מקמקמקווינקנד

Simple Girl 175

New member
../images/Emo89.gif../images/Emo90.gif../images/Emo116.gif../images/Emo166.gifמקמקמקווינקנד../images/Emo165.gif

שיר השבוע של מקפליי
שיר השבוע לא של מקפליי
אומן/ית/להקת השבוע
אלבום השבוע
קליפ השבוע
תוכנית הטלוויזיה של השבוע
סרט השבוע
עיצבן השבוע
העציב השבוע
שימח השבוע
ציטוט השבוע
מתנגן בראש/בפלייליסט
המלצת השבוע
התמונה הכי חמה
סוף שבוע חביב לכולן

McLife135

New member
../images/Emo55.gif../images/Emo170.gifare we human or are we dancer?

my sign is vital, my hands are cold and i'm on my knees looking for the answer are we human or are we dancer? נדבקתי לשיר הזה
שיר השבוע של מקפליי good night that girl dont wake me up the last song just my luck mr. brightside the way you make me feel falling in love
שיר השבוע לא של מקפליי my kid brother - party - save me - dont you hate it - my life - rush hour james morrison - broken strings metro station - shake it the killers - human taylor swift - love story
אומן/ית/להקת השבוע MKB מקפליי
אלבום השבוע רדיוקאטיב
קליפ השבוע falling in love
תוכנית הטלוויזיה של השבוע התוכניות של MTV בעיקר
סרט השבוע אין כמו בבית לאב גורו שומר ראש במבצע [ אוון ווילסון
] שלי, שלך, שלנו
עיצבן השבוע שכיבו לי את המחשב בשיעור מחשבים באמצע ששמעתי שירים רק כי הילדים לא אהבו את מה ששמעתי
העציב השבוע יום הזיכרון לחחלי צה"ל ונפגעי פעולות טרור
שימח השבוע יום העצמאות [ למרות שהיה די משעמם
] יכול להיות מביאים לי את הDVD החדש של מקפליי בארה"ב DD: הילד מהבצפר שלי שפעם הזכיר את דאגי דיבר איתי ועם סתיו היום !1 [ חח סתאם אני לא עד כדי כך מושפלת כדי לשמוח מדברים כאלה אבל פאק איזה פאדיחות עד שקלטתי שהוא שאל אותנו שאלה ולא מישו אחר
] כשהייתי אצל חברה שלי שיש לה הוט היה את FIL בהיטסס!!!
ציטוט השבוע אממ זה לא ציטוט אבל היום כשסתיו החזיקה לי את התיק מאחורה ומשכה אותי היא פתאום נפלה וזה היה באמצע המסדרון שלנו ואנחנו באותו מסדרון עם הטתניקים XDDDD זה היה כל כך מצחיק כי פתאום קלטתי אותה כולה משתטחת על הרצפה באמצע המסדרון
ואוי זה היה גדדולללל!!
מתנגן בראש/בפלייליסט השירים מלמעלה
המלצת השבוע תשמעו MKB
התמונה הכי חמה הלוואאייי

McLife135

New member
../images/Emo55.gif../images/Emo170.gif../images/Emo170.gifעוד תמונה + עוד עיצבן

עיצבן: שכל הערסים של השכבה יורדים עכשיו עליי ועל מאי בגלל הסרטון שעשינו
תמונה: כולם יצאו פה כל כך מדההייםם

../images/Emo84.gifחחחחח שייזדנו ממש מעניינים אותי המכוערים

האלה
אמרתי לך , פשוט אל תתיחסי חחחחחחD: . אני בכלל לא מדברת עם עדי בגלל שהוא אמר לי על זה ועכשיו הוא מתחנן אליי שאני ישלים איתו . הם סתם הומואים

McLife135

New member
../images/Emo55.gif../images/Emo170.gif../images/Emo170.gif תמונה 2

גאד כולם נראים פה כל כך מדהימיייםםם

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifכולם חוץ מ....

דני ** דני נראה סקסי רק עכשיו .... ><" אבל ששששש... אל תגידי שאמרתי !

McLife135

New member
../images/Emo55.gifקקרררןןןן שששש את בעצממךך!!

דני נראה מאוודד סקסי בתמונה הזזאתת

../images/Emo60.gif נחמדה!!

את אשמה בזה שנפלתי טוב נו לא את אבל זה רצוני אשם וזה לא היה כזה מצחיק!!! רק הליאב האידיוט הזה מזכיר לי את זה כל שניה!
ואיזה חמוד עומרי שהוא דיבר איתנו אני כולי מסתובבת ורואה אותו ואני כזה שיט איפה הפלא שלי ואז את כזה עוד חצי שעה והוא כזה יאוו אוף!!! חחח איזה חמודד!!! והוא פנה אליי בכלל!!

McLife135

New member
../images/Emo55.gifכהכה סתיו ../images/Emo98.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איך צחקתי כשראיתי אותך נופלת
גאדדד זה היה עננקקקק את לא יכולה להגיד שלא
אם זאת הייתי אני היית כבר בוכה שם מרוב צחוקק!!! חחחח גאד הוא כזזהה מדדהההייםםםםם
[עומרי כה? לא מישו אחר
]

למעלה