משהו שקראתי

ChilD SouL

New member
../images/Emo89.gif../images/Emo90.gif משהו שקראתי ../images/Emo63.gif

"האהבה הרומנטית עשויה להמשך שבועות אחדים ואפילו שנים אחדות, אבל בסופו של דבר, תמיד הבועה פוקעת, מסך האשליה מתרומם, אנחנו רואים את בן הזוג כפי שהוא ומתאכזבים - איך זה קורה
בשלב האהבה הרומנטית אנחנו שואבים עידוד מהתקווה ומהאנדרופינים ובני זוגנו מעניקים לנו מרצונם את מה שאנחנו רוצים וצריכים. ואולם המחוייבות ובמקרים רבים טקס הנישואין, משנים את פני הדברים ואז מתחילים העניינים להשתבש. התקווה הופכת לדרישה ושני בני הזוג נוטים לצמצם את הנתינה הבלתי מותנת. ..... כאשר האהבה דועכת רבים מסיקים מכך שהקשר מיצה את עצמו. אנשים המשתתפים בסדנותיי אומרים לי לעיתים: "האהבה שלי דעכה, אני כבר לא מאוהב, אני לא מרגיש כפי שהרגשתי", ומוטלת עליי החובה הבלתי נעימה לבשר להם את החדשות הרעות: "אהבות אמורות לדעוך". אם אתם תקועים בשלב האהבה הרומנטית, אתם תקועים בשלב ההתקשרות. כדי לקדם את הקשר עליכם לעבור אל שלב החקרנות והלאה. הרומנטיקה נועדה רק לרכך את הנחיתה. כדי להגיע לאהבה אמיתית, עליכם להתאמץ כדי להגיע לכלל מודעות וריפוי." תגובתכם
מסכימים\לא מסכימים
יש לכם משהו להוסיף
תשפכו, שתפו.
נלקח מתוך הספר "לשמור על האהבה הזאת" מאת ד"ר הארוויל הנדריקס.

llika

New member
מאמר מעניין ונכון לדעתי

למרות שעדיין לא ממש השלמתי עם זה

נועם m

New member
למה לא?

זה לא דבר רע. האהבה לא נגמרת- היא משתנה, מעמיקה, אבל לא נגמרת! יש המון רומנטיקה במצב הזה, לדעתי. פשוט- מסוג שונה

למעלה