שוברט היקר
שמע לי,העולם מלא בכל מיני ייצורים שמן הראוי להתעלם מהם,כאילו לא היו קיימים. אתה אינך זקוק לאישור על מנת לחיות לפי דרכך ומהותך מאף אדם ובוודאי שלא מן העלובים והרדודים והשטחיים בקרב בני האדם. אני מודע לעובדה שהעולם מלא בהומופובים,אולם אני רוצה גם שתדע,שאני ועוד רבים וטובים לא נמנים עמם וזאת מן הסיבה הפשוטה:חבורת ההומופובים המסכנה הזאת (שמישהו רק יבדוק מניין נובע הפחד הזה,מעניין???) לא רק שונאת אותך על מה שאתה,אלא גם אותי ואת כל מה ששונה מהם ואת כל מה שרגיש מהם ואת כל מה שהוא בעל תכונות אנושיות חיוביות עודפות משלהם. ובכן שמע בעצתי,אין לייצורים האלה זכויות ייתר על העולם הזה ואתה אינך צריך לבקש רשות מאף אחד על מנת לחיות את חייך ולנסות להיות מאושר עד כמה שניתן. האמן לי,הם האחרונים שלהם אתה צריך לעשות חשבון. הם היחידים הזקוקים באמת לטיפול, אבל בנוסף לכל חטאיהם הם גם שחצנים,גסים ויהירים על מנת להודות בכך. התחזק באמונתך.הלחם על מה שמגיע לך בחיים. שים פס על אותו חלק מהעולם,המנסה לבלוע אותך אל קרבו כאילו לא היית מעולם. זהו לא חלק משמעותי,האמן לי.זהו חלק מטומטם וחסר ערך. רוב האנשים הללו לא תרמו לאנושות דבר והם מנסים להשתלט באלימות על כל חלקה,מנסים להפוך את העולם לשיכפול בהמי של עצמם. לא אני ולא אתה ולא כל מה שרוח בקרבו ודם טהור זורם בעורקיו,דם של לוחמים למען החיים,צריכים לתת להם להצליח בכך. העולם הזה הוא לא פחות שלנו מאשר שלהם ועדיף שהוא יתעצב בכיוון שלנו. מי שרוצה להתבוסס בקיאו וברפש של עצמו שיבושם לו. אתה אינך חייב לסבול את ניחוחותיהם ואינך חייב לעשות חשבון לאף אחד,המנסה לגרום לך להרגיש אשם,או מלוכלך,או לא טהור, או לא ראוי,או לא אדם. כי אני אומר,כאדם שונה אל אדם אחר,אתה אדם,אתה נבראת בצלם אתה מאוד מאוד אדם.היית ותישאר. בהצלחה וכל טוב ודע לך שאני וכל שאר חברי הפורום הזה נעודד ונתמוך עד שתראה את האור האמיתי שלך ושל העולם כי בעולם וביקום יש אור ודבר לא יאלח אותו או יזהם אותו. דבר לא יוכל לו. אמן.