הלואי. אתי תתעור ותמצא את המיון וברח פחחחחחחח
נו מה אתה אומר. האם שלחתה לי מסר? ,,,,,,,,,,,,,,,,,,EAS,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, אז אין התיבה סגורה. בכלל הלילה של בעיות בתפוז? הכול קפץ בזמן המשדר. עומס של הודעות על אתי שבחרה עם הפרס. והכול בגלל אתי. אוי לא. זה ההומור........ באמת כדי להיות ולהתמקד בטוב של הנאשים ולא בטפל. הזוי מה שכותבים פה על אתי. אלף דוגמאות שאין בהם היגיון. אחת כאן. אם לדעתכם. אלה שלא מבנים את אתי. ..לא יודעת למה. אבל יש את הרעות המכוערות בזיהוי שלהם שם. -כנ"ל כאן נאמר על הרעות רק רע..אז לא מסתדר לי. אין הגיון. לא אוהבים את קרן. ואת ליהי. בקושי את אורטל. בוואלה היא המלכה. כאן לא כולם מתחברים לסוג זה. מה נותר מהבנות. חן באמת סוג של ילדה.ואפ על פי הגיל שלה. זה הרגלים שלה. סוג תפוס-התנהגות. גם זה כך ניתן לפרש. ומי עוד שם. אהה הם הודחו. מה הולך לכם לכמה נגד אתי. היא שקרנית טוב מה עם המבעות שלכם. מה הם בכלל נותנים. הצגה שהיא כולה שקר ענק. אז הם שחקנים ומרכלים. על זה- נכתב ספר. ומגילות כאן. אז אתי היא השעיר שלך ושל כמה. יש עניים מלמעלה. חבל שכך כותבים. לא מתחברים הבנתי לא אוהבים? גם הבנתי. אבל לאחל לה רעות זה לא טוב. עד כאן.גם לרעות שם שמשחקות לנו על המצפון? שאין להם בכלל. אני מאחלת להם רק טוב בריאות איתנה. אבל הכסף למי שזקוק. ולא לאנשים עם עיין צרה. וטמעות. למלות עוד את החשבון בבנק. לילה טוב עזבו את אתי. באמת כואב לי על כול מהשהם עשו לה. ואתם ביחד כאן כמה. אני חושדת שזה הרבה מעבר.? בגלל שהיא מזרחית חלשה..המבין יבין. לילה טוב לך לכולם ללכת עם הלב הטוב. זה הכי בריא. מהיום גם על קרן והשאר לא אשוב לכתוב מה שכתבתי למעלה. .למה זה חודש הכי קשה לנו היהודים.