STAVMAX יקר...למה להשתמש בכינויים
כמו "בור", "דביל" וכו'? עצם העובדה שכבר הרבה שנים המחשבים שלי לא נדבקו בוירוס צריכה להגיד משהו על הנסיון והזהירות שלי בתחום. ולא שלא נשלחו אלי טונות של וירוסים... חלק גדול מהבעייה הינו התוכנות של מיקרוסופט, שמנסות להיות כמה שיותר גרנדיוזיות עם תצוגות גרפיות מרשימות, ובכך פותחות פתח לחבלנים פוטנציאליים. לדוגמה, OUTLOOK מאפשרת קבצי מייל גרפיים בכך שהיא מריצה שפה עילית כלשהי (כמו JAVA, HTML וכו') שפותחת פתח להרצת תוכניות חיצוניות (לאו דווקא EXE, יכול להיות גם משהו אחר כמו SCRIPTS של WORD או EXCELL או VBS) והכי גרוע - מציגה אותם אוטומטית אם לא חוסמים זאת. אחרי שהתוכנה מריצה את הוירוס, הוא סורק את המחשב לכתובות אי-מייל ושולח העתק לכל החברים שלך...(כך פועלים הרבה וירוסים). מסיבה זו אני משתמש עד היום בתוכנת אי-מייל "טיפשה" שרק מעבירה את הקובץ ולא מנסה להציג אותו, ואז יש לי את כל הזמן שבעולם לבדוק את הקובץ ולהשמיד אם צריך. עוד סיבה להצלחת ההאקרים היא שהרבה משתמשים לא טורחים לעדכן את תוכנות MS והאנטיוירוס שלהם ובכך משאירים פרצות פתוחות שנתגלו כבר מזמן. א-ב-ל...מכיוון שאינך מעוניין לשמוע מנסיון של אחרים, אתה חופשי להמשיך ללמוד מנסיונך... בהצלחה!