אני מזמינה אתכם

../images/Emo9.gifאני מזמינה אתכם

הי כולם.
הרבה זמן לא בקרתי כאן ...אבל רק מסיבות טובות (עסוקה וענינים..) קופצת לכאן לשתף אתכם בהצגת צלליות וכביסה לילדים בצירוף סדנה להכנת צלליות שאני וחברתי עורכות על גג ביתי בערבי החנוכה. זאת הצגה מקסימה ופיוטית שמספקת אלטרנטיבה לכל הפסטיגליות המטורפת מסביבנו. אז כולכם מוזמנים עם ילדכם אחינכם או סתם ילדים חמודים מהרחוב..:) ואם יש בסביבתכם אנשים שההצגה רלונטית להם -ספרו להם בבקשה עלינו. אני מצרפת את הפלייר להצגה- תקראו ! יש שם פרטים חשובים... להתראות גילי

ooommmr

New member
גיליייייי!!! מה קורה? בואי לבקר יותר!

מתגעגעים...חחח... עבודות מדהימות בפליקר! איזו הצגה זו ?זאת שבנית לה את התלבושות?

הי גילי מזמן לא ביקרת פה.. מה איתך??

גם אני נכנסתי לפליקר שלך ואני חייב להגיד לך עבודות מקסימות!!! ממש מממש יפה!! איזו הצגה זאת? הרבה זמן לא ראיתי הצגת ילדים לא מסחרית עם כזאת תפאורה!! וכאלו תלבושות ומסכות שלהתעלף!!! תבואי לבקר יותר...
מי שלא מכיר את גילי היא היתה המנהלת של הפורום לפני דבי..

היי גילי.[גילי החליפה אותי בתקופת לחץ קודמת]

היי גילוש מה המצב ? האם ההופעה תתקיים תחת כיפת השמיים ? מה עם ירד גשם? בהצלחה אוהבת אותך דבוש

גילי-איזה צירוף מיקרים...ונעים מאוד ../images/Emo45.gif

למרות שאני סוג של "מכיר" אותך עוד מהימים בהם גלשתי כסמוי...רק שלא זוכר אם את היית תפוז קפוא ודבי היתה סנרייז או שאולי להפך... לפני מספר ימים, פתאום חשבתי עלייך משום מה...לאן היא נעלמה ולמה היא לא כותבת כבר? אולי היא בחו"ל?... נזכרתי שיש עבודות יפהיפיות שלך בפליקר ונכנסתי להציץ בו שוב וראיתי גם את ההודעה על ההצגה החדשה שהעלית היום בפורום... תיכננתי לשלוח מסר שתספרי על ההצגה כאן, ברגע שאתפנה מאירגון המפגש הראשון של הפורום שנערך אמש... את הקדמת אותי!!! אני לצערי לא אוכל לבוא אפילו שזה נשמע מדליק ובא לי (מופיע יום יום בחג) אשמח אם תעדכני אותי ואותנו אם יהיו הופעות נוספות בהמשך. מקווה שמזג האוויר הצפוי לא יקלקל לכן יותר מדי ימים בחג...שיהיה בהצלחה עם ההצגה ובעיקר חג שמח ומואר. נעים מאוד כבר אמרתי?

תודה לכולכם../images/Emo24.gif

עומרי- תודה נשמה
. ההצגה היא "טרמפ על מטאטא" של תאטרון המטמון. אני עיצבתי אותה ובניתי את המסכות. את התלבושות והמסכים- על פי הסקיצות שלי תפרו תופרות בהזמנה. רועי-תודה חמוד
. ההצגה דווקא כן מסחרית, אבל נהניתי לעצב למרות המסחריות. דבי- הי אני מתגעגעת!
תודה ענקית על האנשים שהפנית אלי, את פשוט
חבל שאני לא מסוגלת לארגן את הזמנים שלי בצורה יותר חכמה וקומפקטית ולהספיק מליון אלף דברים כמוך. ככה אולי הייתי מספיקה להכנס לכאן לפעמים... לשאלתך- ההצגה אכן תחת כיפת השמיים ולכן באמת התבטלו כל ההופעות עד עכשיו. לפי תחזית מזג האוויר מסתמן שיהיו הופעות רק בראשון-שני הקרובים. אבל די תארנו לנו מראש שזה מה שיהיה, ואלה יותר הצגות הרצה. אחרי חנוכה כבר נתאים את התפאורה לניידות ולמקומות סגורים ואז כבר נוכל להציע אותה למי שרוצה ואיפה שרוצים. דודי- הי, נעים מאד
ותתחדש על ההכחלה ובהצלחה בתפקיד האחראי
תודה רבה רבה על המחמאות
מבטיחה לעדכן. הנה הצצה מההצגה

ניר חדש

New member
ראיתי קטעון קטנטון מההצגה

ונראה שההצגה פשוט מדהימה. גילי ואפרת (הבחורה שמופיעה איתה יחד) עושים עבודה יפה מאוד בדיבוב ובהפעלת הצלליות. גם הצלליות כמובן מקסימות, תוצר ידיה הכשרוניות (מאוד) של גילי. רוצו לראות!

למעלה