תגידו, יש בנים שאוהבים מקפליי? כלומר, חוץ ממני? נראה לי שכולן בנות! וחבל....
ד דיסקט New member 7/12/07 #1 ../images/Emo89.gif תגידו, יש בנים שאוהבים מקפליי? כלומר, חוץ ממני? נראה לי שכולן בנות! וחבל....
M McFlyRoni New member 7/12/07 #2 ../images/Emo109.gif הוו! האם אתה הבן שפעם היה פה? אני לא חושבת... אז אם לא, ברוך הבא! [מקווה שתישאר פה ותהפוך לבן הראשון שהצטרף לפורום ונשאר פה!] אז... מי הפייב שלך?
../images/Emo109.gif הוו! האם אתה הבן שפעם היה פה? אני לא חושבת... אז אם לא, ברוך הבא! [מקווה שתישאר פה ותהפוך לבן הראשון שהצטרף לפורום ונשאר פה!] אז... מי הפייב שלך?
ד דיסקט New member 7/12/07 #3 אה, אני לא בקטע של פייבים... אלא אם את מדברת על שירים. סתם ככה אני בעד כולם...
M McFlyRoni New member 7/12/07 #5 ../images/Emo109.gif חח סבבה.. וזה היה בצחוק XD אז ספר על עצמך קצת אני רוני מחיפה בת 14 וחצי דאגי
S Sivan McFLY New member 7/12/07 #4 ../images/Emo210.gifאתה!!!! אני סוגדת לך!! אתה אחד הזכרים היחידים בחור הזה שנקרא ישראל ששומע מוזיקה טובה שנקראת מקפליי!! מאיפה אתה מכיר אותם?? *התלהבות*
../images/Emo210.gifאתה!!!! אני סוגדת לך!! אתה אחד הזכרים היחידים בחור הזה שנקרא ישראל ששומע מוזיקה טובה שנקראת מקפליי!! מאיפה אתה מכיר אותם?? *התלהבות*
ד דיסקט New member 7/12/07 #7 במקרה יצא לי לראות את השם שלהם הרבה... אז אמרתי "יאללה, נוריד את האלבום האחרון"... ואהבתי. אז יצא שקניתי את הכל בסוף. כלומר, כל האלבומים עד עכשיו. טרנסילווניה מישהו?
במקרה יצא לי לראות את השם שלהם הרבה... אז אמרתי "יאללה, נוריד את האלבום האחרון"... ואהבתי. אז יצא שקניתי את הכל בסוף. כלומר, כל האלבומים עד עכשיו. טרנסילווניה מישהו?
S Sivan McFLY New member 7/12/07 #9 ../images/Emo210.gifטרנסייייי ../images/Emo99.gif איך אפשר בלי?! XD אז רגע.. ישלך את כל שאר האלבומים? כגון : wonderland, room on the 3rd floor?
../images/Emo210.gifטרנסייייי ../images/Emo99.gif איך אפשר בלי?! XD אז רגע.. ישלך את כל שאר האלבומים? כגון : wonderland, room on the 3rd floor?
ד דיסקט New member 7/12/07 #10 כל האלבומים (כולל האוסף האחרון) ושלושה סינגלים - sorry's not good enough, baby's coming back, the heart never lies
כל האלבומים (כולל האוסף האחרון) ושלושה סינגלים - sorry's not good enough, baby's coming back, the heart never lies
S Sivan McFLY New member 7/12/07 #11 ../images/Emo210.gifאויי אדיר!!! לי חסר הגרייטסט היטס.. וישלי את כל ההופעות+ הסינגל של סטאר גירל ^^ אז תגיד... אתה בא לפה הרבה? XDDD סתם סתם ישך מסן?
../images/Emo210.gifאויי אדיר!!! לי חסר הגרייטסט היטס.. וישלי את כל ההופעות+ הסינגל של סטאר גירל ^^ אז תגיד... אתה בא לפה הרבה? XDDD סתם סתם ישך מסן?
Y yael0000 New member 8/12/07 #98 מתלהבת../images/Emo211.gif גם לי יש! אני שוקלת אם לבקש מחברה שתקנה לי את הDVD של הגרייט היטס ב12 פאונד
מתלהבת../images/Emo211.gif גם לי יש! אני שוקלת אם לבקש מחברה שתקנה לי את הDVD של הגרייט היטס ב12 פאונד
Y yael0000 New member 8/12/07 #110 אממ כעיקרון האו עולה 16../images/Emo211.gif ואממ יש לי איזה 100 שקל..... ואממ אני עובדת כרגע אבל הכסף מונח בצד לטובת נסיעה ללונדון ברגע שהצבא ייתן לי......
אממ כעיקרון האו עולה 16../images/Emo211.gif ואממ יש לי איזה 100 שקל..... ואממ אני עובדת כרגע אבל הכסף מונח בצד לטובת נסיעה ללונדון ברגע שהצבא ייתן לי......