400 נקודות. ובשאיפה שבשנה הבאה כבר לא יהיה פסיכו וכולנו נוכל להתקבל לאוניברסיטה על סמך עינינו היפות!
ימי הולדת
אז ליובבון כבר חגגנו השבוע, לדרור22 יש יומולדת ב 22 לחודש - נכון..? וב23 יש לאביעד שלמרות שהוא לא כותב אנחנו יודעים בוודאות שהוא קורא.. אז מזלטוב ואנחנו כבר נחגוג בימים המתאימים !
מוצצים מוצצים מוצצים
השבוע אם אני לא טועה לא נרשמו הצטרפויות לפורום, פרט לחרדית שבאה לביקור חטוף וגרייס שרצתה תמונות עירום של שווערצ´עס.. בכל מקרה לשתיהן
על הביקור וכל טוב. ושיהיה שבוע נפלא לכל עם ישראל ולחברי הפורום בפרט! גיא
הנה כבר הגיע יום ראשון! ואנחנו מתחילים עוד שבוע. נקווה שהשבוע לא נצטרך לראות פיגועים ואסונות ונוכל להתמקד בדברים קצת יותר חיוביים - כמו למצוא חבר. מה היה לנו השבוע..?