שרשור Monday

../images/Emo89.gif../images/Emo90.gifשרשור Monday../images/Emo124.gif../images/Emo182.gif../images/Emo41.gif

שלוםשלום 3> ממ . פתחתי שרשור יומשני כי אני עכשיו בבית ולאהלכתי לבצפר אני חולה :'( וכואב לי כל הגוף חוץ מהידיים XD אז האמ . אתמול הייתי צריכה לבחור את המקצועות שאני רוצה ללמוד בבצפר . ובחרתי תקשורת וביולוגיה . הלוואי והיו עוד סוגים של מגמות אומנותיות . הלוואי והיה משחק :'( - ואו , יומשישי פוריייייייייייייייייייייייייים3> אני ממש מחכה אחרי הבצפר לבוא לראות תמונות פה ! אניאפתח שרשור פורים באותו יום ומי שתקח לי את העונג הזה ותפתח במקומי . אני .. אני לא אדבר איתה ! סנוב1. אז באותו יום תצטלמו עם התחפושת תצלמו חברים , תחפושות מקוריות שאהבתן\ראיתן . ותעלו הכלהכל לכאן D: ממממממ .
שאלה יומית|?
בהשפעת מה שקרה לי אתמול
אילו מקצועות בחירה היו לכן לי' .? ואם את בט' כמוני אז מה האפשרויות שקיבלתן? בקיצור איזה מקצועות בחירה ישלכם בבצפר לקראת י' ומה בחרתם . D: מי שעדיין לא בט' אז תגיד לנו מה הייתה רוצה ללמוד בי' D: יומנעים D: ומקווה שלא חפרתי על השאלה \:

../images/Emo89.gif../images/Emo90.gifשאמרתי מקצועות בחירה התכוונתי

גם למגמות כמובן חח

Ms Brightside D

New member
יום שני ../images/Emo4.gif

אני עדיין חולה וזה מתחיל להדאיג אותי שאני יהיה חולה גם בפורים, מה שאומר שאני לא מתחפשת ודופקת את חבר שלי עם חצי תחפושת
בכל מקרה, אני בבית, עוד מעט לוקחת שני אופטלגין ויוצאת לקנות מתנה לחבר שלי (כי יש לנו עוד שלושה ימים שנה ביחד
) ואין לי מושג מה לקנות, אחר כך חוזרת הביתה דיקור, האוסתאופתיה וחווה, חרא יום
הו ואתמול הייתי אצל הניורולוג בגלל המחלה הזאת (שזה כאבי ראש נוראנוראנורא חזקים) אז הוא נתן לי כדורים להורדת לחץ דם שאמורים גם לעזור למגרנות, הבעיה שיש לי לחץ דם נוראנורא נמוך, (וכבר התעלפתי ממנו כמה פעמים) אני פוחדת שיקרה לי משהו..
והשאלה היומית: וואי אצלנו היו מלא מקצועות בחירה, האומנותיים יותר זה היה: מוזיקה, מחול, תיאטרון, אומנות, תקשורת, אומנות גרפית ועוד איזה משהו שבטח שחכתי, ואז עוד היה את כל המגמות הרגילות שזה: כימיה, ביולוגיה, פיזיקה, גיאוגרפיה, מדעי המחשב, מדעי המחשב+בניית תוכנה (שזה 10 יחידות מגמה), גיאוגרפיה, טוב נו כל השאר לא הסתכלתי היה משעמם. אז יש אצלנו דבר שקוראים לו אשכולות, שזה לבחור 3 מקצועות להגברה, אם בחרת 3 שמותכם אחד אומנותי אתה ממשיך איתו ועושה בגרות, אם זה לא אומנותי אז מוותרים על 1 אחרי כיתה י'. אז אני המשכתי את
מוזיקה כמובן(5) (שמוזיקה אצלנו התחיל כבר בכיתה ז') למרות שיש בחינות מיפוי, ואני מקווה לעבור
, וכמובן שביולוגיה
(5) וכימיה
(5), (מה הקשר לחביתה ויין? לא יודעת) ועוד אני באנגלית (7), מתמטיקה (5), וכל השאר רגיל,
וואי חפרתי. בהצלחה בתיכון לכולנו
יומטוב עד כמה שיכול להיות

MadBerry

New member
תרגישי טוב גם את :\

ואני מקווה שהרופא שלך יודע שיש לך לחץ דם נמוך

../images/Emo204.gifפחח. מקצועות בחירה.

סורי, לא בבית ספרנו. הייתה לי אופציה לבחור בין מחשבים לביולוגיה. תנחשו מה בחרתי.
[ביו', דה. *מגלגלת עיניים*] ועכשיו סתם: האוזניות שלי מתוווווווווווווו. ;;;;;;; הם שרדו חצי שנה, וזה הישג משמעותי, אבל עדיין! *סניף* והתמכרתי לעל-טבעי.
סאמי. דין. גררררר. למהההההההההה זה עכשיו ב-HIATUS ואני צריכה לחכות עד שהם יחזרו, וזה עוד פאקינג חודש, ואני לא רוצה לחכות! לא אחרי שראיתי ארבע וחצי עונות בשלושה שבועות!!! אז במקום זה אני קוראת מלאמלאמלאמלא פאנפיקים של J2 [ג'ארד.ג'נסן
אמג אמג אמג, מדהים
*מתה*] וגם קצת ווינססט באנגלית. ובחיי, אלוהים, זה פשוט מושלם. וחברה טובהטובה שלי מתחתנת היום בערב!!! וזה כלכך מרגש כי הייתה לה שבת כלה השבת, וזה היה פשוט מדהים! היה ממש כיף, ועשינו צחוקים... והיא מתחתנת ואז הביאו לדירה שלי במעונות מישי חדשה במקומה. אנלודעת אם להתבאס או לא, כי אין לי מושג מי היא, ולא הלכתי למכללה עדיין כי היא מתחתנת ליד הבית שלי, אז למה לעזאזל שווה לי לנסוע לירושלים ליום אחד ואז לחזור? תודו שאני הגיונית. *נושמת* וידיד שלי מגיע מאנגליה ואני הולכת לראות אותו ביום רביעי! *מקפצת בהתרגשות* והוא הקדיש לי ספר! הא! אוווו, והסתפרתי! רציתי לעשות קארה [עד הכתפיים וזה] אבל בסוף וויתרתי כי זה לא ממש מתאים לי, אז במקום זה עשיתי מדורג ופוני! יאיי! ואני מתכננת לעשות הבהרות כחולות בשיער, במקום שלא ממש ישימו לב אליו בהתחלה, אבל אחרכך זה יהיה כמו 'בום!' לפנים, משהו מגניב למדי. ואני אפסיק לחפור עכשיו וזהו ואחזור לעבוד כי – זה חשוב.
חפרתי. XD

sweet shir

New member
חחח יואו הפגרות של CW אכזריות.

חברות שלי לא מפסיקות לקטר על זה.. תתחדשי על התספורת:) ומזל טוב על החתונה חח

Bleed for Me

New member
לגמריי..זה נוראי..

עכשיו לחכות עד אמצע מרץ לעל טבעי ויומני הערפד..

/tapuzforum/images/Emo204.gifלגמרי!

ואני עוד לא ידעתי את זה, וחיכיתי לפרק 515 שיצא, והוא פשוט לא היה. /tapuzforum/images/Emo11.gif הידד. ועכשיו לחכות למרץ...! ;;;;;

../images/Emo109.gifאיזה יום מיוווותר

בבוקר היה לי שיעור נהיגה, אני עדיין גרועה והיה שוב מפחיד XD בבצפר אח"כ היה לי מבחן בתנ"ך שבקושי למדתי אבל במפתיע היה קל לאללה. אחר כך שעה חלון, שבה חיפשנו ממטרה על הדשא חחחחחחח כי אתמול בהפסקה ישבנו על הדשא ואז פתאום משומקום עולה וצצה מהדשא ממטרה קטנה והתחילה להשפריץ עלינו! זה היה ממש מבהיל XD והיום חיפשנו אותה אבל זה בלתי אפשרי למצוא :< רצינו לבקש מהשרת
ואז שעתיים מתמטיקה וזיייייייייהו! בבצפר שלנו יש סוג של טרור מהשמיניסטים המפגרים האלה. הם פתאום החליטו שבא להם לריב איתנו (השביעיסטים כאילו) ולזרוק ביצים, בלוני מים, בלוני פיפי, מה לא... קיצר זה די מצחיק כי פתאום שמענו צרחה וכולם התחילו לברוח
אבל זה היה אזעקת שווא. השאלה: אממ אצלנו יש: ביולוגיה, ביולוגיה רפואית, כימיה, פיזיקה, מחשבים, תאטרון, אומנות, ג"ג, תרבות ישראל (
), ספורט, תקשורת+קולנוע, ערבית, מדעי המידע, כלכלה ומנהל עסקים וזהו נראלי. אני בחרתי תקשורת+קולנוע, ומדעי המידע (שזה מקצוע מפגר אל תשאלו אפילו מה זה, פרשתי ממנו השנה
) וערבית לקחתי בתור מורחב שלישי (אפשר לקחת אותו בתור מורחב רגיל או להוסיף אותו לעוד שניים שכבר בחרת). תקשורת זה אדיר בי', אבל השנה זה משעמם אש.

sweet shir

New member
אני הרחבתי ביולוגיה וכימיה.D:

ויש לנו בביה"ס את המגמות המיוחדות.. של מדעים (פיזיקה וחלל, משהו כזה) מוזיקה, אמנות, ספורט ופרסום. ואיזה הרחבות היו? פיזיקה, ג"ג, ניהול עסקי, ערבית/ספרדית/צרפתית, מדעי המחשב, פסיכולוגיה-סוציולוגיה, פסיכולוגיה-כלכלה, ספרות, תנ"ך והיסטוריה. אה וגם יש יהדות כתרבות ומשפטים. קיצר חפירה חח והיום בביתספר.. לימדו אותנו מורות מחליפות כימיה כי המורה שלי ממש חולה. זה ממש הולך לדפוק אותנו. :/ ואז אזרחות עם איציק הקושקוש.. ובביולוגיה עשינו מעבדה באקסל. אני כ"כ שונאת את זה! >< לפחות סיימנו חצי שעה לפני הזמן והלכנו הביתה<:

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifMonday

היה יום בסדר יחסית,שעתיים תקשורת בבוקר,א"כ שעתיים חלון שהלכתי לקחת את התחפושת שלי,כן,והתחפושת שלי מוכנה!~~@$!#^$@#!@אומייגד,היא יצאה מושלם!
עכשיו רק חסר נעליים וחץ וקשת:) א"כ היסטוריה וגיליתי שכל מה שסיכמתי אתמול בלילה לא צריך,שזה מעעצבן וסבבה,ואז תקשורת שהמורה היה מטומטם ואמר שמה שאנחנו עושות לא טוב ולא הסביר מה לא טוב אז תעקתי עליו שידבר דוגרי ולא יחפור
ואז ראינו סרט משעמם טילים והלכנו הביתה. עכשיו אני בבית חורשת להיסטוריה
שהבגרות המסריחה הזו תעבור כבר לעזאזל!~
השאלה היומית
האופציות אצלנו זה פיזיקה,כימיה,בילוגיה,מחשבים,גיאוגרפיה,ערבית,תקשורת,אומנות ותיאטרון. אני בחרתי במגמת תקשורת.אצלנו זה 10 י"ח לימוד+יחידת ביולוגיה שעושים בכיתה י'. התקשורת מתחלק ל5 יחידות עיוני שזה לומדים על טלוויזיה ותיאוריות ומלא דברים,שאני אישית אוהבת כי זה מעניין אותי,ו5 מעשי שזה לעשות דברים,שנה שעברה עשינו קליפ בלי קול השנה דוקומנטרי של 5 דקות ושנה הבאה עלילתי של 10 דקות נראה לי... תקשורת זה סבבה,אבל צריך לקחת את זה ברצינות,ועדיף לבוא עם ידע קודם מהבית,זה רק מועיל. היחידה ביולוגיה שנה שעברה הייתה סיוט!כי הייתה לי חרא של מורה(שהייתה המנהלת בי"ס של במקרה
) ועשינו לה את המוות ואז לפני פסח היא שברה את הרגל אז הביאו לנו מורה חדשה,שבזכותה קיבלתי ציון סופי גבוהה! אני חושבת ששווה לך לקת מגמה שהיא אמנותית כמו תקשורת,תיאטרון או אומנות כאחת מהמגמות כי זה מגמות כיפיות כאלו ולא רק מקובעות שזה רק ללמוד למבחנים כל היום נגיד אצלנו בתקשורת יש לנו סיורים שזה אחד הדברים הכיפיים!אני ממש אוהבת את כל הסיורים שלנו וממש משקיעים בנו,בסיור האחרון היינו בריאלי בחיפה וראינו את 10 סרטי הגמר הטובים ביותר והייתה לנו הרצאה ממש מעניינת,לקחו אונו שנה שעברה והשנה לסרט בקולנוע לב בדיזינגוף סנטר,והשנה הביאו לנו את השחקנים של הסרט אחרי הראיון ודיברנו איתם ואלו דברים ממש כיפיים שממש גורים להישאר ולהנות במגמה.רק חבל שבמעשי לא משקיעים בנו ככה
זהו,מקווה שעזרתי! ותרגישו טוב לכל החולות שלנו!

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifהיה מגניב!

הסרטים היו סבבה,ויש לכם מורה תותח! בתכל'ס,אם היה לי מורה כז בבי"ס,הייתי שמחה כל יום שיש בו תקשורת!

../images/Emo109.gifמי מי מיי????

אם את לא יודעת את השם אז תתארי לי אותו XD וכן המורים לתקשורת ממש מגניבים למרות שהם יכולים להיות מאוד מעצבנים (ולשנוא אותי
)

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifגל רווה../images/Emo98.gif

הוא היה ממש מגניב,והוא לימד אותנו כל מה שלא למדנו על דוקומנטרי חצי שנה
חחח למה לשנוא אותך?את עושה בעיות?XDDD

../images/Emo109.gifגל כפרה עליו../images/Emo23.gif

חחח אותו כולם אוהבים, איזה גבר
וסתם כי בגרמניה הקבוצה שלי עשתה הכי הרבה בעיות XDD

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifואיך שכחתי את גולת הכותרת-מחנה אומנויות

מחנה אומנויות זה משהו שעושים אצלנו בבי"ס לתלמידי תקשורת,תיאטרון ואומנות של י"א-י"ב.לוחקים אותנו ליומיים מחוץ לבי"ס של סדנאות שאמורות לפתוח לנו את הראש ומחשבה.השנה לקחו אותנו לכרי דשא שזה ממש על הכינרת,והיו לנו 4 סדנאות ביום הראשון ו2 בשני,וביום השני היינו צריכים לצלם וואן שוט של 90 שניות בלי קול,ואת הנושא קיבלנו מתמונה מסוימת שהביאו לנו.א"כ הקרינו את כל הוואן שוטים והזוכים קיבלו פרס-ספרים. זה היה אחד הכיפיים ואני ממש נהניתי:)

MadBerry

New member
תרגישי טוב ../images/Emo4.gif

השאלה היומית
אז ככה, בכיתה ז' הייתי במגמת דרמה ובכיתה ח' למדתי שיווק ופרסום. אח"כ כשהגעתי לתיכון התחלתי עם אומנות אבל עכשיו אני בספרות מורחב. יש לי בבי"ס גם מגמות פיזיקה וכימיה וביוטכנולוגיה, אבל כל הדברים האלו ממש לא בשבילי... אני יותר הומאנית :) שיהיה לך בהצלחה, ד"א

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gif סתם עוד יום ../images/Emo122.gif

וכמו בכל יום שני, 3 שעות מתמטיקה משעת אפס רצוף
היה סיוט, השיעור מתחיל ב7:15 ורק ב7:00 אבא העיר אותי כי הוא לא ידע שיש לי שעת אפס- ומי שמאחר לאנה ספגה, לא חוזר שלם.
סדרך כלל אני נוהגת לישון עם מה שלבשתי יום קודם (מתוך עצלנות יתר
) צחצחתי שיניים, לקחתי מברשת לתיק ורצתי לבצפר (הבצפר בהמשך הרחוב שאני גרה בו) בסוף לא איחרתי אבל לא אירגנתי תיק (שוב, אני מכינה אותו בבוקר - עצלנות יתר
) וסחבתי את אבא לבצפר להביא לי הכל
אחרי הכל זה אשמתו
אחר כך היום המשיך לו, גרמנו למורה לתנ''ך לבכות מרוב יאוש מהכיתה שלנו
היא ברחה מהכיתה ואשכרה התחילה לבכות XD היה אנסין באנגלית שהלך די טוב
ומחר המבחן עצמו - Wish me LUCK הו וחנה פינ'צוק (המורה לאזרחות
) החליטה להשאיר אותי מחר שעה כי 'הפרעתי למהלך שיעור תקין' זונה
בקשר לשאלה היומית:
ברמת העיקרון יש לנו את אותם המקצועות כמו לכולם, לא זוכרת בדיוק. אני הייתי רוצה להרחיב ביולוגיה ו.. לא יודעת

למעלה