מזל טוב לקרנוש

../images/Emo89.gif../images/Emo90.gifמזל טוב לקרנוש../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo212.gif../images/Emo41.gif

המוןהמוןהמווווווווווון מזל טוב
שתמשיכי להיות חברה מדהימה כמו שאת ^.^ שתפסיקי להיות טיפשה לפעמים בגלל היותך בלונדינית XD הרבהאושרועושרכושר ויושר ^^ הרבה מפגשים כיפים ומדהימים ביחד [: ושתבואי אליי כבר !@##$^
אוהבתאותך הכי בעולם XD סאנשיין
נונונו תשרשרו לקרן ברכות

MadBerry

New member
**../images/Emo33.gif קרן D: ../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo77.gif../images/Emo212.gif../images/Emo151.gif

המון המון המון המון המון המון המון מזל טוב! ^^ מקווה שיהיה לך יום מהנה ביותר שלא תשכחי לעולם, שתקבלי המון מתנות, שתאכלי הרבה עוגות ושירימו אותך על כיסא (סתם כי זה מצחיק לראות מישהו עף באוויר
) ו... ממ... זהו D: מזל"ט

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifתודה../images/Emo23.gif

חחחח , 'סתם כי זה מצחיק לראות מישהו עף באוויר' LOL.

McLife135

New member
../images/Emo55.gifעהאהעהא קרן ../images/Emo23.gif../images/Emo212.gif../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo77.gif

טוב אז אממ, אוקיי אני חולה מתה ולפני שעה התעוררתי אז אל תשימי לב לברכה הטיפה אממ "טוובה" שלי
קודם כל אני חוללהה עלייך D: את אחת החברות הכי טובות שלי מהפורום ובכלל את אחת הילדות הראשונות שהכרתי מפה D: אני אוהבת אותך המון המון כמו שאת למרות שלפעמים את טיפה מפחידה אותי עם האהבה שלך לגייז \ תחת של יובל *שורק* ד"א האהבה שלך לתחת שלו לפעמים גורמת לי לעשות דברים מוזרים >_> אבל שיהיה .. אני עדיין אוהבת אותך!!! XD שיהיה לך יומולדת הכי כיפי בעולםם [ וכה כתבתי כיפי כי זה י-ו-ם ויום זה זכר אז שוש לא לתקן אותי אפחת
חחחח ] בתקבלי מלא מלא מתנות
שתזכי לטוס לאנגליה, או אפילו יותר טוב, תזכי לפגוש את מק פה בארצנו הקטנטונת
ותאנסי את דאגי ואת כל מי שבאלך
שתזכי לשדך בין מרווין וחתול בעל ה-700 שמות, מה שגורם גם לפיצול אישיות אבל שיהיה, שלך
מתה עלייך המון המון ממני, לילך
חחחחחחחחחחחח מזל טוב עד 121 D:

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifלללללילך#%^%$@#~ ../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

XDDDDDD לא ידעתי שאני מפחידה אותך עם כל הגייז והטוסיק של יובי.
-שד"א ממש דומה לטוסיק של דני
אז את לא יכולה להאשים אותי- XD כן, אני מקווה שמק' העצלנים האלה יבואו כבר לפה
סליחה, החתול בעל הפיצול האישיות שלי יכול מאוד להתאים למרוויןXD ותודה, ואני אוהבת אותך
ותרגישי טוב

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifמזל טוב!../images/Emo49.gif../images/Emo77.gif../images/Emo212.gif../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif

קרן,שיהיה הרבה מזל טוב! הרבה אושר,עושר,יושר,אופטימיות,מוזיקה טובה,שמחה ובעיקר מקפליי! ושיום אחד תזכי לאנוס את דאגי.ואת דני!You know you want it
מאחלת,רותם

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifi know i want this 2 XD

למה שאני לא ירצה לאנוס את דני? *-* חלום חיי XD ותודה

DannyMcFly

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo62.gifאהה קרן! עד לדני חמודה שלי*גבות*

חחחחח סתם נרשה לך חד פעמי כי היה לך יומולדת

DannyMcFly

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo62.gifאו קרןקרןקרן../images/Emo6.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

sweet shir

New member
מזל טובבבDD: ../images/Emo212.gif../images/Emo213.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif

שתהיה לך אחלה שנה, שכללל מה שאת רוצה יקרה, שתקבלי מלאאא מתנות.. ושתסיימי את הג"ש! XD

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifתודה ../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

לסיים הג"ש; טוב שהזכרת לי XD

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifהאממ. *בוהה באוויר ושורקת*

לא. אני עדיין תקועה באמצע העונה ה-4 :| הכל בגלל הבצפר המייאש הזה

sweet shir

New member
הוו. איזה באסה:(

באיזה פרק את? חחח לא נורא.. תסיימי בחנוכהXD

DannyMcFly

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo62.gifקריןןןןןן../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif../images/Emo212.gif

חחחחחח הייתי בטוחה שזה היום הולדת של דגאלס הלפרקוני הסקסי
לא נורה ובכל זאת שיהיה לך מלאמלאמלאמלאמלאמלאמלאמלאמלא מזל טוב הכי שבעולם ושתמשיכי להפיל אותי מהכיסא מהיותך בלודינית *גבות* חחחחח באמת בקצב הזה אני עוד יקבל זעזוע ראש
שתטוסי ללונדון כמו שכולם אומרים
ותענסי את השדון הזה ררר טוב אני חייבת ללכת אז שיהיה לך מלא מזל טוב:]

למעלה