מזזזזזל טווווב |מ
T That YuvGirl New member 29/6/09 #36 ../images/Emo19.gifמזזזזזל טווווב ../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo151.gif|מ
R RockinKeren New member 29/6/09 #38 ../images/Emo226.gifנסטיהה , ../images/Emo49.gif מזל"ט ויומולדת שמח עד 120 אושר כושר בריאות ויושר שכל מה שאת רוצה יתגשם שתזכי לטוס לאנגליה , ולאנוס את מקפליי ^^ ושתקבלי כל מה שאת רוצה מוחעחע ^^ וד"א ראיתי שדבי כתבה לך מזל"ט XD מאגניב לך
../images/Emo226.gifנסטיהה , ../images/Emo49.gif מזל"ט ויומולדת שמח עד 120 אושר כושר בריאות ויושר שכל מה שאת רוצה יתגשם שתזכי לטוס לאנגליה , ולאנוס את מקפליי ^^ ושתקבלי כל מה שאת רוצה מוחעחע ^^ וד"א ראיתי שדבי כתבה לך מזל"ט XD מאגניב לך
M McGirl For Life New member 29/6/09 #45 ../images/Emo185.gif../images/Emo85.gifחח תודה XD אאמן על הכל רק עכשיו כשאמרת לי הלכתי לבדוק והיא באמת כתבה לי מזל טוב OMG אעאעאעעאעאעאעאע חחחח אני מתלהבת כמו ילדה קטנה
../images/Emo185.gif../images/Emo85.gifחח תודה XD אאמן על הכל רק עכשיו כשאמרת לי הלכתי לבדוק והיא באמת כתבה לי מזל טוב OMG אעאעאעעאעאעאעאע חחחח אני מתלהבת כמו ילדה קטנה
L Lex 1 New member 29/6/09 #40 ../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif יומולדת שמח!!../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo213.gif המון מזל טוב אושר ועושר בריאות שמחה הצלחה והרבה אהבה שיתגשמו כל חלומותייך, משאלותייך ופנטזיותייך Happy B-Day
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif יומולדת שמח!!../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo213.gif המון מזל טוב אושר ועושר בריאות שמחה הצלחה והרבה אהבה שיתגשמו כל חלומותייך, משאלותייך ופנטזיותייך Happy B-Day