מ-פ-ג-ש

The Fantasy

New member
../images/Emo89.gif../images/Emo90.gif../images/Emo43.gifמ-פ-ג-ש../images/Emo129.gif../images/Emo23.gif../images/Emo96.gif../images/Emo70.gif

טוב, לגבי הרעיון שלי על ירושלים, אני לא חושבת שזה ייצא לפועל =/ אנחנו לא מדברים על זה בכלל, ואוטוטו נגמר לכם החופש הגדול, ואני ממש רוצה שנעשה כבר מפגש. [לירושלים אני כבר בטח אסע לבד מתישהו ואפגש עם הירושלמיות שפה
] אז מה דעתכם על מפגש מאולתר ומהיר השבוע?
חני נוסעת לאילת ב20, אז ככה ששבוע אחרי זה לא נוכל לעשות מפגש כי היא ממש רוצה לבוא, ושבוע אחרי זה זה כבר רחוק מדי
אז יאללה, תהיו ספונטניים ובואו נארגן מפגש עוד השבוע. ומה לעשות, הוא יהיה בעזריאלי כרגיל
אלא אם כן למישהו יש רעיון יותר מוצלח [אהמ אהמ חיפהקריות אהמ]. תרשמו באיזה יום הכי נוח לכם שבוע הבא, ויאללה הופ יש מפגש
[אני לא יכולה רק ב16.8 כי יש מפגש נייטוויש, אלא אם כן בא לכם להצטרף אלינו לחיפה-אנחנו מקימים אוהלים וזה, יהיה כיף
אז קחו לתשומת ליבכם אם אתם מעוניינים
] אדווה, אני מקווה שאת יכולה השבוע להפגש, למה אני ממש רוצה לראות אותך
אם לא, תעשי איזה גיחה יום אחד לקריות, יש לך נסיעות חינם

Rose131

New member
בדיוק קיבלתי אבל סידור עבודה../images/Emo7.gif

אני יכולה רק בחמישי שזה ה16
ובשלישי אני עובדת בוקר ככה שאני אוכל להגיע באיזה 4

The Fantasy

New member
אני ב16 לא יכולה לנסוע לת"א../images/Emo7.gif

כמו שרשמתי, יש מפגש נייטוויש בחיפה, אלא אם כן אתם באמת רוצים להצטרף אלינו וגם אם תבואי ב4 ביום שלישי זה בסדר, אנחנו נחכה לך

inbal287

New member
המ...

אני כנראה מתחילה לעבוד שבוע הבא אז אני עוד לא יודעת ממש... מה שכן, אני אעשה הכל כדי להגיע.

../images/Emo47.gif

מצד אחד, נראה לי שרק מפגש שלנו [הפורום מספיק קטן גם ככה, אז להוריד צבא/עבודה/אילת] אנחנו נהיה ממש קצת, ומצד שני.. המ, להיות עם נייטוויש? אני לא מכירה, וזה יהיה ארוך... אבל זאת ההזדמנות הדי יחידה שלנו למפגש, לא? :S ואני ממש רוצה לפגוש אותכם

The Fantasy

New member
המ נייטוויש אנשים ממש חמודים, זה לא כזה

נורא אם נשתלב איתם..וחוץ מזה גם מהם לא באים כ"כ הרבה למפגש, בגלל שזה בצפון וכל זה, אז ככה שאם נהיה שני הפורומים ביחד יהיה ממש סבבה :) אבל זה איך שאתם מחליטים

little WhiSper

New member
אמממ

בעיקרון עכשיו אני יוצאת ימי חמישי...ככה שיש יותר סיכויים לבוא אם זה יהיה יום חמישי..

LoveYourHate

New member
אני לא יכולה השבוע..

האמא הזאתי!!!!! איזה שבוע מדהים היא מצאה לה להביא לי עונש!!!! אוחח בבקשה שבוע הבא או משהו.. וזה יהיה מעולה אם פעם אחת נעשה לנו מפגש בחיפה/קריות..! קדימה תהיו מגניבים.!!! יהיה אחלה

The Fantasy

New member
../images/Emo41.gifאז מה דעתכם על יום חמישי הבא?

כאילו לא ה16.8 אלא ב-23.8. כולם יכולים באותו יום?
אדווה בבית באותו יום לפי מה שהבנתי
, אופק כבר לא תהיה תחת מעצר בית
, ומקווה שגם חני תחזור מאילת כבר, וגם ליעד לא תהיה באילת
, אז יאללה, מה דעתכם? ה23.8 מתאים?

LoveYourHate

New member
נשמע אחלה..!

אני רק מקווה שהיא תתן לי לנסוע לתלאביב... זה שכנוע אחר לגמרי..אם אני אלך לשלושים אני לא יודעם אם היא תסכים לתת לי ללכת..=\

milkshakit

New member
נראה לי שאני אוכל ../images/Emo9.gif אם תקבעו באמת בתאריך

הזה, אני אקח יום חופש, אין לי בעיה

little WhiSper

New member
בעיקרון

סבבה, רק ש.. זה צבא, והם יכולים לדפוק לנו שבת פתאום.. חס וחלילה! ואם אני כן אצא אמן אמן אמן אז אני אגיע הביתה לפי מה שידוע לי בין 3 ל 5... אה ואני אוהבת את כולכן ומתגעגעת!

למעלה