אני מתרגשת! אני מופיעה בראשי של- לא ביקשתי, כרגע נכנסתי לאתר וממש ממש הופתעתי!
M mayane21 New member 23/9/10 #1 ../images/Emo9.gif אני מתרגשת! אני מופיעה בראשי של- ../images/Emo43.gif לא ביקשתי, כרגע נכנסתי לאתר וממש ממש הופתעתי!
../images/Emo9.gif אני מתרגשת! אני מופיעה בראשי של- ../images/Emo43.gif לא ביקשתי, כרגע נכנסתי לאתר וממש ממש הופתעתי!
M mayane21 New member 24/9/10 #3 ../images/Emo24.gif תודה מקסימה! בהתחלה תהיתי לעצמי למי יכול להיות ציפורניים כל כך דומות לשלי ואז הבנתי שזו בעצם אני
../images/Emo24.gif תודה מקסימה! בהתחלה תהיתי לעצמי למי יכול להיות ציפורניים כל כך דומות לשלי ואז הבנתי שזו בעצם אני
M mayane21 New member 26/9/10 #12 אהה זו היתה תהילה בדיוק ל-5 דקות../images/Emo6.gif [חצי יום]. הנה צילום מסך מצטערת על ההתלהבות, זה היה מהתרגשות
אהה זו היתה תהילה בדיוק ל-5 דקות../images/Emo6.gif [חצי יום]. הנה צילום מסך מצטערת על ההתלהבות, זה היה מהתרגשות
M mayane21 New member 24/9/10 #5 ../images/Emo9.gif../images/Emo98.gif../images/Emo51.gif../images/Emo25.gif
M mayane21 New member 24/9/10 #6 ../images/Emo207.gif קטן. הבלוג שלי גם בפייסבוק../images/Emo20.gif../images/Emo140.gif לאחר מחשבות רבות, החלטתי שאני אפתח ויהנה מהיתרונות והנוחות של הפייסבוק. אומנם הדף בשלבי בניה, אך אתן מוזמנות להצטרף מלחיצה על כפתור ה- לקבל עדכונים, לשתף אחת את השניה על הפוסטים שלכן ולהנות http://www.facebook.com/home.php?#!/pages/hhbwt-hqtnwt-sl-hhyym/133063946740857?ref=ts שבת שלום לכולכן
../images/Emo207.gif קטן. הבלוג שלי גם בפייסבוק../images/Emo20.gif../images/Emo140.gif לאחר מחשבות רבות, החלטתי שאני אפתח ויהנה מהיתרונות והנוחות של הפייסבוק. אומנם הדף בשלבי בניה, אך אתן מוזמנות להצטרף מלחיצה על כפתור ה- לקבל עדכונים, לשתף אחת את השניה על הפוסטים שלכן ולהנות http://www.facebook.com/home.php?#!/pages/hhbwt-hqtnwt-sl-hhyym/133063946740857?ref=ts שבת שלום לכולכן
ת תולי01 New member 25/9/10 #9 איזה כיף ! ../images/Emo41.gif מהממת את ! הכי מגיע לך בעולם לחיי עוד המון עמודים ראשיים בתפוז ולפייסבוק נרשמתי כמובן ואני אעביר את הבשורה הלאה !
איזה כיף ! ../images/Emo41.gif מהממת את ! הכי מגיע לך בעולם לחיי עוד המון עמודים ראשיים בתפוז ולפייסבוק נרשמתי כמובן ואני אעביר את הבשורה הלאה !
M mayane21 New member 25/9/10 #10 המון המון תודה מקסימה!! ../images/Emo23.gif מחמם את הלב ותודה על העזרה בפייסבוק