אני ממש גאה בעצמי

../images/Emo9.gif אני ממש גאה בעצמי../images/Emo9.gif

במשך שנים חמותי וגיסתי סובבו את בעלי על האצבע. הן סיכסכו בינינו וגרמו למריבות רבות ואף כמעט לגירושין במשך הזמן הפכתי להיות "כלבה". התחלתי לענות להם, הפסקתי לעזור והתחלתי גם לתת להם יחס קריר. לאחר שחמתי נפטרה גם לא דיברתי עם גיסתי במשך שנתיים. (הם היו נכנסים לי לנשמה ואף דיברו עם בעלי שיכה אותי) לאחר כמה זמן גיסתי חזרה והתקרבה אילנו והיום היא מדברת יפה ומתנהגת יפה וכו' אך עדיין מנצלת את בעלי. אתמול הבעל קם, שתה קפה והודיע לי שהוא הולך לעזור לאחותו לנקות הבית (הם עוברים דירה) מייד קפצו לי הפיוזים!! אני עברתי במשך השנים האלו פעמיים דירה ואף פעם לא באו לי בהצעות עזרה אפילו לא לשמור על הילדים כשאני מנקה וכו' מה גם שבבית הוא בקושי מזיז משהו. הודעתי לו שהוא לא הולך לשום מקום ואם הוא רוצה לעזור שיעזור בבית שלו!! וכשאני עברתי עם ילדים קטנים אף אחד לא בא לעזור לי. ואז גם הבת שלי אמרה לו: אבא, קודם כל תעזור בבית. זהו הוא לא ניסה אפילו להתווכח או לכעוס (מה שפעם הייה גומר בריב) הוא קיבל את יפה ולא הוסיף מילה (כנראה יודע שאני צדקתי)

אוסה

New member
כל הכבוד!

אין ספק שבעלך יודע שאת צודקת. ומבין שבכל מערכת יחסים אי אפשר רק לקבל צריך גם לתת .

למעלה