שרשור טלנובולת יומי

../images/Emo89.gifשרשור טלנובולת יומי../images/Emo89.gif

כתבו לכןןן הכל על הפרקים של הטלנובולת של יעלל היום!! טלנובלה בעמ-פרק 39
רמת אביב ג'-פרק 1
כתבו לכן הכלל

לא ראיתי היום טלנובלה אבל אני מכיר

את הפרק בעל פה... וברמת היא היתה ממש חמודה...קטנה צעירה ותמימה שרק התחילה לשחק... חולה על הפרק הזה...

mary lou

New member
כל כך... אפילפסיה בגבות ../images/Emo99.gif

עם כל הכבוד ליעל אני במקומה הייתי מגישה בקשה לבית משפט שיוציאו צו איסור פירסום לפרקים הראשונים של רמת אביב... היה יוצאת שם כל כך רע... המשחק (ואני עושה איתה חסד כשאני מכנה את הפעולה שהיא ביצעה שם "משחק") רע ואפילו זוית הצילום הלגמרי לא טבעית בסצינה הראשונה עם ליאור לא עושה לה טוב. שלא נדבר על המשפטים השנונים בטירוף בסגנון "למה אתה עומד פה?" נו טוב, לפחות השלב הזה בחייה עבר

תראי...

בכל זאת,נסיון ראשון שלה במשחק נסיון ראשון מול מצלמות ועם כל הכבוד לבמאים נראה לי שהם לא כל כך ביימו שם טוב אפילו יעלי אמרה את זה באירוח שלה שהם רק אמרו להם איך לעמוד ואיזה תנועות לעשות. אני ממש לא אומרת שהיא משחקת שם טוב אבל בכל זאת אפשר לסלוח לה כי כמו שכבר אמרתי נסיון ראשון..ורואים את השיפור העצום שלה במשחק גם בעונות הבאות של רמת אביב ג אין מה לעשות זה פעם ראשונה שלה במשחק ורואים את זה, ככה זה אבל השיפור העצום פשוט מקסים בעיניי ההתמדה שלה והתוצאה היא- שהיום היא משחקת פשוט מדהים
ורואים את זה בכל מה שהיא עושה (במיוחד בטלנובלה בעמ ובמרי לו ששם היא מראה את כל הכשרונות שלה) בכל זאת זה ממש נחמד לראות את זה נוסטלגיה...

חחחחחח זה היה מצחיקקק...

אני כזה סיימתי לראות רמת אביב ג' ואז העברתי לראות טלנובלה בע"מ יואו זה היה קורע איזה הבדלים מהקצה אחד לקצה השני כאילו בואנה עברו 10 שנים וכן היה פרק ממש יפה בטלנובלה בע"מ אהבתי
חחח כנסו לקישור (אני לא מצליחה להוסיף את התמונה להודעה) - http://img172.imageshack.us/img172/8739/18hn.png איזה הבדל יואו אבל יפה היא תמיד הייתה ותמיד תישאר

למעלה