ש שב שבת שבת-שלום!

MARMELAD

New member
../images/Emo89.gif ש שב שבת שבת-שלום! ../images/Emo95.gif

אוחחחח שוב כמעט סיימתי לכתוב את הגוטן שעבאס המסורתי ולזוועתי נמחקה לי כל ההודעה - אז הנה אני מתחיל שוב. פינת ההתנצלות אני מצטער שלא הכנסתי את השבת שלום מוקדם יותר היום - עבודה, אתם יודעים, צריך שיהיה כסף גם... אבל הנה זה מתחיל: מה היה לנו השבוע? הודעות נבחרות אז M. תפסה לה גבר. בהצלחה. אם זה לא מסתדר - תזמיני אותו לפורום
ביג דיל סיפר לנו איך הוא גילה לאבא שהוא... אממ... בקטע... ואבא.. אה... לא התרגש נצח ישראל שיחק אותה בכותרת מיתולוגית "להוריד את פורום התמונות המזעזע" והמציא מטבע לשון חדשה. מהיום אל תאמר גלרייה - אמור - גלרייה מזעזעת ולשומע ינעם. מאמרים חדשים היה לנו את הסיפור של ביג דיל שעבר לפנתיאון - ואתם מוזמנים לשלוח עוד סיפורי יציאה מהארון למיניהם לשם ההנצחה... וכמובן גבר השבוע שעבר הח"כ פ. המיתולוגי - פרטים במאמריישן. קישורים חדשים אז יש לנו שני קישורים חדשים - כתבה על שרה ג´סיקה פארקר וגלריית תמונות- לגבי השינויים החיצוניים שעברו עליה מאז שנות השמונים ועד היום - ועוד המלצה לאתר משחקים.. שניהם יצטרפו לקישורי הפורום. ואם יש לכם עוד אתרים להמליץ עליהם - אתם מוזמנים ללוח "המלצת אתרים" בלוחות הפורום
משתתפים חדשים השבוע עומד בסימן השתנות חברי הפורום - סיגל, קיבוצניקית, דודו בירד, אהוד_, וינס, וכמובן סמסונג2000 שבמחי מקלדת מצא דייט להערב בלי להתאמץ - ברוכים הבאים! נא לעמוד דום לחלוקת המוצצים:
ועם מי ששכחתי סליחה יומולדת!!!
בלו לגון - אמילי וטל קר יחגגו השבוע (ביום ראשון למעשה) את יום הולדתם המשותף!! הרבה הרבה מזל טוב ושאר ברכות..
עד מאה ועשרים כעשרים - יו נואו.. פינת ההומופוב אז לשמחתנו גם השבוע לא נצפו הומופובים גדולים כאן בפורום ואנו מרחיקים עד לוואלה!אי.או.אל שם הוקם מועדון "שונאי הומואים וערבים". בפורום גאווה יסבירו לכם בדיוק מה יש לנו לעשות כדי להעיף את המועדון האינפנטילי הזה מעל המפה הוירטואלית - ולחנה
על החשיפה הנועזת. (וכמובן לירון המיתולוגי מוואלה שסיפר לחנה..
) חדשות העולם הגדול למה אנחנו אוהבים את את רשת שואוטיים...? כי בנוסף להכי גאים שיש שבהפקתה, הם כעת מעלים סדרה מצוירת - קוויר דאק (כן, זה ההוא בתמונה למעלה). הסדרה היא על ברווז הומו, העובד כאחות, וחבריו - דב הקוטב הגיי פרינדלי, תנין דו מיני ושאר בע"ח שונים ומשונים. בעקרון אומרים לי באוזנייה שהסדרה כבר עלתה והיא חוזרת כעת לעונה שנייה, אבל לי זה חדש ואני מאמין גם שלכם (חוץ ממך ג´רי...) ציטוט השבוע תנחשו מי אמר את המשפט האלמותי הבא : "ציפור לא יכולה לאהוב דג"...! סופ"ש באפגניסטן לזוכה, יחד אם זה שאמר את המשפט הזה. הבהרה קטנה. במיניות - אין חוקים. ציפור בהחלט יכולה לאהוב דג. היא גם יכולה לאהוב חתול. וחתול יכול לאהוב גם פולנייה. למה פולנייה בעצם, אפילו פרסי. (איך אתם חושבים הגיע החתול הפרסי הראשון לעולם...?) סקר השבוע טוב, השבוע זה היה ממש קל. רק שתי אופציות. 75% מכם חשבו שדו מיני הוא באמת מישהו שנמשך גם לבנות וגם לבנים. 25% החזיקו בדיעה שהוא סתם הומו שמבלבל את המוח. אז אולי באמת יש כזה דבר... דו מיניים..? (תפסיק להיות סקפטי, כן, כן, אתה.) הסקר החדש עולה ממש עכשיו - אתם מוזמנים שוב להצביע ו..להשפיע (על מצב הרוח הגלובאלי) הודעות מערכת ושיעורי בית א. להזכירכם - יש לוחות מודעות. אתם יכולים להשתמש בהם, אתם גם יכולים להציע הצעות ללוחות שיראו לכם יותר שימושיים. ב. ימי הולדת, רבותיי, מי שעוד לא עדכן לגבי יום הולדתו - זה הזמן. ולפינת הקוריוז לאלה מכם שעומדים לטוס ללונדון, לטזמניה, לחיזב´ אל שרעא: תתעבסו. ביוטה יותר כיף. ההוכחה. ושיהיה לנו מותק של שבוע... גיא

../images/Emo7.gifשבת שלום...ופנייה נרגשת לחברים..

אין לי כל כך איך לתאר בכי חרישי בכתב...אבל זה כמעט מה שקורה כאן עכשיו... לא הייתי במסיבת הזמן הוורוד ב"דום" וגם לא ראיתי "הכי גאים"...!!! טרגדיה כפולה ומכופלת...ממש שובר לב. נאלצתי (מתוך שיקולים עיניינים וקרים) לצאת "לבלות" את השבת בבית דודים בצפון...ושם לא צופים ב"הכי גאים"... וגם לצאת עם הרכב לבלות אי אפשר היה, בקיצור, זה היה סופ"ש של פיטום ושעמום (אחד מהגדולים שידעתי). ופה בא הקטע של הפנייה הנרגשת: האם מישהו יכול בתמציתיות מאופקת לפרוש בפניי את מהלך הפרק האחרון של "הכי גאים"? על המסיבה בדום יש לי כבר ממי לשמוע, תודה. למרות שאני אשמח לחוות-דעת נוספ/פות בנושא. בתודה מראש, ושלכם לעולם, משנה-תורן.

.m

New member
תשובה נרגשת

אני יכולה להשיג לך את הפרק האחרון בוידאו.
mai

למעלה