שרשור ציפורי
לילה טוב

easternstar

New member
../images/Emo9.gifסוף סוף שקט. הדיון ההוא הרגיז אותי

אוף. לא מספיק שאתי הרגיזה אותי..
נסבול אותה עוד שבועיים? לפחות אין סיכוי שתקח את המיליון.

רינתי77

Active member
אבל ינשוף ראשון!

זהו, אני ינשוף אשכנזי גאה! אפילו מסר אי אפשר לכתוב..מעצבן..

easternstar

New member
../images/Emo6.gifחחח..אהבתי את ההומור../images/Emo6.gif

האמת שחיכיתי לבופי כמה זמן. מרוב כעס אני לא הולך לישון.

easternstar

New member
לילה טוב../images/Emo24.gif מה אתה אומר על מס' הסמסים?

האמת שלדעתי קל מאוד להריץ מישהי, אם זה ימשיך כך..

izmeral1

New member
הלואי. אתי תתעור ותמצא את המיון וברח פחחחחחחח

נו מה אתה אומר. האם שלחתה לי מסר? ,,,,,,,,,,,,,,,,,,EAS,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, אז אין התיבה סגורה. בכלל הלילה של בעיות בתפוז? הכול קפץ בזמן המשדר. עומס של הודעות על אתי שבחרה עם הפרס. והכול בגלל אתי. אוי לא. זה ההומור........ באמת כדי להיות ולהתמקד בטוב של הנאשים ולא בטפל. הזוי מה שכותבים פה על אתי. אלף דוגמאות שאין בהם היגיון. אחת כאן. אם לדעתכם. אלה שלא מבנים את אתי. ..לא יודעת למה. אבל יש את הרעות המכוערות בזיהוי שלהם שם. -כנ"ל כאן נאמר על הרעות רק רע..אז לא מסתדר לי. אין הגיון. לא אוהבים את קרן. ואת ליהי. בקושי את אורטל. בוואלה היא המלכה. כאן לא כולם מתחברים לסוג זה. מה נותר מהבנות. חן באמת סוג של ילדה.ואפ על פי הגיל שלה. זה הרגלים שלה. סוג תפוס-התנהגות. גם זה כך ניתן לפרש. ומי עוד שם. אהה הם הודחו. מה הולך לכם לכמה נגד אתי. היא שקרנית טוב מה עם המבעות שלכם. מה הם בכלל נותנים. הצגה שהיא כולה שקר ענק. אז הם שחקנים ומרכלים. על זה- נכתב ספר. ומגילות כאן. אז אתי היא השעיר שלך ושל כמה. יש עניים מלמעלה. חבל שכך כותבים. לא מתחברים הבנתי לא אוהבים? גם הבנתי. אבל לאחל לה רעות זה לא טוב. עד כאן.גם לרעות שם שמשחקות לנו על המצפון? שאין להם בכלל. אני מאחלת להם רק טוב בריאות איתנה. אבל הכסף למי שזקוק. ולא לאנשים עם עיין צרה. וטמעות. למלות עוד את החשבון בבנק. לילה טוב עזבו את אתי. באמת כואב לי על כול מהשהם עשו לה. ואתם ביחד כאן כמה. אני חושדת שזה הרבה מעבר.? בגלל שהיא מזרחית חלשה..המבין יבין. לילה טוב לך לכולם ללכת עם הלב הטוב. זה הכי בריא. מהיום גם על קרן והשאר לא אשוב לכתוב מה שכתבתי למעלה. .למה זה חודש הכי קשה לנו היהודים.

easternstar

New member
../images/Emo9.gifעוד לא הלכתי לישון. שלחתי לך מסר ועניתי:)

תקראי את מה שכתבתי.
זה לא בגלל המוצא. זה בגלל ההתנהגות שלה. עניתי לך במסר ארוך אבל אסביר לך גם מחר. לילה טוב, חביבה.
הולך לישון

izmeral1

New member
חולה עליך ברמות לא נורא אין מסר לא הבנתה?

א ין תיבת מסרים. לא פעילה ואם עכשיו כן. אז אין מסר. שלח אותו שוב? ואני אקרא. והבנתי הרבה ממך לטובה גם. ואני מבינה שההתנהגות שלה דפוקה . אבל זה לא אומר שהיא רעה יותר בהתהגהות נגד אלה שגרמו לה להיות כך. אני מבינה יש לה סעיף עצבים ח ותאמין לי. שזה עדיין בסדר. האכול את האדם בשקט זה הרע. כולם לעגו לה בהרבה צורות הגידו אותה. והמשימה ובמשימה צלבו אותה. האם עד כאן לא כאב לך טיפה קטנה בלב . לב גם וזה משחק שם. האמן לי שהיא אפס במשחק. אחרת מה. הכול אצלה בום ועוד בומים. אם רק הייתהערמונית לה היה לה רע שם מהאחת הכי הכי נגדה זו אורטל. הגורם לזה כמובן קרן. והכול בגלל הגברים. היא קצת ממורמרת. שלא הלך לה בקטע של גברים שם. היא משליחה על הבנות את כעסה. אלה מראה אותו. ההבדל שהם בשקט ואת העוקץ שלהם מוסרים באליגנטיות? כך הם חושבות. השלישיה. אורטל קרן וליהי. להי אמרה שהיא מכונה לתת את דמה למען אתי. מה קרה. קרן נתנה לה נמה לי תתני. עזבי אותך. מהכולרה של אתי. למה כי לא צלח לה עם איתן. מכאן הכול התיחל נגד אתי בבית מקרן וליהי. הם המלכות "היום של הבית בכוח או במוח. אל תשכח שאתי נחלמה והתעלפה בגלל הגנתה לקרן. איך אתה רוצה שהיא תתנהג היום. על הצעקות לפני. כול אחת שפתחה הפה על אתי. והיא החזירה היא גם קיבלה. אותה לינוי גם קיללה בה. ואתי החזירה.. עזוב לי לא עושים דבר הצעקות התנהגות. לי עושה המראה המטעה אותך. ואתה יודיע מי הם. עוד משפט על אתי. היא אדם שמוכן לתת לך הכול.אבל תעריך זאת. והיא תימס. לא נמסה תהיה. ורק אם תעשה צעד לא נכון והוא. אין הכרת התודה. אתה מחוק אצל אנשים כאאלה. למה כי החיים קשים לאנשים כאלה. למה כי עבר עליהם משבר. אז לא הערכו אותה מסיק. עלי אני באמת מטבבישת לעשות דבר כזה. אולי בגיל ה-19-20 . אבל רק ופגעו בי חזק. אני למדתי בבית ספר עם גויים צרפתים. ויש כאלה שקיבלו מכות ממני הרבה. חזקה . ואני עדינה ביחד. אבל יש גבול. הגיל.אני בגיל של אתי. ואני לא מסוגלת לצעוק.או להיות וולגרית בחוץ. ואם אני מאוהבת גם לאכול לא יכולה. לא מצפצפת כמו כאלה האוכלים עם הכול חסר רק הרגליים בפה. סורי AS VERY SSRY ABOUT THIS MESSAGE AS A LONG ולסיום בפעם הראונה שראתי את התוכנית חשבתי שאני בשוק הכרמל בגלל אתי לא אשקר. וחברה שלי משפחה שלי גם בדנבר אמרו תוכנית בהרלם חחחחחחחח. אבל היום אני משנה דעה ועם כאב על אתי לא יותר. וגם לא אכתוב כאן יותר. די . לילה טוב לך לכולם. באמת מי שרוצה את דעתי? אשמח לשתף כמובן. בפורום האח הגדול ממתינים לי. ועוד בפליקר שלי. אני שף. ויש זמן פנוי קצת. נהנת מהכול בחיים ?? לילה טוב לך
חמוד ותהיה טוב תגיע רחוק רק לטוב אמן.

יעללה7

New member
מספיק להשתמש בשד העדתי

מסכנה אתי, מזרחית וכו' ומה עם התבטאות אתי המתוקה והחביבה "אשכנזים מלוכלכלים" יש גזענות גם מהצד האחר המתמסכן.... ראויה היא לעוף ויפה שעה אחת קודם.................

למעלה