../images/Emo226.gifMcWeekend../images/Emo163.gif
שיר השבוע של מקפליי
not alone ignorance mr.brightside you've got a friend pov unsaid things too close to comfort falling in love transylvenia the heart never lies all about you
שיר השבוע לא של מקפליי
muse - supermassive black hole jonas brothers - s.o.s jonas brothers - burnin' up jonas brothers - when you look me in the eyes busted - year 3000 busted - 3am guns n roses - dont cry
אומן/ית/להקת השבוע
mcfly
אלבום השבוע
MITO
R:A
קליפ השבוע
OFTR
תוכנית הטלוויזיה של השבוע
חברים אחת שיודעת על טבעי
אחים ואחיות
the saturdays משתלטות על סופ"ש D: כי ראו את פראנקי חופרת ואז את OFTR
סרט השבוע
משפחת סימפסון XD
עיצבן השבוע
שאבא שלי הכריח אותי לפתור 50 תר' במת' במשך יום שלם ! זה עינוי
העציב השבוע
נשפרתי
שימח השבוע
יום שני - היה OFTR בטלוויזיה DDDDDD: ואח"כ הלכתי לאולפן השקוף של 24 עם יובל D: וראינו את ליאון - פאקינג ליאון - ודיברנו איתו , וחיבקנו אותו , ועשינו לו שאנחנו אוהבות אותו , והוא עשה לנו גם D: גאש הוא כזה לוש אתן פשוט לא מבינות , הוא הדבר הכי חמוד בעולם
יום רביעי - הליל סדר בין הקרועים XDDD יום חמישי - נפגשתי עם יוב לאיזה שעתיים , והיה כיף , חיחיחי D: יום שישי - הלכתי לישון אצל יובל , הרוצחת הזאת
היום - הלכנו בבוקר ל-24 עוד הפעם D: וטל מוסרי היה שם , והוא סקסי בטירוף , וחמוד בטירוף D: ושלחתי לו נשיקה והוא שלח לי נשיקה באוויר בחזרה
ואח"כ חיבקתי אותו , אבל התמונה לא נשמרה כי אנשים בעולם הזה מטומטמים , וגם הפלאפונים
אבל הוא חמודד
וראיתי עוד כמה מפורסמים D: וגם נפגשנו עם רייבן
אבל היא נטשה ממש מהר
ציטוט השבוע
ב-24 , ביום שני הייתה להקת דראגז קווין ... אז אני יובל ואחיות שלנו ביקשנו להצטלם ... אז אחד הסתיר את יובל אז אומרים לו כזה " אתה מסתיר אותה " אז הוא כזה מסתכל אחורה , ואז אומר " הא , היא לא חשובה " XDDDDDDDDD בליל סדר - האגדה - " ... בן זומא ... " , " ...שדיים... " נקרעתי מצחוק XDDDDD סבתא שלי - " תתנו לקרן להיות הרשע ! נוו קרן הרשע ! היא הרשע ! " XDDD אמא שלי על התוכי של סבתא שלי - " כשאת תמותי , למי תורישי אותו ? לי ולדורון ( דוד שלי ) חצי חצי? " ~ כי הם שונאים אותו אז הם רצו לחתוך אותו XD
מתנגן בראש/בפלייליסט
" ליאוני בוא אלי , תן לי נשיקה על השפתיים . ליאוני בוא נעוף הלילה , לשמים " שיר שהמצאנו לליאון ואחותי לא מפסיקה לשיר לי אותו , אז זה מדבק...XD
המלצת השבוע
לכו ל-24
התמונה הכי חמה
אני יובל אחיות שלנו והדראגז קווין ...XDDDDDD