אני מתגעגעת למירי...........

Music4Life

New member
../images/Emo9.gif אני מתגעגעת למירי............./images/Emo7.gif ../images/Emo24.gif

קורה לכם
אני בטוחה שהרבה.... האמת היא שלא ראיתי את היופיופה הרבה זמן. הייתי בהופעה האחרונה בזאפה וזה היה לפני 100 שנה כמו שזה מרגיש לי.... לפני כמה זמן זה היה , מישהו זוכר
ההופעה האחרונה הית מזה כייפית...ואני דאגתי שלא נראה אותה אחרי זה...כי ידעתי שיעברו חודשים עד שהראה אותה שוב, ואכן היינו איתה די הרבה, והיה כיף טהור
אפילו הצטלמתי עם מר זך בכבודו ובעצמו
חמוד הוא.... בכל אופן, אני מחכה כבר שתהיה לגברת מסיקה
הופעה נורמלית (לא סגורה או של ועדי עובדים וכו') שאוכל לבוא להתענג שוב. ואם את קוראת מירי........... שוב, אני מתגעגעת אלייך נוראאאאאאא

היא מתארחת ביום רביעי אצל ברירה טבעית

בזאפה הרצליה. ד"א בהופעה הסגורה של הסתדרות המורים היו פה אנשים שכן הצליחו להשיג כרטיסים למרות שהם לא מורים.

Music4Life

New member
היא מתארחת שם במשך כל ההופעה או רק לכמה שירים

או שיר אחד? איך זה הולך?

Music4Life

New member
הקטע הוא...

שבהופעה מלאה יש סהתחלה וסוף ואחרי שהיא הסתיימת, בדר"כ יש אפשרות גם להגיד למירי כמה מדהימה ומעלפת היא היתה על הבמה
ופה, כשהיא מתארת, יהיה קשה מאוד לדעת באיזה שלב היא הולכת....מה גם שאני לא אשלם כסף רק לצאת באמצע הופעה......ככה ש: בעיה. אחכה שתהיה לה פשוט הופעה מלאה שלה וזהו .

אני הולכת ומקווה שמירי גם תשאר לכל ההופעה

אבל גם אם היא לא תהיה, עדיין הנאה מובטחת. לא חשבתי לרגע לצאת באמצע הופעה.

veredmp

New member
אמורות להתחיל הופעות בסוף ינואר

זה כבר ממש אוטוטו. ברגע שיהיה לוח אני אעדכן פה

shay keran21

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחח אחאח ניבי ניבי...רק את מסוגלת לכתוב הודעות כאלו....אני מתגעגע אליךך נורא!!! חחחחח בע"ה נלך שנינו להופעה של מירי....הבטחתי לך!

Music4Life

New member
אין לי הודעות משעממות אה שי../images/Emo35.gif../images/Emo8.gif

מה אני יעשה....רציתי לפרוק קצת את געגועיי...זה בדיוק המקום לעשות את זה, ורק כאן יבינו אותי.
ואתה כמובן......וכן אני יודעת שנלך, ואני מחכה לזה כבר, יהיה כיף בסיבוב הופעות הבא, אלבום חדש, שירים חדשים, יהיה מהמם.

shay keran21

New member
חחח אכן ניב...בע"ה...אני יוצא עכשיו לת"א ל

הופעה של קרן בזאפה..הופעה אחרונה....כביכול..יש גם בשישי הופעה...לאור ביקוש...אחאח איזו מדהימה!? אני מאמין שיהיה מפוצץ היום,אם היה ביקוש לעוד הופעה לאחר ההפסקה כבת בטח חצי שנה...או יותר...אבל אני מאמין שעד פסח גם מירי וגם קרן יוציאו את הדיסק..או שרק מירי...אבל לא נראה לי שזה שיווקי להוציא את הדיסק של שתיהין באותו הזמן...

viko222

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

למה לזרוע מלח על הפצעים?
אני ממש ממש ממש מתגעגע אליה ! לא הייתי בהופעה סגורה מאז דצמבר 08
בזאפה. פעם אחרונה שהייתי כביכול בהופעה היתה ביום העצמאות האחרון... אני רוצה הופעה כל כך,התגעגתי למירי הזו
זה מזכיר לי שלפני כמה ימים חלמתי שהלכתי להופעה שלה,רק שמירי החליטה לשיר ת'שירים של מרגול
חלום הזוי
ובכללי,התגעגתי לחיבוקים והיחס שלה

veredmp

New member
רעיון לסיבוב הבא ../images/Emo8.gif

אני חושבת שגם אני חלמתי משהו עליה אתמול, אבל אני לא ממש זוכרת את הפרטים. חבל

../images/Emo3.gifלמה? שתעשה קאבר לשיר מעיין

של תמיר גל... אולי זה מה שיביא לה את תהילת עולם.

למעלה