שרשור לילה
של תקווה

לונדרון

New member
../images/Emo89.gif../images/Emo41.gifשרשור לילה ../images/Emo98.gifשל תקווה../images/Emo41.gif../images/Emo90.gif

easternstar

New member
תקווה ללילה מעניין?../images/Emo8.gif התחילו כמה דינמיקות

מעניינות בבית. "רומן" בין חן לגב-בודאות. השאלה אם קרן שוב תהיה "האישה השניה". מור פועלת בשני הכיוונים-עם איתן ועם גב, ובינתיים לא מצליחה בשניהם. היא פותחת חזית "בקטנה" עם חן. ליהיא מבססת את מעמדה בגלל הקשר עם בן. כרגע לא צפויה להדחה. מה חדש בגזרת ענבר ואתי? מה החדשות האחרונות? מי מהן מודחת?

easternstar

New member
../images/Emo249.gif התחלתי לצפות ואז ראיתי אותה מתבכיינת

סגרתי את השידור. הספקתי לשמוע את קרן מייעצת לענבר ללכת הערב לגב ולסגור איתו עניין (להדיח את אתי). לענבר היה רעיון מתוחכם לגשת לגב ב"הפוך על הפוך". לבקש שאם רוצים להשאיר אותה כי "לא רוצים את אתי" היא לא רוצה! היא מבקשת שאם משאירים ישאירו אותה בגלל עצמה. בהזדמנות היא תוכל ללכלך על אתי לכב ולוודא שגב ידיח את אתי. רעיון מתוחכם. נראה את הביצוע
סוז, את זוכרת שענבר ישבה עם אתי "בשיחות נפש" אתמול והיום? נראה אם ההפקה תראה לנו שיחה בין ענבר וגב ואם היא תצליח בתכנון. אם היא לא טסה, כנראה שעשתה משהו כנגד אתי.

לא ראיתי את השיחות שלה עם אתי

אבל קראתי פה, והבנתי שזה היה מיד אחרי לכלוכים עליה. לא נראה לי שאתי תעוף.. היא עושה שם מלא אקשן בעצם הזיגזוג שלה. חחחחח שהיא הולכת לספר להוא את מה שזה אמר וההיפך.. היא נאמנה לעצמה וזהו חחחח

easternstar

New member
קשקש!../images/Emo6.gif אני רואה עכשיו את אתי

ומתחיל לצחוק! היא "הרגה את עצמה" היום

קשקשה9

New member
../images/Emo6.gif היא שמחה כנראה כי

ירדה 2-3 קילו מהכרוב
יו אני ממש לא רוצה שהיא תלך ................מחר

easternstar

New member
גמני לא.../images/Emo6.gif יש מועמדת אחרת ובנוסף אתי התחילה

להצחיק
. לראות אותה הולכת עם עלי הכרוב המתאימים היה גדול!

קשקשה9

New member
כוכב ,לא יודעת ממתי אתה צופה אבל

בשבועיים שלושה הראשונים אתי הפילה אותי מצחוק במיוחד שכולם בבית עוד היו בחרדת מצלמה והתנהגו כאילו שבאו לתצוגת אופנה בבית מרקחת
וההבדלים בינה לבינם היו קורעים מצחוק

רגע רק רגע

Active member
אתי בהופעה של קרן פלס...

האפילה על קרן פלס עצמה. זה היה מצחיק ברמות הגבוהות ביותר. אתי השתלטה על הבמה וממש עשתה מופע סטנד-אפ.

קשקשה9

New member
יווווווו הזכרתה לי ,אתה ענק../images/Emo47.gif זה היה ערב

אחד המצחיקים ,אפילו קרן היתה בשוק

easternstar

New member
../images/Emo6.gifהיא קורעת!במיוחד כשהיא לא מתכוונת להצחיק

כל פעם יש לה אמירות מגוחכות ומצחיקות.
צפיתי די מההתחלה אבל לפעמים קצת כעסתי על הטרור שהיא השליטה שם ולכן פחות צחקתי אבל הרגשתי בפוטנציאל. היא אחד הליהוקים המצחיקים שראיתי.
יהיה חבל להפסיד אותה דווקא עכשיו.

easternstar

New member
../images/Emo13.gif השאלה מה גב יחליט. איתן כבר "סגור" בהחלטה

ענבר, בעצתה של קרן מתכננת מהלך אצל גב.
אני מקווה שאתי תשאר הפעם.

אם גב ישאיר את ענבר, זה פשוט יהיה...

אני אהיה ככה קרובה!!! ככככככככככככה קרובה ללכת לשם ולצעוק לו שהוא אהבל ושאני כבר לא אוהבת אותו. ושענבר ***** בת ******

easternstar

New member
סוז..../images/Emo13.gifכולנו נרצה למלוק לגב את האוזניים

בינתיים אני רואה שאתי חזרה לעצמה אז יש סיכוי.

izmeral1

New member
ערב טוב קייזר סוזי. על המשפט הזה אני מבקשת.

ממך מסרון קטן רק במסרים אני יכולה לכתוב משהו טוב חיוני כמובן. נפגעתי גם מאחת כאן. נראה לי שזה ניק כפול. נכתב שאני מכוערת בגלל זה אני כותבת על החדשות-ועל ליהי שהם מכוערות? זו זכותי להגיב איך שנוח לי. לגבי התוכנית בלבד. וכמובן להביע דעה לטוב ולרע. חוץ מפה מכוער והמילה מכוערות שום משםט גס לא יצא ממני. כמובן קצת הומור.? ובמיוחד על חברים מהפורום מילה רעה לא הגבתי. כמובן אם לועגים אני משיבה. בצורה גם נוחה. עלי א מצתערת שאני כותבת שאני כן יפה. גם דיגמנתי מגיל קטן עד גיל 16 . לבית אופנה בצרת . וזה בגלל שאחותי היקרה מעצבת אופנה. לחניות של טחרה גם בארץ. מהחניות הראושנות במצקין דיזנגוף סמטר. והרבה חברים ממקו ראו את התמונות שלי. בגלל מערכת יחסים. וגם למען הבן שלי הקטן. לא רוצה יותר להעביר תמונות.שלי. אבל במסרים כן אפשרי..... זה לגביי. על הבקשה למסר קשורה למשפט שלך החמוד מלח מים שום ובצל. חחח אהבתי -משפט חשוב לי להביא כאן וכתבתי על זה. לכול תוכנית תחרותית וכדי להיות מרשים וגם מעניין? צריך יופי. במיוחד לקונצפט הזה כאן. וזה חסר הרבה ........... ערב טוב לך לצוות .

היי מותק

אבל על מה לשלוח מסר? מה בקשר למשפט? לגבי מה שאמרו לך, תתעלמי. תגידי מה שאת רוצה ושהם יאכלו ת'כובע. או במילים אחרות, שיקפצו.

izmeral1

New member
מסר של דבר חמוד לעשות =

קשה להסביר כאן
? זה משהו של המדיו..............ם חבל שאת לא מבינה אותי. זה משהשו השייך לשלט וכמה פריטים. אם ואת רוצה . אני לרשותך במסרים.? לא יכולה חהגיב כאן . יש קשר לשום ובצל ......
רמז קטן? אני כאן עוד קצת . ערב טוב לך
לכולם

למעלה