Happy B-Day To.

../images/Emo89.gif../images/Emo90.gifHappy B-Day To.../images/Emo77.gif../images/Emo151.gif../images/Emo65.gif../images/Emo41.gif

עדייייייידווווווווווש
המוןהמון מזל טוב 33> אושר ועושר כושר ויושר ^.^ שתזכי בלוטו ותממני לכולנו טיסות ללונדון + הופעות וזה XD חהחהח ( מקורי אני יודעת ) שתהיה לך יומולדת שמחה ומהנה XD ותנצלי את היומולדת הכי הכי שאפשר 33333333>
אוהבת המוןהמון שאן
יאלה בנות תשרשרו ברכות ^.^ רציני להעלות תמונה אבל תפוז לא נותן \=

Simple Girl 175

New member
../images/Emo113.gif../images/Emo42.gifעדידוששששששש! מזלטוב../images/Emo23.gif

עוד 120 ותמשיכי לצחוק, להנות ולכייף מבלי לדפוק חשבון לאפאד

גיל3333

New member
עדייייייייייייייייי:]

מזלטובמזלטובמזלטוב!!! שיהיה לך את היומולדת הכי כיפית בעולם ושכל מה שתבקשי התגשם! שייקנו לך מתנות סקסיות של מקפליייP: ושתקחי אותנו ללונדון:) אני מסקימה עם שני! ואינלי מה לכתוב כי אני לא יצירתית אז בקיצור: מקווה שתהני ביום הזה הכי בעולם!!!!!!!! אוהבת גילי:]

MadBerry

New member
../images/Emo33.gif עדי D:

המוןהמוןהמון מזלטובים DD: אושר, כושר, יושר, עושר והצלחה, וכמו ששני אמרה, שתזכי בלוטו ותטוסי ללונדון
יום הולדת שמח ^_________^

../images/Emo109.gifהרבה הרבה מזלטוב!../images/Emo151.gif../images/Emo212.gif../images/Emo77.gif

תהני היום ושיהיה יומולדת מאושר ומלא הפתעות D:

Kitten Girl 22

New member
../images/Emo235.gifמזל טוב!!../images/Emo212.gif../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo77.gif../images/Emo151.gif

MiDdLe Girl

New member
../images/Emo20.gifיומולדת שמח../images/Emo9.gif../images/Emo65.gif../images/Emo151.gif../images/Emo77.gif../images/Emo213.gif../images/Emo49.gif

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifמזל טוב!../images/Emo212.gif../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo49.gif../images/Emo77.gif

../images/Emo146.gifעדידוש !! ../images/Emo49.gif../images/Emo212.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif

המון המון מזל טוב
שכל חלומותייך יתגשמו האמלאנוסאתדאגיודניהאמ.. D: שתטוסי ללונדון ותפגשי אותם ותעשו ילדים|גבות|
מאחלת לך המון אוששר, עושר, כושר, והצלחה בחיים [: באהבה, מאי (:)

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifעדיייייי ../images/Emo65.gif

סליחה שזה באיחור XD אבל , מזל"ט
עד 120
אושר כושר בריאות יושר ועושר
שכל מה שאת רוצה יתגשם D: ושתזכי לאנוס את מק'

למעלה