יומולדת למייקי!@#$%^&*)

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gifיומולדת שמח!../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo77.gif

מזל טוב עד 120 אושר ועושר בריאות, הצלחה שמחה ואהבה

michalie XD

New member
../images/Emo121.gif וואייייי שנים!@#!@$@#$

אז ככה.... דבר ראשון - התגעגעתי לכווווווווווולן!!!! כי אני בקושי בפורום... מה לעשות? תתפוז שונא אותי אז כבר לאט לאט נגמלתי מהפורום ><". ובמפגש אני אהיה ווווווווווווווווהוווווו!@#@!$#$@#$#@$#@ דבר שני - תודה לכולןןןן 3> חשבתי ששכחתן אותי כבר
ותודה מיוחדת לרייבן שאף פעם לא שוכחת את היומולדת שלי (מי ישמע כמה זמן אנחנו מכירות שהיא יכולה לשכוח XD) אוהבת אתכן הכי בעולםםםם 333>

Simple Girl 175

New member
../images/Emo89.gif../images/Emo90.gifהיי!היי!! אל תזלזלי! אנחנו מכירות

כבר שנה! אני זוכרת [נראלי] שאיחלתי לך המוני מזל"טים שנה שעברה...

butbut

New member
../images/Emo126.gifוואוו תישמעי, אם שרדת עד הגיל

הזה ועדיין נשארת אותה האחת..::::]
מיקי, מזל"ט מכול הלב!! שתחיי עד 150, ותיזכי לראות את כול הנכדים שלך
=] שתימצאי חבר חתיך, סטייל ג'ונס
. ותהני מהשירות שלךךך -3>- הנעלמת:בוט. :]

michalie XD

New member
../images/Emo121.gif תודהה ../images/Emo24.gif

חחחחחחח ברור שאני אספיק לראות את הנכדים שלי! לתימנים יש חיי נצח מוחעחעחעחע XD "הנעלמת: בוט"
את לא הנעלמת היחידה
|שורקתומסתכלתלמעלמה| ושוב תודה DD: 33>

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifXDD איך לא ידעתי את זה?!

ממתי יש לתימנים חיי נצח?? XDDDDDD כיף לי P:

michalie XD

New member
|רוח אם תשימי לב..

טז את תביני שתימנים חיים הכי הרבה! לא רוצים למות!! XDDDD יוו דמיינתי עכשיו זקנה תמניה אומרת כזה: "לא! לא! לא נמות!!"

michalie XD

New member
../images/Emo121.gif מזל טוב D: ../images/Emo151.gif../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

Simple Girl 175

New member
../images/Emo89.gif../images/Emo90.gifמזל טוב!!!@#$%^&../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo213.gif

ILoveMc

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo49.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif../images/Emo213.gif../images/Emo65.gif

m o r 1 0 2

New member
מייקו'שש../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif../images/Emo20.gif../images/Emo168.gif

די,באיחור,אבל אני בטוחה שתסלחי ליDDDDD: מייקי,אני מאחלת לך המון המון מזל טובבבבב!@#$%^&*)(@@ הרבה אושר,בריאות,עושר ואהבה
הצלחה בכל דרך אשר תיפני
מתה עלייך,תישארי מדהימה כמו שאת^^
יום הולדת שמח

למעלה