מקמקמקווינקנד

../images/Emo221.gif אני היחידה שבירה פשוט ל=א

טעימה לה? וודקה רדבול זה טעים. קוקטלים למינהם זה אחלה. אבל בירה? זה פשוט לא טעים ומלא גזים .

גרבע

New member
../images/Emo105.gifזה כמו XL

בהתחלה זה לא טעים,אבל אחרי כמה שלוקים מתרגלים לטעם

איכס לXL יש טעם של אקמוליXD

חחח בכיתה ו' כולם שתו את זה כדי להתלהב שזה כמו בירה או משהו.

גרבע

New member
../images/Emo105.gifגם אני תמיד אומרת את זה ../images/Emo6.gif

אבל אחרי ששתיתי איזה 3 פחיות הטעם של זה כבר לא כזה נורא

../images/Emo221.gifאבל XL רדבול ושות' מתוקים..

כמו מיץ. ובירה פשוט... איכ. למרות שעליי להודות ששתיתי פעם בירה בטעם דבש שהייתה ממש טעימה.

גרבע

New member
../images/Emo105.gifטוב על טעם וריח אין מה להתווכח חח

אין מה לעשות,גברים פשוט אוהבים בירה :] תראי כמה הם שתו

גרבע

New member
../images/Emo105.gifהם לא XD

איזה 18 בירות אליהם,1 אל הבנות LOL היו עוד כמה פחיות,זה פשוט לא הסתדר להם במגדל חחחחח ב-8 בערב הם כבר נשענו עליי כדי לעמוד
אבל זה בסדר הם רגילים לשתות :]

../images/Emo150.gif../images/Emo185.gif MC weekend ../images/Emo185.gif../images/Emo150.gif

שיר השבוע של מקפליי
TBOPK help she loves you
שיר השבוע לא של מקפליי
באסטד-Crashed The Wedding Evanescence - Call Me When Your're Sober Evanescence - my immortal papa roach-last resort three days grace-riot Three Days Grace - Never Too Late Three Days Grace - Home Three days grace -are you ready for that
אומן/ית/להקת השבוע
Three days grace
, מק :)
אלבום השבוע
ROTTF
קליפ השבוע
תוכנית הטלוויזיה של השבוע
כמעט מלאכים
השיר שלנו 2
סרט השבוע
לילה מוטרף במוזיאון D:
עיצבן השבוע
השכבה \:
העציב השבוע
מה ששיר סיפרה לי על שפעת החזירים \:
שימח השבוע
קניתי מלא פוסטרים ועיתונים של מקפליייייייייי :)
ציטוט השבוע
ילד מכיתה : "החיים זה לא פיקניק " ילדה מהכיתה : " אז למה אתה אוכל כל כך הרבה? " חחחחחחחחח
מתנגן בראש/בפלייליסט
למה אי אפשר לחזור בזמן לתקופת מושן ?
המלצת השבוע
אל תאכלו את המסטיק עלמה הצהוב הוא מגעיל
התמונה הכי חמה

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif חחחחח הציטוט../images/Emo6.gif

McGirl For Life

New member
|קרמבו|../images/Emo85.gifמקוויקנד אחרי מלא זמן ../images/Emo3.gif

I never gone with the wind Just let it flow Let it take me where it wants to go
מצעד הלהיטים של מקפליי:
כל רדיו אקטיב
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע
Sarah Conor - From Sarah with love OLIVIA NEWTON JOHN - HOPELESSLY DEVOTED TO YOU taylor swift - crazier A little too not over you - David archuleta
the pussycat dolls - jai ho Miley Cyrus - The Climb בעע שונאת אותה
sorry - jonas brothers falling slowly - kris allen
הוא הפייב שלי באמריקן איידול כפרעליו with me - sum 41 ain't no sunshine - kris allen never too late - three days grace always - bon jovi you found me - matt giraud i love my people- eddy wata the veronicas - untuched Backstreet - Boys Everything But Mine Floricienta - Desde que te vi Floricienta - Mi vestido azul Floricienta - Ven A Mi
אמן/להקת השבוע:
כריס אלן
אלבום שחרשתן עליו:
פלוריסיינטה - האלבום הראשון (נוסטלגיה)
קליפ שעשה לכן את זה:
David Archuleta - A Little Too Not Over You http://www.youtube.com/watch?v=MCP_8zzqyK0
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
האנה מונטנה הסרט (אל תשאלו למה ראיתי את זה..) קניון אמריקאי רובוטריקים הארי פוטר ומסדר עוף החול שלי, שלך, שלנו מלחמת הכלות נער החידות ממומבאי|מומלץ| בנות גילמור על טבעי האנטומיה של גריי אחת שיודעת הישרדות ברזיל הישרדות איי הפנינה 90210 שני גברים וחצי איך פגשתי את אמא (נגמרה העונה
) איש משפחה סקרבס כמעט מלאכים כמובן
גיבורים - נגמרה העונה
(האם אין יותר סיילאר
) אמריקן איידול 8 - כריס
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
חברות
ההורים !!!!
משהו ששימח:
החופש השלמת שעות שינה
משהו שהעציב:
יום הזכרון
אבא... סרטים שראיתי
ציטוטידה:
אני בסטאטוס: פייייי מה זה הפייסבוק המכוער הזה!? |בעע| תם סבו: אומרים שהוא נוהג להראות כמו הבעלים שלו P: נסטיה: מה? תם סבו: הסיבה שהפייסבוק מכוער נסטיה: אה הפייסובק... חחח איזה חרא ילד תם סבו: :) צוחק ------------------------ תם סבו: ישש מחר הולך להיות גדול נסטיה: חחחח אני מקווה שמחר יהיה גדול תם סבו: מה את מנסה לשלוח לי? נסטיה: כלום O_O תם סבו: אה זה רשםשאת כן טוב הלכתי להתארגן עוד לא עשיתי כלום נסטיה: מה? תם סבו: מה? נסטיה: אל תשגע אותי מי רשם מה? תם סבו: חח את כבר משוגעת נסטיה: טוב זה נכון... אבל זה לא קשור אח שלי באחת מהיציאות החכמות שלו: טוב זהו. נגמר לי הכח, מוח אין לי, אין לב, אין דם אין שומדבר! ----- אח שלי: אמא מה ההבדל בין זה? אמא שלי: מה? אח שלי: כלב וחתול? ----- אני (אחרי שהוא עצבן אותי ולא רצה לעוף מהחדר שלי): אוף לך תקנה חולצות!! אח שלי: לא בא לי ! אם לא בא לי אז לא בא לי אם כן בא לי אז לא בא לי, אם לא בא לי אז כן בא לי. הבנת!? [רק שתבינו עם מי אני חיה....] שיעור אנגלית- קוראים סיפור שבו הבולשת נכנסת לחדר של החשוד... המורה : their was a red chair in the room דור: כמו פולני בשמש
אחרי הצלצול להיכנס לשיעור הברזנו כמה בנות, ובדרך באים איזה שני ילדים מכיתה ז' ילד א' : מה זה למה אתן לא בשיעור?! תיכנסו לכיתה חברה שלי: שאחותך תיכנס לכיתה ילד א' : אין לי אחות ילד ב': אני יכול לעשות לך אחת אם אתה רוצה.... וואי כמה צחקתי מזה
בהסעה עם הנהג הקורע שלנו XD ילד אחד התיישב על ילד אחר והתחיל לאנוס אותו, הנהג בא לבדוק למה הם צועקים אפי (הנהג): מה זה למה אתה יושב עליו?! נועם: כי אנחנו הומואים אפי: (צועק עליו) למה אתה צועק? נועם: למה אתה צועק? O: אפי: כי אני לא שומע טוב !! נועם: אז גם אני לא שומע טוב
אחרי כמה תחנות הנהג עוצר ת'אוטובוס.. אפי: מי זה צועק שמה גלי!? מה יש לך שפעת חזירים ?? חחחחחחחחח אין אין על אפי, הנהג הכי קורע שיש
בשיעור לשון: תום: איך רושמים קסדה עם ק' או עם כ'? איתן: קסדה רושמים שפרה דורין: אלמוג הילד הירוק התחיל עם דיה!! O: הוא רשם לה את הטלפון שלו אני: OMG בריבוע עלוב עלוב
סיגל (המורה): -בשקט- צא בבקשה מהכיתה איתן: טוב טוב רק אל תרביצי לי!!! אל תרביצי !!!! סטלן
רינה (המורה לספרות):המתחנפים כל הזמן אוהבים שמתחנפים אליהם ואומרים "איזה חבר טוב אתה, איך אני אוהב את אמא שלך.." לידור: כל הזמן.. לפנק לפנק לפנק !!! גל: לידור אתה מה זה חמודי... שריקה (המורה לתנ"ך אמן תמות): זאת חוצפה מארץ החוצפות!!! צאי מהכיתה !!! כן, היא מפגרת ><
מתנגן בראש / בפלייליסט:
the pussycat dolls - jai ho
המלצת השבוע:
אל תבנו על החברות שלכם כי הן תמיד יאכזבו אתכם בסוף ><"
מאכל השבוע:
אוכל סיני שאבא הכין |יאמי| הרבה מאוד שוקו ופיתה עם שוקולד
התמונה הכי חמה:
תמונה מפחידה וקורעת בו זמנית של החברה המעצבנת שלי (מצד שמאל) ושל ילדה שאני לא מחבבת במיוחד (מצד ימין) שתגרום לכם לצחוק

McGirl For Life

New member
|קרמבו|../images/Emo85.gifמה לעזאזל קרה לקרמבו?!

חחחחחחחחחחחחחחח הוא ממש הצחיק אותי בתמונה הזאת

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif הוציאו את כל האייקוני חורף..

למעלה