מקוויקנד אביבי

Simple Girl 175

New member
../images/Emo89.gif../images/Emo90.gif../images/Emo156.gifמקוויקנד אביבי../images/Emo20.gif../images/Emo162.gif

שיר השבוע של מקפליי
שיר השבוע לא של מקפליי
אומן/ית/להקת השבוע
אלבום השבוע
קליפ השבוע
תוכנית הטלוויזיה של השבוע
סרט השבוע
עיצבן השבוע
העציב השבוע
שימח השבוע
ציטוט השבוע
מתנגן בראש/בפלייליסט
המלצת השבוע
התמונה הכי חמה
סופ"ש טוב וחג שמח כולן!

McLife135

New member
../images/Emo55.gifחווופפשש DD:

שיר השבוע של מקפליי met this girl just my luck the last song the ballad of poul k the end ויש עוד אבל אני לא זוכרת
שיר השבוע לא של מקפליי mayday parade - three cheers for five years three doors down - here without you plain white T'S - hey there delilah plain white T'S - 1234 bowling for soup - high school never ends
אומן/ית/להקת השבוע plain white T's
אלבום השבוע רדיואקטיב
קליפ השבוע הקליפים שחופרים עליהם ב-MTV
תוכנית הטלוויזיה של השבוע אחת שיודעת טירוף בבית דרייק וג'וש איי קרלי זואי 101 העונה החדשה
סרט השבוע אחי איפה האוטו שלי [ גאד אשטון קוצ'ר סקסי שם
] הארי פוטר וגביע האש [ רובררטטטט!!!!
]
עיצבן השבוע
העציב השבוע שסדריק מתתת!!!
שימח השבוע ליל סדר D: דודים שלי מגיעים ביום ראששוןןן!!! עהאהעהאהעה
ציטוט השבוע אמממ .. ואוי אני לא זוכרת
מתנגן בראש/בפלייליסט hey there delilah what it's like in new york city...
המלצת השבוע three cheers for five years -- שיר אחד היפייםם!!
התמונה הכי חמה גאדד הוא כזה חתיייךךך -- ואיך הוא נשוי לדמי מור?! היא גדולה ממנו בערך באיזה 30 שנהה!!!

McLife135

New member
../images/Emo55.gifמה הקשר מרתה?! XDDDDDD

מרתה זאת בכלל הרופאת שיניים

../images/Emo84.gifחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

יואוו איזה קרועה אני
ואני כולי רושמת מרתה, ואני כזה אבל זאת הרופאת שיניים, גם לבת דודה שלה קוראים ככה ?
ואז שראיתי השרדות נזכרתי שוקראים לה רוזה
LOOOOOL אז צלמי אותההההה חחחחחח :))

McLife135

New member
../images/Emo55.gifחחחח טוב .. ולמה את חייבת להגיד את

השם שלה?? מספיק מביך שאני צריכה להסתובב איתה בשדה תעופה!!! חחחח .. אני מקווה שלטובתה שהיא נהייתה פחות מעצבנת ושהיא הרזתה XDDDD

../images/Emo84.gifחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עמה ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

יש לך מזל שסתיו באה איתך חחחחחחחחחחחחח D: אני באה אלייך מתישהו לראות אותה וזהD: . אולי אנ יישפר את האנגלית שלי

McLife135

New member
../images/Emo55.gifסתיו בסוף לא באה .. היא נוסעת לדוד שלה

או משו ..

../images/Emo60.gif מקויקנד :]

שיר השבוע של מקפליי
mcfly- smile mcfly- pov mcfly she left me mcfly- noting mcfly-ignorance ויש עוד מלא אבל אין לי כוח לרשום...
שיר השבוע לא של מקפליי
sum 41- pieces MCR-famous last words mayday parade- three cheers fot five years nirvana- smells like teen spirit im here without you baby how to save a life avenged sevenfold- after life
אומן\ית\להקת השבוע
מקפליי
MCR
אלבום השבוע
MITO
קליפ השבוע
תוכנית הטלויזיה של השבוע|
טירוף בבית איש משפחה דרייק וגוש בובספוג
סרט השבוע
סיוט של ירח דבשש, זה סרט אחד היפים!!
עיצבן השבוע
אח שלי
העציב השבוע
הלכתי לסטודיו בלי מגנים ורקדתי ונפלתי והברק שלי ממש נפוחה וכואבת
שימח השבוע
פסחחח :) סיימתי את העבודה הענקית שנתנו לנו בג"ג:]
ציטוט השבוע
בסדר פסחח הגיע תורו של בן דוד שלי והוא קורא וזה ואז היה כתוב ".. בן זומא.." וסבא שלי התחילל להתפקעע מצחוקק כי הוא חשב שבן דוד שלי קרע את זה בן זונה ואיי זה היה מצחיקק
מתנגן בראש\בפלייליסט
אחד מי יודע אחד אני יודע.......
המלצת השבוע
בחיים אל תרקדו בלי מגניים זה כואב!!
|הגדש|התמונה הכי חמה
אני ולילכושש באילתת, אני הימנית :]

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifמהממות שלי ../images/Emo23.gif

גם אני נקרעתי מצחוק ב "...בן זומא ..." ואני הזאת שקראה את זה...XDDDD

Shaniix3

New member
../images/Emo191.gif וויקנד D:

שיר השבוע של מקפליי- Lies, I'll Be Ok שיר השבוע לא של מקפליי- Dance, Dance - Fall Out Boy Breaking Benjamin - The Dairy Of Jane אומן/ית/להקת השבוע-בלינק,מק..D: אלבום השבוע- אין קליפ השבוע- Breaking Benjamin - The Dairy Of Jane תוכנית הטלוויזיה של השבוע- נאמ.הכי כייף לראות בובספוג בשעות המאוחרות של הלילה.DDD: סרט השבוע- הארי פוטר וגביע האש עיצבן השבוע- לא נראה לי שהיה D: העציב השבוע- הוא בבית חולים,ואין לי מושג מה קרה. =\ שימח השבוע- המון! ,הלכתי לקניות,חופש,חופש,ישנתי,היה ליל סדר קורע,אמרתי חופש? ציטוט השבוע- אני: "לינוי,למה יש מישהו שהולך עם עיתון על הראש בחוץ?" לינוי:" איפה?" *מצחקקת* אני:"שם!" לינוי:"יא' טימטום,הוא חימצן את השיער" אני:"אוה." מתנגן בראש/בפלייליסט- המלצת השבוע- תאכלו משהו קטן לפני שאתם הולכים לליל הסדר! התמונה הכי חמה-

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gifמישו הולך להללויה? ../images/Emo152.gif

שיר השבוע של מקפליי:
שיר השבוע לא של מקפליי: Children of Bodom - Needled 24/7 Slipknot - The Nameless
Cannibal Corpse - I Cum Blood !!!!! Beneath the Sky - 7861 Otep - Ghostflowers All That Remains - This Calling, Whispers Three Days Grace - Pain Papa Roach - Last Resort, Hollywood Whore Pantera - Cat Scratch Fever Blind Guardian - This Will Never End Bring Me the Horizon - Chelsea Smile, Football Season Is Over Nightwish - Wishmaster Hopes Last Die - Call Me Sick Boy Sonic Syndicate - Denied Eyes Set To Kill - Darling, Liar In the Glass Backstreet Boys - Everybody (Backstreet's Back), Inconsolable Penumbra - Tragical Memories Tenacious D - Fuck Her Gently
Paramore - Decoy
אומן/ית/להקת השבוע: צ'ילדרן, סליפנוט.
אלבום השבוע: וואי יש יותר מידיXD
קליפ השבוע: ---
תוכנית הטלוויזיה של השבוע: על טבעי <:
סרט השבוע: לא ראיתי סרטים
משחק השבוע: (רק כי הגיימרית שבי קמה משנת היופי
)
Rome: Total War
Black & White 2
עיצבן השבוע: שאני לא מצליחה לישון שנת חופש נורמלית כמו בנאדם
העציב השבוע: ---
שימח השבוע: הסתפרתי
והרבה הרבה קניות בתל אביב D:
ציטוט השבוע: ידיד שלי- "את יודעת מה היתרון היחידי בלהיות בתולה? אם את בסרט אימה, אז לא ירצחו אותך. בסרטי אימה יש חוקים- כשרוצח רודף אחרייך את לא מפסיקה לרוץ ולא מסתכלת אחורה. ואף פעם לא ירצחו בתולות- פשוט ככה. אבל אין סרטי אימה במציאות, אז זה לא שווה, אז למה להיות בתולה!" ~~~ "דממה- ההומואים על הבמה."
מתנגן בראש/בפלייליסט:
Paramore - Misery Business
Mayday Parade - Three Cheers For Five Years
Eyes Set to Kill - Darling
Pink - So What
המלצת השבוע: שמעו תשידורים של עמית ברדיו גרייבXD הוא מלך
התמונה הכי חמה: <:

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif מה זה הללויה?../images/Emo3.gif

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gifהתאגדות כזאתשל להקות מטאל ישראליות

וניראלי גם כמה מחו"ל

../images/Emo15.gif../images/Emo20.gifחג שמח ../images/Emo9.gif../images/Emo155.gif../images/Emo24.gif../images/Emo70.gif

שיר השבוע של מקפליי FIL The End
שיר השבוע לא של מקפליי Tree days grace-pein TDG-!riot TDG-home TDG-ntl ( ועוד שירים שעמית חפר עליהם ברדיו גרייב) האמסיוןהאמ
אומן/ית/להקת השבוע TDG , MCFLY
אלבום השבוע
קליפ השבוע
תוכנית הטלוויזיה של השבוע על טבעי 4
סרט השבוע השטן לובשת פראדה. חרושחרושחרוש ><"
עיצבן השבוע שלא הספקתי לעשות תשיעורים ובקוושי יש לי זמן :\
העציב השבוע
שימח השבוע ראיתי דודה שלי שלא ראיתי אולי 3 חודשים .(יאי)
ציטוט השבוע "שנולדת אמא שלך אמרה אובג'קשן.. "
"שלום אני שולה הגעתם לקו החם של רדיו גרייב "
"אני-פה-לבד , לא מביא ביד ידיסלקט.. "
"נמנמנמנמנ.. " חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
מי ששומע רדיו גרייב יבין .
מתנגן בראש/בפלייליסט the end
המלצת השבוע תשמעוווווווו תשידורים של עמית ברדיו גריייב D: אין דברים כאלה הוא קורע מצחוק [:
התמונה הכי חמה ->

למעלה