רדוף רוחות

Simple Girl 175

New member
../images/Emo89.gif../images/Emo90.gif../images/Emo121.gifרדוף רוחות../images/Emo121.gif

הדעתי למסקנה שאין לי ממש כוח לשכתב את הפיק אז אני אביא לכם את המקור.. ואני חייבת לכם גם את הפרקים מיום ראשון שלא הספקתי לשים ובגלל שאתם רוצים אז אני אפרסם היום 6 פרקים
~~~~ מארועי הפרקים הקודמים "טיילור את בסדר? את בוהה בכלום כבר הרבה זמן." טום שאל. "טום בוא לכאן תסתכל בחלון, אתה רואה אותו?" "רואה מי?" "את האיש." "אין שם אף אחד, אולי את צריכה ללכת לישון.." "לא אני בסדר, תן לי לקחת את הדברים ואז נלך לים." "את בטוחה שאת בסדר?" "כן אל תדאג." רצתי למעלה במהירות ולקחתי את הדברים והלכתי לאחרים. אני יודעת שאני אצטרך לדבר על זה יותר מאוחר ושכולם יילכו לישון אני אמשיך עם המחקר. יכול להיות שרק ראיתי את הרוח של הנרי...

Simple Girl 175

New member
../images/Emo89.gif../images/Emo90.gifפרק 7../images/Emo121.gif

הייתי במכונית עם הבנות ולא יכלתי להפסיק לחשוב על הנרי. כל מה שידעתי שאני חייבת למצוא עוד עליהם. הייתי ממש שקטה וזה הדאיג את הבנות. " טיילור את בסדר?" ג'ואן שאלה "אני בסדר, למה?" "אממ את נורא שקטה." נייטלי אמרה "וטום אמר לנו שהוא ראה אותך במטבח..." "בלי להזכיר את זה שאת כל הזמן עם דני. למה היית במיטה שלו שוב?" נייטלי חייכה "לא רציתי להיות לבד וכל השאר ישנו." "עשיתם משהו?" קלואי שאלה "לא. אבל ששאלתי אם אני יכולה לישון איתו חחח איך הפנים שלו נהיו. אני חושבת שהוא ממש האמין שרציתי." "ההההוו שיבורך." ג'ואן צחקה "כן אבל את יודעת.. הוא לא כזה נורא כמו שחשבתי." "הוו באמת?" נייטלי גיחכה "כן.. כשנגיע אני צריכה ללכת לישון.." "היו לכן חלומות לאחרונה?" "לא, למה?" "סתם תהיתי... אנחנו קרובים?" "כמעט." נקודת הראייה של דני "טום אני יכול לדבר איתך?" "בטח! על מה?" " טיילור..." "הווווווו." "סתום. אמרת שמשהו קרה במטבח.. אני רוצה לדעת מה." "זה היה שומדבר. רק טיילור חשבה שהיא ראתה מישהו בחצר." "הוו. והוא היה שם?" "לא. אני חושב שהיא עייפה או משהו." "היה לכם חלומות לאחרונה?" "לא." טום והארי אמרו "לי היה!" דאגי אמר "על מה?" "על בריטני ספירס!!!!" "לא חשוב..."

Simple Girl 175

New member
../images/Emo89.gif../images/Emo90.gifפרק 8../images/Emo121.gif

נקודת הראייה של טיילור כשהגענו לחוף לא ממש חשבתי על הבית או על הנרי ואמילי. נהנתי מהחברה של כולם וזה אפילו כולל את דני. פתאום הוא היה בנאדם אחר לגמרי... הבנאדם האחר שכנראה כולם אוהבים. שכבתי על החוף וניסיתי לתפוס קצת שמש ופתאום הרגשתי מים נופלים על הגוף שלי. "מה לעזאז...." "היי מהממת למה את לא באה למים?!" דני שאל "אני מעדיפה להשאר כאן תודה בכל אופן." "בואייייי בבקשההההההה!" הוא התחתן ונתן לי פאפי אייז "לא." "זהו, לא השארת לי ברירה." "מה אתה עושה?!" לפני שיכלתי לעצור אותו הוא הרים אותי ושם אותי על הכתף שלו ורץ לים, רק כדי להפיל אותי פנימה. בהתחלה היה ממש קר והייתי ממש מבולבלת אבל כשהכל נהיה יותר ברור ראיתי את דני צוחק. במקום לצרוח עליו כמו שאני בדרך כלל עושה התחלתי לצחוק איתו. בילינו כמה דקות רק בהשפרצת מים. אבל במהרה נהייתי עייפה וחזרתי לשכב על החוף. לא קלטתי שדני עוקב אחרי. התיישבתי והוא התיישב לידי ממש קרוב. חייכתי אליו והוא חייך בחזרה. הסתכלתי כדי לראות איפה כולם ולא ראיתי אותם... "איפה כולם?" "הם מסתובבים פה אל תדאגי." "לא דאגתי, סתם מסקרנות." "אז.. איפה את יושנת הלילה?" הוא צחק "ארג!!! בחדר שלי!" "אעע.. לא נהנת שהייתי לידך?" "הראש שלך יכול להיות יותר גדול?!" "אוקיי אני מצטער. בדרך טום סיפר לי על מקודם... מה ראית?" "חשבתי שראיתי איש, אבל הוא נראה כמו רוח. זה הולך להשמע טיפשי אבל אני חושבת שזה יכול להיות הנרי." "את יודעת כמו מה זה נשמע נכון?" "אני יודעת.. משוגע, אבל זה יכול להיות.." "אני דואג לך." "אל תדאג. אני רק רוצה לדעת יותר. אני פשוט אתן למחשבה שלי לתהות זה הכל..." "דיברתי עם הבנים והם אמרו שאין להם חלומות." "גם לא לבנות." "אני תוהה למה רק אנחנו." "אני הולכת לחקור עוד הלילה." "רוצה חברה?" "לא אכפת לי, זה תלוי בך." "שני ראשים עדיפים מאחד." "זה מה שהם אמרו.." "מגניב.. אז מתי את מתכננת לעשות את זה?" "כשכולם יילכו לישון. אני לא רוצה שהם ייתערבו." "בסדר מצידי." הוא חייך.

Simple Girl 175

New member
../images/Emo89.gif../images/Emo90.gifפרק 9../images/Emo121.gif

כשהגענו חזרה לבית כבר היה ממש מאוחר וכולם הלכו ישר למיטה חוץ מדני ואני. נפגשנו מחוץ לספרייה כדי להמשיך מה שהתחלתי. "אוקיי אלה הספרים שחיפשתי בהם בפעם האחרונה... אז נתחיל בהם." "אוקיי." דני הלך לקחת את הספרים ושם אותם על השולחן מולי. הוא שם את הכיסא ממש קרוב אלי ובחר ספר לקרוא. לא יכלתי להתאפק מלצפות בו. אפעם לא קלטתי איזה מושך הוא. בטח בהיתי כי הוא הסתובב אלי. "את בסדר?" "אני בסדר. בוא נמשיך." שעתיים אחרי לא ממש מצאנו הרבה. יכלתי לראות שדני מתעייף ויש לנו עוד שבוע להמשיך לחפש. "דני כבר מאוחר בלילה. אנחנו יכולים להמשיך בפעם אחרת." "אוקיי אז בואי נשים את זה בחזרה..." עזרתי לדני עם הספרים והפלתי אחד על הריצפה. הרמתי אותו ומשהו נפל מתוכו. זו הייתה חתיכת נייר. במהירות לקחתי אותה ושמתי אותה בכיס כדי לקרוא בחדר. "מצטער שלא מצאנו כלום." "זה בסדר. כמו שאמרתי, יש לנו זה. יאללה בוא נלך לישון." אמרתי ומשכתי אותו למעלה. "אז את יושנת לבד הלילה אוווו..." "אם אני אצטרך אותך אני אגיד." "בסדר אבל אני דלת ליד!" "תודה, לילה טוב דני." "לילה טוב."

Simple Girl 175

New member
../images/Emo89.gif../images/Emo90.gifפרק 10../images/Emo121.gif

במהירות התכוננתי לישון, בדיוק כשעמדתי להיכנס למיטה זכרתי את פיסת הנייר. הלכתי לאיפה שהשארתי אותה, לקחתי אותה וחזרתי מהר אל מתחת לשמיכה. פתחתי אותה.. וישר ראיתי שזהו מכתב..פתאום החדר השתנה לשנה 1800 וראיתי אישה יושבת בשולחן בפינה כותבת, שיערתי שזוהי אמילי וצפיתי בה כותבת. "הנרי יקירי, התגעגעתי אליך בימים האחרונים, אני יודעת שתהיה בבית בקרוב ושצפיתי לזה עם כל נשימה שאני לוקחת. הילדים מתגעגעים אליך נורא. אתה תהיה מופתע כמה שהם גדלו. אני מקווה שאתה יודע כמה אתה עושה אותי מאושרת. מאז שנפגשנו ידעתי שנהיה ביחד לנצח. אני יודעת שכשנמות הנשמות שלנו התאחדו שוב בגלגול אחר. אני אוהבת אותך בכל ליבי, שלך לעד אמילי." ברגע שהיא סיימה לכתוב את המכתב החדר השתנה בחזרה. הסתכלתי במכתב שהיה בידי ותהיתי אם הנרי אי פעם קיבל אותו. הנחתי אותו על השידה וניסיתי להירדם, אך לא הצלחתי. לא יכולתי שלא לחשוב על הנרי ואמילי. הם נראו כל כך מאושרים יחד. האם עליי לספר לדני? הוא כבר חושב שאני משתגעת.. קמתי מהמיטה והלכתי בחזרה לספריה ומצאתי את הספר שממנו נפל המכתב, הבנתי שזה היה היומן ששייך לאמילי. לקחתי את היומן והלכתי בחזרה לחדר שלי. פתאום אמילי הופיעה מולי. היא חייכה אליי, כשהסתכלתי עליה הבחנתי שאנחנו מאוד דומות. כאילו אנחנו יכולות להיות אחיות.

Simple Girl 175

New member
../images/Emo89.gif../images/Emo90.gifפרק 11../images/Emo121.gif

מנקודת המבט של דני אני באמת לא יכולתי לישון אז חשבתי שאבדוק מה קורה עם טיילור. אבל כשהגעתי לחדר שלה היא לא הייתה שם. בדיוק באתי ללכת בחזרה לחדר שלי כשמשהו תפס את מבטי. זהו היה מכתב על השידה. קראתי את זה במהירות וזה הדהים אותי שמישהו מאמין שאהבה שלהם היא לנצח. זה גרם לי לחשוב. הנחתי בחזרה את המכתב בדיוק איך שמצאתי אותו וחזרתי בחזרה לחדר שלי. בדיוק כשעצמתי עיניים שמעתי רעש כלשהו, שגרם לי לחשוב שזו טיילור. במקום זה ראיתי בחור בחדר שלי שנראה בדיוק כמוני. "מי אתה ומה אתה עושה בחדר שלי?" "אתה יודע מי אני וזה לא החדר שלך, החדר היה שייך לי ולאשתי." ''אתה הנרי. מה אתה רוצה?'' ''שאתה תמשיך את מסע החיפושים שלך. בסוף אתה תמצא את מה שחיפשת. זה קרוב יותר ממה שאתה חושב.'' הוא אמר לפני שנעלם. אני תוהה למה הוא התכוון.אני באמת חייב לתפוס קצת שינה,זה כל מה שזה. אני עייף והמוח שלי מתעתע בי. אלוהים, מה אם הוא היה אמיתי?.. כמה שיותר מהר נגלה מה קרה יותר טוב. מנקודת המבט של טיילור התעוררתי כש ג'ואן קפצה על המיטה שלי וצעקה. ''אני קמה, אני קמה'' "יופי, בואי היום אנחנו הולכות לעיר לעשות קניות" ''יאיי''. אמרתי במעט מאוד התלהבות. ''את צריכה לקום. אם לא תקומי אני אכריח אותך לנסוע עם הבחורים ותצטרכי לשבת לידם.'' '' בסדר אני קמה. עכשיו את שמחה?'' ''מאוד. נתראה למטה.'' כשהייתי מוכנה ירדתי למטה וכשעברתי ליד חדר הילדים יכולתי להישבע שראיתי את אמילי מחזיקה תינוק. ירדתי מהר במדרגות ומעדתי במדרגה האחרונה ישר לידי מישהו שהסתכלתי על מי נפלתי ראיתי... ''אני כל כך מצטערת. אתה בסדר?'' שאלתי. ''אני בסדר. ואת, את בסדר?'' ''כן'' ''אז אכפת לך לרדת ממני?'' ''אה?, אהה כן כן מצטערת'' '' זה בסדר'' הוא אמר כשקמנו מהרצפה.

Simple Girl 175

New member
../images/Emo89.gif../images/Emo90.gifפרק 12../images/Emo121.gif

כשכולם היו בעיר הם הלכו לדרכים נפרדות. הסתכלתי מסביב וראיתי את דני. הלכתי להתנצל. "היי דני, אני ממש מצטערת על מה שקרה מקודם." "זה בסדר טיילור. את יכולה לעלות עלי מתי שאת רוצה." הוא צחק "אני אזכור את זה...." "יופי. תקשיבי אני סיימתי.. רוצה ללכת לאכול?" "ברור." "יופי." עזבנו את החנות והלכנו לבית קפה הכי קרוב. החלטתי לספר לו את כל מה שקרה בלילה שעבר. אני מקווה שהוא יאמין לי. "דני יש משהו שאני צריכה לספר לך." "גמאני. את ראשונה." "אוקיי.. עכשיו אתה הולך לחשוב שאני משוגעת אבל בלילה שעבר כששמנו את הספרים בחזרה מצאתי מכתב מאמילי להנרי וכשהלכתי לקרוא אותו היא הופיעה בחדר שלי כאילו שהיא כותבת אותו. אז לא יכלתי לישון והלכתי בחזרה לספרייה להסתכל על הספר שהמכתב נפל ממנו, והוא היה היומן של אמילי." "אני יודע על המכתב. לא יכלתי לישון אז הלכתי לבדוק מה איתך, אבל לא היית שם אז ראיתי את המכתב. אבל כאן את תחשבי שאני משוגע, כשהלכתי בחזרה לחדר שלי אמילי הייתה שם וחיכתה לי והיא אמרה להמשיך עם החיפוש, ושזה יותר קרוב ממה שאני חושב." "אני לא חושבת שאתה משוגע." "את לא?" "אותו דבר קרה לי רק עם הנרי." "הוא אמר את אותו דבר?" "יאפ." "אני תוהה למה הם התכוונו." "לא יודעת. אתה חושב שאנחנו צריכים לספר לאחרים?" "לא הם לא יאמינו לנו. אני בקושי מאמין." "אני מבינה למה אתה מתכוון... אז כנראה שפשוט נצטרך להמשיך בחיפוש." "כנראה...."

../images/Emo2.gifוואו...

את לא מבינה כמה זה יפה.. אני כל הזמן מחכה שתשימי את הפרקים.. ואני ממש אוהבת את זה.. מחכה להמשך

../images/Emo39.gifיאיייייייייייי ! D:

יאיאיאיאי מלא פרקים
ואיי זה אחד היפים :) מחכה לפרקים הבאים

../images/Emo60.gif ווואייי....!!

סוף סוף הרבה פרקים!!:) ואיי זה ממש יפה וגם קצת מותח... מחכה להמשך

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif גמני עדיין עוקבת וקוראת! חחח

אלמוג כמה פרקים יש? את מתכוונת לשים כזאת כמות בכל פעם? חחח

Simple Girl 175

New member
../images/Emo89.gif../images/Emo90.gifאם אני אשים כמות כזאת של פרקים

פעם הבאה, הפיק יסתיים.. והאמת, זה מה שאני מתכוונת לעשות. בקושי קוראים אותו ואין לו בכלל תגובות.. אז אני כבר אסיים לפרסם אותו וזהו

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gif../images/Emo45.gifלגמריי../images/Emo70.gif

ואני גם קוראת, וזה פיק מדהיםם
מצטערת שאני עצלנית, החולשה שלי XD

למעלה