שרשור ליל שבת
רגוע

לונדרון

New member
../images/Emo89.gif../images/Emo41.gifשרשור ליל שבת ../images/Emo98.gifרגוע../images/Emo41.gif../images/Emo90.gif

לונדרון

New member
לא ברור עדיין, כנראה מאוחר הלילה

הוא צריך לחזור מים המלח וזו נסיעה של איזה שעתיים וחצי(-/+).

goodpink

New member
פיצוף אפשרי בין הבנים לבנות החדשות ואורן הולך

להיות CLUELSS כמו שתמיד הבנים האלה מראים שהם פעם אחר פעם. פיצוף אפשרי בין הבנים והבנות החדשות בנוגע לניקיונות ועזרה בבית. איתן התנפח שאולי אמרו משהו על דניאל שהיא לא עושה. כל הכבוד לחן אוהבת את הדברים שהיא אומרת אמרה שהיא לא צריכה לרצות את דניאל כי דניאל מרצה את איתן. נכון חן. בן עוד פעם הראה כמה הוא אפס הוא.

izmeral1

New member
והינה זה בא. יוני לא מבין. מקווה שההפקה תבין.

ותעשה משהו בנידון. אני אישית לא ראיתי. את הקטע. אבל יש גבול לטעם הטובההפקה דאגה להכניס את החדשות ולא לתת לבית לזלזל בהם. כולל הסיפור של הנקיוניות. אחת מנקה שום ובצל 4 שעות יעאני אני עובדת הרבה. זו אורטל. והשניה ליהי חושבת שהיא השף. איתן גם עזר מור עזרה. כמובן דניאל חייבת להוסיף. אז די יש להם חלוקה וצדק. מגיע לכולם. בן חושב שהוא בעל הבית. איתן סופג. ילה ביי. על החיה של הטרף קרן. לא מעירים. אז שוב רואים את פרצופה. של ליהי ודניאל. זו חושבת ששהפקה ביד שלה בגל איתן. וכול מה שהיא תורמת להפקה" והשנייה ליהי חושבת שבן הוא הסגן מנהל. חוליגניות חסרות טקטק. דוחה. ערב טוב לכולם.

הלן 36

New member
מסכימה בהחלט ההפקה נותנת לדניאל קרן וליהי הכל

והן מרגישות בעלות הבית. מה שקורה בתוכנית זה ביזיון גדול .מזלזלים בנו הצופים. פשוט אי אפשר לראות את התוכנית יותר וזה מסביר את הרייטינג הנמוך. מוטי רייף לא מבין שאי אפשר שכל תוכנית זה קרן? למה הכניסו את גב ההזוי והשחצן? למה הכניסו את הבנות החדשות ? ההפקה פיצלה את הבית. החדשות ואתי שההפקה כניראה נתנה הוראות לדניאל קרן וליהי להחרים אותה וגם אורטל הטיפשה הצטרפה אליהן וזה מה שיהרוס לה כניראה בדרך למיליון. הפקה נותנת כניראה גושפנקה לשכב עם כל אחד כדי להגיע לגמר אחרת אין לי הסבר להתנהגות הזנותית של הבנות מאחד לאחד הולכות וממיטה למיטה. למה ההפקה החובבנית הזאת לא סגרה את התוכנית מתי שאיתן בחר כבר בדניאל שברור לי מאוד שהיא רוצה יותר את המיליון מאשר איתן, הרי באה מעולם ההימורים והיא לא פריירית כמו שהעידה בתעודת זיהוי. מצידי שאורטל אתי או אחת מהבנות החדשות ייקחו את המיליון וזה אומרים הרבה אנשים. ולהפקה תעיפו כבר את הבנים הדבילים האלו לא פלא שלא התחתנו ולא פלא שהם לא במערכת יחסים הם ממש ממש משעממים טיפשים ולא מבינים בנשים בכלל , הם בני 24 ובני נוער יותר פיקחים מהם. ההפקה שולטת בכל כולל בכל ההדחות. מי שצריך להדיח זה הקהל ולא שני ההזויים גב ואיתן שלא רואים אותם רב היום. לא להצביע חבל על הכסף וגם אין פיקוח בכלל רייף ייתן בכל מיקרה את המיליון לקרן

andy181

New member
אבל דניאל לא התלוננה זו ליהי שהתלוננה

לא הבנתי מה חן קשורה בכלל ביציאה הזו.. וגם שאמרו לאיתן שדנה אמרה שדני לא עשתה כלום היום (למרות שהיא מבשלת ומנקה כמעט כל יום והיא שוטפת עכשיו כלים) הוא לא אמר כלום רק עשה פרצוף מביע תמיהה.

adiyon2

New member
שבת שלום

הכנסתי למטה ומעלה כדי שתצביעו: מה ליהיא היתה מצביעה

שן22

New member
יש מחנות ברורים בבית אבל אתי מהמרת על המחנה

הלא נכון... הן הולכות הביתה וונינה הזאת עושה אש שלא מסתכלים...

easternstar

New member
אתי הפכה את החדשות לבלתי נסבלות. בצלמה ודמותה

כל הזמן ממורמרות ומרכלות על השאר. אם אתי לא רוצה לנקות שלא תנקה ולא תייבב שהיא "הורגת את עצמה בניקיון עם השטיחים עם כאבי גב". אם חשבתי לסמס לחן כדי להציב אותה מול קרן ירד לי ממנה לחלוטין. לא אוהב את התוקפנות שלה ולא את המרמור שלה. אני לא חיייב לבחור בגב. יש את איתן ודניאל וישנה אורטל ומצידי חן יכולה לעוף, יחד עם דנה וונינה ולקחת את אתי איתן. הן מזכירות לי את קרן וליהיא של תחילת התוכנית. עולה בי גועל מהשיחות הכלום שלהן. כאילו המוח שלהן ריק והדבר היחידי שהן מסוגלות לדבר עליו הוא לכלוכים על "הותיקות" והבנים. איך ההפקה הצליחה שוב להביא כמה חסרות רמה שלא מסוגלות לנהל שיחה אחת נורמלית והפכו להיות בצלמה ודמותה של אתי חזן גאון הדור?

goodpink

New member
הן מדברות בדיוק כמו שהישנות מדברות...והן צודק

צודקות בנקודה הזו על התנהלות של הגברים בנוגע לאוכל וניקיונות ועזרה בבית יש להם כבוד עצמי לכל הבנות שנכנסו יש כבוד עצמי והן לא מוכנות שהבנים יתיחסו אליהם בצורה משפילה. כל הכבוד להן. הן מדברות על נושאים אחרים אבל מובן שכרגע מדברות גם על מה שהן חוות בווילה כמו הוותיקות אין כאן הבדל. וסליחה חן צודקת במה שהיא אמרה זה שבן רוצה להפגין כוחניות זה לא הדרך לדבר עם החדשות רוצה להפגין מורא עליהן...יש חלוקת תפקידים כל אחד עושה משהו אחר ושיש כאלה שתורמים יותר ויש כאלה שתורמים פחות...עד שליז הלכה היא היתה עושה רוב האוכל ואז איילת ...כך שדברים משתנים...יש כאלה שתופסים את המטבח ולא נותנים לאחרים בנוגע לבישול בשבת בהנחה שזה מה שהפריע לחן לא בטוחה שזה אכן מה שהפריע זה מובן ניתן להתחשב אבל ליהיא וקרן לא נוטות ללהתחשב באחרים הראו את זה כבר בעבר... אהבתי מה שוונינה חן ודנה אמרו. כל הכבוד לחן היא חריפה חחחחחחחחחחחחחח ומצחיקה אותי בתגובות שלה היא עצבנית כזו בגלל הסגנון דיבור שלה אבל זה לא מתלהם או צעקות או משהו ודי מצחיק ויוצא חריף חחחחחחחחחחחחחחח ואיתן החוצפן מי הוא חושב את עצמו מה היה עושה אם היו אומרים משהו על דניאל ...חוצפן אחד איך הוא התנפח כאילו ניסה להגיד מישהו העיז להגיד משהו על דניאל? הייתי רוצה שהבנות החדשות יתיחו בפניו הכל...שיגדו לו שזה שפתחו להם רגלים לא אומר שאחרות צריכות להתחוות להם

easternstar

New member
נכון שגם הותיקות טוחנות את המצב בבית

אחת הביקורות על התוכנית בכל מדורי הביקורת היא שהצליחו לאסוף אוסף בחורות שלא מסוגלות לדבר על כלום מלבד שטויות, שקרו להן בבית. . במבט מבחוץ נראה שהן מתמקדות בשטויות. לפחות כעת התיקות הבינו שהקהל ביקורתי ומשתדלות להתרחק ולא להכנס לשטויות האלה. אם החדשות לא רוצות לשטוף כלים שלא ישטפו. שיגידו לבנים לשטוף. שיעשו משהו מלבד יבבות מאחורי הגב וחיוכים מתוקים בפנים. הצביעות הזאת מעוררת גועל. זו בדיוק הדרך שבה אתי מתנהלת ועל הצביעות והחיוכים והדיבורים מאחורי הגב יש ביקורת. חן יכלה להיות פלפלית ויש לה מזג מתאים, אבל היא לא מסוגלת לחשוב על צעד אחד בעצמה ואפילו כשהיא מסמסת היא שואלת את דנה או אתי מה לכתוב. היא בת 28! לא בת 16. מקווה כשכאשר אחזור מהעיר החדשות ידברו על משהו נורמלי ויפסיקו ליבב. שבת שלום
ובילוי נעים

easternstar

New member
מממ.pink יש צדק בדברייך..ראיתי את הסיבה שכעסו

בן לא היה צריך להתערב. נכנסתי באמצע וראיתי אותן ממורמרות בסצינה דומה לתחילת המשחק אבל הבנתי מה הסיבה.

לונדרון

New member
אין לאתי כל כך הרבה ברירות,

היא שרפה די והותר גשרים עם הוותיקות. אתי היא מסוג האנשים שזקוקים ל"קהל", שיקשיב לבדיחות שלה, שחוזרות על עצמן, וימחא לה כפיים, וחן וונינה במיוחד, משמשות לה את הקהל התומך, בעוד שקהל הוותיקות איבד עניין במופע "חיימי....מי זאת?".

easternstar

New member
האמת שהחדשות מעוררות גועל בהתנהגות

הרי הן ראו את קרן ויהיא עם הרכילות, המרמור ושיחות הכלום שלהן. אני לא מבין איך אתי מצליחה ליצור מחנה דומה עם בנות שראו את התוכנית.

לונדרון

New member
נוצר מצב מעניין,

מצד אחד, ההעמדה של אתי להדחה הציבה אותה בעמדת חולשה מול הוותיקות. זאת בנוסף להתרחקות של קרן-ליהי ממנה וחוסר היציבות שמאפיין את יחסי אתי עם אורטל ודניאל. מצד שני, החדשות קיבלו חזית קרה ממרבית הוותיקות. המצב עם אתי פתח צוהר לאיזה שהיא קבלה שלהן בבית מצד מישהי מהוותיקות.

למעלה