הודעת מערכת

MARMELAD

New member
../images/Emo89.gif../images/Emo18.gif הודעת מערכת

בזמן האחרון הפורום השתנה. שמתם לב? יותר מדי דיבורים על מרמלד. להזכירכם - מרמלד הוא בנאדם. לא רק מנהל פורום. מרמלד זה גיא. ולגיא זה ממש לא כיף לקרוא השמצות עליו בפורום שהוא מנהל בהתנדבות. בדיוק כמו שלא כיף לו לקרוא מיילים מגעילים. אתם כבר מכירים אותי - אני נורא נזהר במחיקת הודעות. אני חושב שאם מישהו טורח להיכנס למערכת, לכתוב הודעה, לשלוח ואתה - מי אני שאמחק? אני בסה"כ מנהל פורום - לא מתווה דעת קהל. אבל המצב הגיע לנקודה שכבר לא משאירה לי הרבה ברירה. כשראיתי את ההודעות של החתול/הצחקת אותי וכו´, הדבר הראשון שרציתי לעשות הוא למחוק אותה. אבל למחוק את ההודעה - זה להתעלם. זאת הסיבה שהחלטתי להתייחס לעניין בהומור - ולפתוח שרשור של "העלבות". ואז אני מקבל פידבק - די גועלי יש לציין - "אתה כל כך צריך תשומת לב שאתה פותח כזה שרשור...?" לא, תודה. אני לא צריך תשומת לב. יש לי בבית. יש לי חתול. הסיבה שאני בכלל מנהל פורום, היא כי רציתי באיזו שהיא צורה, להשפיע. לשנות משהו. לתת למישהו להרגיש קצת יותר טוב עם עצמו. לתת להומו בן 18 שחי באיזה חור - הזדמנות להכיר הומואים אחרים, להבין שלהיות הומו זה לא אומר רק גן העצמאות והכי גאים שיש. ליצור קהילה, שתתמוך אחד בשני, שיווצרו בה קשרים, שלאנשים יהיה נחמד להיכנס לפורום. הכוונה שלי ממש לא הייתי לעשות במת התנצחיות. בטח שלא עליי. ובטח שלא על גבי הפורום. כבר אמרתי - מליון פעם נדמה לי - שכל מי שירצה לדבר איתי, להעביר עליי ביקורת, לאמר לי שאני לא עושה דברים נכון - שיש מקום לעשות את זה. באימייל, בתיבת המסרים, בטלפון. רבאק, לחצי פורום יש את הטלפון שלי. לא קשה להשיג אותי. ואני חושב שאף פעם לא קרה שמישהו רצה לאמר לי משהו - ולא קיבל תגובה. אבל, באמת, די - מספיק.... ממש נמאס לי לראות את השם שלי מופיע בפורום. לא בא לי לקבל מחמאות ע"ג הפורום, לא בא לי להיות נושא שיחה. זאת לא המטרה של הפורום. לא בגלל זה אנחנו פה. בקיצור - חשבתי, חשבתי, חשבתי, חשבתי........ והגעתי למסקנות. עד היום נורא הקפדתי לא למחוק הודעות. אבל לא עוד. הודעות שנושאן הוא אני - פשוט יימחקו. בא למישהו לכתוב לי שבחים, קללות, טענות, תלונות - לא על גבי הפורום. אני חושב שהיום זו הפעם הראשונה שאני אשכרה מתבעס לכתוב הודעה בפורום. אבל זה מה יש. ודבר נוסף : אני לא רוצה תגובות להודעה הזאת. לא כאן. מי שיש לו מה לאמר בנושא - שיאמר. לא ע"ג הפורום.

למעלה