יומולדת לרוניפוני!!

Simple Girl 175

New member
../images/Emo89.gif../images/Emo90.gif../images/Emo41.gifיומולדת לרוניפוני!!../images/Emo213.gif../images/Emo65.gif

(
FairytaleNightmare) סוויט 16 סוויט רוני
המוןהמון מזל טוב
ושיהיה לך יומולדת מגניב, כיפי, מצחיק ומתוק
שכל חלומותייך יתגשמו ושתפגשי את מקפליי
וכל הבלהבלה האלה
אז קיצר, מזל טוב1@#$%^&*)( ברכות בנות!!

../images/Emo205.gif../images/Emo62.gifרונקיפליץ ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo212.gif../images/Emo77.gif../images/Emo213.gif

Happy B-Day
|בלונים| מה נאחל לרוניפוני ?
אושר ועושר , יושר ולא פחות חשוב כושר
שתצליחי בכל מה שתרצי ותציבי לעצמך
שתפגשי את מקפליי וכל זה
שתהיה לך יומולדת : שמחה
מגניבה
מצחיקה
מהנה
וכמווובן שתקבלי המון מתנווות
!@#$%
תהני בת"א
L O V E - YOU שנינווווווווווווווווש

m o r 1 0 2

New member
*האמהאמ*גנבת לי ת'כינוי../images/Emo6.gif../images/Emo168.gif

טוב יותר נכון הקרדיט מגיע לגריXDDD אבל רק אני קוראת לה ככה!
XDD

../images/Emo175.gif מזל טוב רוני!! ../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif

ואיי איזה כיף לך את בת 16 גם אני רוצה!!!! המון המון המון מזל טוב! שיהיה לך יומולדת מגניב כיפי ומצחיק! שתקבלי מלא מלא מתנות שוות!!
שתפגשי את מקפליי ותאנסי אותם!!!!!!
אבל לא את דאגי הוא שלי!
בקיצור מזל טוב

MiDdLe Girl

New member
../images/Emo20.gifמזל טוב Sweet Sixteen ../images/Emo213.gif../images/Emo65.gif../images/Emo212.gif

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifרוניי ../images/Emo65.gif../images/Emo212.gif../images/Emo77.gif

מזל"ט , עד 120. שתיהיה לך יומולדת שמח... אושר , כושר בריאות ויושר. ולא לשכוח גם עושר
שכל מה שאת רוצה יתגשם
שתזכי לפגוש את מקפליי
ולאנוס את הפייב שלך - שאינלי מושג מי הוא!
-
שיהיה לך כיף, בהצלחה בכל מה שאת עושה... ורק דברים טובים
אואה, ושיהיה לך כיף בת"א
Happy Birthday

../images/Emo84.gifמזל טוב../images/Emo9.gif../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif../images/Emo65.gif../images/Emo212.gif../images/Emo77.gif../images/Emo49.gif|

../images/Emo84.gifיאו!@$$^ לא סיימתי../images/Emo46.gif../images/Emo26.gif

שיהיה לך את היומולדת הכי הכי הכי כיפית שיש
שיביאו לך המון המון מתנות
:] שיהיה לך הרבה אושר, כושר, בריאות, עושר, וכל מה שאפשר לאחל
שתזכי לפגוש את מקפליי, לאנוס אותם וכל זה
^^ בקיצור, שיהיה לך יומולדת שמח
מאי . :)

rotem 177

New member
../images/Emo103.gifמזל טוב!!!../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo77.gif

Shir Jones

New member
../images/Emo112.gifאעאעאעעאעההה רוניפוני!!../images/Emo109.gif../images/Emo6.gif

ובכן למרות שחפרתי לך ברמות בפייסבוק
אני רק רוצה לאחל לך באמת מזל טוב!
שתזכי לאושר
יושר
כושר
ועושר |גבות|
שיהיה לך יומולדת שמח וגזעי ~XDD~ Sweet 16 Honey!
שיר :)

../images/Emo65.gifמזל טוב!!../images/Emo24.gif../images/Emo9.gif../images/Emo212.gif../images/Emo77.gif

שיהיה לך המון מזל טוב!~ הרבה אושר ועושר!! המון הצלחה וסיפוק מהחיים, ותיהני מהיום הזה, כי הוא רק שלך!
ושוב - מזל טוב!!!
|עגה|

That YuvGirl

New member
../images/Emo19.gifרוניייייייייייייש D:

המוןהמון מזל טוב P: יום הולדת שמחח ומאגנייב שיהיה לך :) אושר עושר יושר וכושר , [ וכל מה שאת מאחלת לעצמך.. ] 333 >

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gif../images/Emo49.gif../images/Emo77.gifמזלל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif../images/Emo213.gif../images/Emo85.gif

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif../images/Emo65.gif מזלל טווווב רווני!!../images/Emo65.gif

וואאי גיל 16 D: מגנייב לך @#$@ שיהיה לך יומולדת שמח !! אני מאלחת לך הרבה אושר, אהבה, בריאות, עושר, כושר , יושר וכל מה שתרצי D: תהניי מכל רגע בחיים שלך !! אני מקווה שצפגשי את מק' ושתהי במלאמלאמלא הופעות שלהם !@$#@#%$#^ אני מקווה שתקבלי מלללללא
שיתגשמו כל משאלותייך וחלומותייך :] שתזכי לבוא לעוד מלא מפגשים D: וזהו, אני מאחלת לך בעיקר את כל מה שאת מאחלת לעצמך D: Happy Sweet 16
ספייייייייייייר
~אקראית~

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif Happy Sweet sixteen! :DD

חחח המון אושר ועושר שמחה בריאות והמון אהבה שתמיד תהיי מאושרת ומזל טוב על הת.ז! חחח

../images/Emo109.gifיאאאאאאאא תודה לכולכן!!!../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

עכשיו חזרתי מיום מתיש בת"א (וראיתי את המקפרוג'קט חח החולצות שלהן נראות כמו מסע קמפיין לבחירות ממשלה)
אני אוהבת את כולכן, הברכות מדהימות וכיף לקרוא אותן
מחכה כבר למפגש ושוב פעם תודה!

../images/Emo205.gif../images/Emo62.gif חחח מסע קמפיין לבחירות לממשלה

זה טוב או רע ? :| חחחחח הרגת אותי

למעלה