אהלן...

../images/Emo9.gifאהלן...

קוראים לי אלה... ואני קוראת בזמן האחרון הודעות בפורום ואני גם חברה של Stripperella... ואני ממש רוצה להצטרף לפורום..
וגם לשאול שאלה קטנה.....
יש איזה מישהו שאני מאוהבת
בו כבר הרבה זמן....היינו ידידים והייתה תקופה שהוא הראה הרבה סימנים שיש לו משהו כלפיי (הסתכל עליי הרבה, הסמיק כשדיבר איתי ועוד כמה דברים...) היינו אומרים שלום ומביאים נשיקה
אחד לשני כל בוקר והרגשתי שיש לו משהו כלפיי.... בזמן האחרון הוא פשוט מתעלם, הוא לא אומר לי כלום, כאילו הוא לא מכיר אותי. ונורא התרחקנו ואנחנו לא מדברים ב--כ--ל--ל..
יש לכם מושג למה הוא עושה את זה..? ואני רוצה לדבר איתו ולהגיד לו מה אני מרגישה ולשאול למה הוא מתעלם, איך לגשת אליו? איך להגיד לו את זה..? אשמח מאד מאד מאד אם תעזרו לי... אלה

HyPeR SoNiC

New member
שאלה טובה

אולי הוא חושב שאת לא מרגישה כמוהו והוא מנסה "להתגבר" עלייך בלהתעלם ממך? אולי הוא לא מרגיש כמוך והוא גילה שאת דלוקה עליו? אולי הוא סתם משחק אותה קשה להשגה? את רק תדעי אם תדברי איתו.... ואיך תעשי את זה? פשוט מאוד. תבואי אליו יום אחד, תגידי שלום, תביאי לו נשיקה, תדברי איתו קצת, ובמהלך השיחה פשוט תבואי אליו ביציאה של "תגיד, מה קרה שאתה מתעלם ממני פתאום?" הוא יהיה חייב לענות לך.... בקשר לנושא של להתוודות על הרגשות שלך, אני מציע שתחכי עד שתשמעי מה הוא מרגיש כדי לא להיפגע סתם.... מקווה שעזרתי

HyPeR SoNiC

New member
אין בעד מה ../images/Emo13.gif

ואל תשכחי לדווח על ההתפתחויות!!!

TheWhiteTigris

New member
זה פשוט מאוד

את בעצמך אמרת: "שהוא הראה הרבה סימנים שיש לו משהו כלפיי" (כשבנים דלוקים, רואים את זה בקלות ברוב המקרים...) את לארצית לפתח את הקשר יותר. אז הוא מבצע צעד "התגוננות". הוא מתעלם כדי להתגבר על ה"דחייה" (הפסיבית אבל עדיין דחיה) מצדך. לי קרה כמה פעמים, שידידות שלי, שהייתי דלוק עליהן, והן לא רצו קשר יותר מידידות, פשוט ניתקתי איתן את הקשר.

TheWhiteTigris

New member
ברשותך

אני אביא לך ציטוט מדברייך: תקופה שהוא הראה הרבה סימנים שיש לו משהו כלפיי (הסתכל עליי הרבה, הסמיק כשדיבר איתי ועוד כמה דברים...) היינו אומרים שלום ומביאים נשיקה אחד לשני כל בוקר והרגשתי שיש לו משהו כלפיי.... בזמן האחרון הוא פשוט מתעלם, הוא לא אומר לי כלום, כאילו הוא לא מכיר אותי. ונורא התרחקנו ואנחנו לא מדברים ב--כ--ל--ל. עכשיו בגלל שברוב טמטומי לא קראתי את ההתחלה של המשפט, אז עכשיו יש לי (אחרי קריאה חוזרת) שתי אפשרויות: 1) "יבשת" אותו. יתכן שהוא הזמין אותך לעשות משהו וסירבת? יתכן שהיו לך דברים חשובים לעשות ונתת לו להרגיש בעדיפות משנה? אני לא בטוח (כי אין פירוט על זה), אבל יתכן שבטעות גרמת לו לחשוב שאין לו סיכוי איתך אם ינסה להתחיל איתך, ולכל היותר תהיו ידידים (שוב, אין לי פרטים מספיק אז אין לי גם איך להסביר איפה ה"פאשלה"...) 2) מישהו (או מישהי, בלי אפליית מינים כמובן) שלא רוצה בטובתכם הצליח לגרום לבעיה. יתכן שהוא (או היא) הכניס לו לראש שזה לא יהיה טוב, לא נראה משהו, שזה רק יפריע, יגרום לקצר או לא יודע מה. אבל האפשרות הזאת הרבה יותר קלושה. תודה לאל, הארץ עדיין לא שורצת במניאקים רבים כאלה.

y e g e r

New member
אי רואה שאתה ממש יעיל ופעיל בפורום

תגיד אין הגבלת גיל ובבקשה אל "תתקוף אותי באכזריות"

TheWhiteTigris

New member
תגידי מה יש לך?

את לא הבנת מה אני אומר, ואחרי זה את עוד "עולה" עלי עם זה? ובהנחה שהמשפט הראשון הוא שאלה (אין סימן שאלה אבל ניתן להבין זאת), אז אני לא יכול לתת לך "אמדן" לגבי הגיל שמתחילים עם זה. אבל בואי נגיד שבגילנו, כבר יש את זה...

Lanni

New member
סתם שאלה, מה באמת הקטע שלך?

|נדחף למרות שאני לא קשור כי זה די מרגיז תאכלס מה שאת עושה פה! את בכוונה מנסה להעכיר את אווירת הפורום בזה שאת נטפלת אליו בטענות כל פעם מחדש
יש משהו שאנחנו לא יודעים? את מכירה אותו או משהו?

TheWhiteTigris

New member
תודה על התמיכה גבר ../images/Emo13.gif

ולא, אני לא מכיר אותה, והיא לא מכירה אותי.

y e g e r

New member
תפסיקו להיות כאלו רצינים

אין לי שום קטע,אולי קצת "היסטוריה" איתו... והדבר היחיד שאני אוהבת לעורר זה את ה#$^ של חבר/ידיד שלי תלוי באיזו תקופה אני...אז שיהיה לכולכם זיון מדהים ואחלה של יום גברים-תשפשפו במקלחת טוב טוב את הזין והביצים שלכם,כולנו אוהבות למצוץ כשריח של סבון נוזלי פסיפלורה חודר לאפנו... ביי

Stripperella

New member
קודם כל ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

ולפי דעתי לאורן הייתה עצה מעולה אני גם בעד הרעיון

Erezperetz

New member
קורה...

שגברים רודפים אחרי נשים, אבל אם לא רוצות, אז הם מתרחקים. ולפעמים מנתקים קשר בכלל, כדי להמשיך הלאה. ואיכשהו, וזה קרה לי לא פעם, שידידות שרציתי, לא רצו, וכשתהרחקתי, וכשהתחלתי קשר עם מישהי אחרת או שסיפרתי להם עליה, פתאום רצו, פתאום נדלקו, פתאום החליטו ש"בוא נלך על זה". ותמיד הלו"ז היה לא מתואם. כמובן שזה קרה הפוך. הוא מתגונן. זה הזמן לתקוף יותר באכזריות. והכי חשוב - לא לחשוף רגשות, זה גול עצמי. חתיכת גול עצמי. לפעמים בנים, מה לעשות, מטעמי אגו, גנים וכל מיני דברים שנולדנו איתם ואנו לא יכולים לשנות לוקחים בנות שאוהבות אותם כמובנות מאליהם. לא בכוונה, זה פשוט ככה. כשיש לך משהו זמין שאתה יכול למשוך את היד ולתפוס, אתה פשוט לא מתאמץ יותר. תזכרי את זה, ולא רק במקרה הזה בבקשה. אלא גם לגבייך וגם לגביו. תתעסקי בלבנות מערכת יחסים איתו קודם, מספיק חזקה ומעניינת כדי שתהיי סגורה על מה את רוצה, ומה הסיכויים שלך, והכי חשוב שיהיה ב - ה - צ - ל - ח - ה ! ! !

תודה... ועוד משהו...

זהו... אני חושבת שהבנתי מה קרה... ספרו לו על הרגשות שלי.. והוא החליט להתעלם... אני בטוחה שזה מה שקרה... ניסיתי היום לדבר איתו, ניגשתי לו נתתי לו נשיקה... וכשאמרתי שאני צריכה לדבר איתו, הוא לא הגיב... הוא אפילו לא הסתכל עליי...

Erezperetz

New member
אופסי...

תאספי את עצמך ותמשיכי הלאה. יהיה יותר טוב. והוא ייזכר מאוחר מדי, אבל אל תתעסקי בזה או בו, תתעסקי בך. אם הוא מתעלם, אז בעייתו, והפסדו. לך, אלה, מגיע משהו הרבה יותר טוב. בהצלחה!

למעלה