אני פה רק שליח

../images/Emo9.gifאני פה רק שליח ../images/Emo26.gif

למופע הזריחה הכי מדהים שראיתי ביצוע : השמש שלנו תיעוד (יעני צילום מעל העננים) :רמי יופה.

XCrider

New member
למה EXE, למה? ../images/Emo6.gif ...יש גירסת MPG

כדי שגם פרנואידים של וירוסים יעיזו לחזות בפלא?

stavmax

New member
תתפלא... גם בMPEG אפשר להכניס

וירוס ובכל סוג של קובץ אחר

etal2

New member
ממש לא

קובץ צריך את האפשרות להריץ תוכנה בשביל להכיל ווירוס ,תקן mpeg לא מגדיר אפשרות כזו.

stavmax

New member
ממש כן!

אפשר להכין קובץ דמויי MPEG לגמרי שבתוכו במקום מדיה יש וירוס רוצה שאני ידגים?

stavmax

New member
אין בעיה... על המחשב שלך?../images/Emo67.gif

עזבו את הוויכוח הזה הוא לא קשור לפורום ואני יסכם את הוויכוח בזה שזה קרה לי כמה פעמים על מחשבי היקר שמרו על המחשב שלכם... ותצאו מהסרט שרק מקבצי EXE אפשר לקבל וירוס

XCrider

New member
זה כנראה בגלל ששלחו לך קובץ עם

סיומת כפולה (MPG ו-EXE). כנראה ניצלו "חור" בתוכנת האי-מייל שלך או משהו דומה, שמבצע תוכנית באופן אוטומטי, כך שאפילו שזה נראה לך כמו MPG, זה בעצם היה EXE מוסווה. אבל לא נורא, חבל להיכנס לזה. העיקר שאתה משוכנע...

alfon

New member
../images/Emo53.gif. מה זה הקובץ הזה גדי?../images/Emo4.gif

הורדתי את ה sunrize הזה , אבן תמונות יפות ומוסיקה מעצבנת אבל עכשיו כאילו יש לי screensaver שעולה כל פעם שלא עובדים על המחשב יותר מ 10 דקות! בהגדרות ה screensaver כתוב none , עכשיו מה עושים לעזזל ? מילא התמונות.. אבל לשבת בסלון ופתאום לשמוע את המנגינה המעצבנת הזאת מהחדר השני זה כבר יותר מידי .... H e l p !!!

XCrider

New member
נננכככוווןןן......אבל לא רק

יש המון שיטות, שרבות מהן מתנקזות לניצול הפרצות בתוכנות של MS, במיוחד ה-EMAIL. אני משתמש בתוכנת EMAIL "טיפשה" שלא מנסה להציג אוטומטית כלום אלא רק מעבירה את הקובץ וזהו. ואז אני יכול לעשות את כל הבדיקות שבעולם לפני שאני פותח אותו.

stavmax

New member
כנס...

לא הייתה סיומת כפולה ולא כלום... מה אתה חושב שאני דביל? כנראה שאתה לא מודע לאיזה רמות של האקינג אפשר להגיע היום "העיקר שאתה משוכנע... " אתה הבור כאן בכל הסיפור... אתה באמת חושב שזאת הדרך היחידה להסוות וירוס או איזה תוכנית פריצה בקובץ? פשוט לעשות סיומת כפולה ? פחחחחחח פחחחחחח פחחחחחח בברכה סתיו ושוב פעם זה לא נושא הפורום

XCrider

New member
STAVMAX יקר...למה להשתמש בכינויים

כמו "בור", "דביל" וכו'? עצם העובדה שכבר הרבה שנים המחשבים שלי לא נדבקו בוירוס צריכה להגיד משהו על הנסיון והזהירות שלי בתחום. ולא שלא נשלחו אלי טונות של וירוסים... חלק גדול מהבעייה הינו התוכנות של מיקרוסופט, שמנסות להיות כמה שיותר גרנדיוזיות עם תצוגות גרפיות מרשימות, ובכך פותחות פתח לחבלנים פוטנציאליים. לדוגמה, OUTLOOK מאפשרת קבצי מייל גרפיים בכך שהיא מריצה שפה עילית כלשהי (כמו JAVA, HTML וכו') שפותחת פתח להרצת תוכניות חיצוניות (לאו דווקא EXE, יכול להיות גם משהו אחר כמו SCRIPTS של WORD או EXCELL או VBS) והכי גרוע - מציגה אותם אוטומטית אם לא חוסמים זאת. אחרי שהתוכנה מריצה את הוירוס, הוא סורק את המחשב לכתובות אי-מייל ושולח העתק לכל החברים שלך...(כך פועלים הרבה וירוסים). מסיבה זו אני משתמש עד היום בתוכנת אי-מייל "טיפשה" שרק מעבירה את הקובץ ולא מנסה להציג אותו, ואז יש לי את כל הזמן שבעולם לבדוק את הקובץ ולהשמיד אם צריך. עוד סיבה להצלחת ההאקרים היא שהרבה משתמשים לא טורחים לעדכן את תוכנות MS והאנטיוירוס שלהם ובכך משאירים פרצות פתוחות שנתגלו כבר מזמן. א-ב-ל...מכיוון שאינך מעוניין לשמוע מנסיון של אחרים, אתה חופשי להמשיך ללמוד מנסיונך... בהצלחה!

XCrider

New member
מה הקשר לפרים זקנים או לא?

בתור אחד שדי מנוסה בתחום ושאף מחשב שלי לא נדבק בווירוס כבר מעל 10 שנים לפחות (למרות שניתקלתי וגיליתי המונים), נראה לי שאפשר לתת לי קצת קרדית כבעל הבנה בנושא, לפחות ממי ש"חטף" וירוס לאחרונה ואפילו לא הבין (או הסביר) באיזה אופן זה קרה לו... למה אתה חושב שהרצון לעזור/להסביר לו זה דבר שלילי או שחצני (עאלק "פר זקן")? ואני לא היחיד שניסה, הבחור השני גם לא התיימר... שנתראה בשבילים ולא בוויכוחים...

למעלה