אתם מרשים לי לדבר על זה כאן?

../images/Emo9.gif אתם מרשים לי לדבר על זה כאן?

מעדיפה לדבר עם אנשים שאני מכירה. ראיתם את פאיירט מסטר? איך התבאסתי שבן ניצח, כ"כ רציתי שכריסטה (ככה קוראים לה?) תזכה. והיו שם אנשים שממש הפתיעו אותי. משהו ראה?

omer719

New member
לא מרשים!!! חחחXD תעשי מה שבא לך .. נראה לי.

ראיתי רק פרק אחד ולא ממש התלהבתי מהסדרה.. יש לזה עוד עונה?

לא נראה לי, כי את העונה הראשונה הפסיקו

לשדר באמצע, והעבירו את ההמשך לאינטרנט אא"ט. באמת לא סדרה משהו, הפורמט מזכיר את השרדות, אבל מבולגן מידי ולא מעניין ממש. אבל משום מה המשכתי לראות, רציתי לראות מי יזכה. האנשים היו דווקא מעניינם, אם הם היו משתתפים בהשרדות, זה יכל להיות עונה טובה.

MeWithoutU

New member
הפסיקו לשדר באמצע???

מה פתאום? אני ראיתי את הסדרה ב Hot והיא שודרה מההתחלה עד הסוף. כן באמת לא סדרה משהו בהתחלה זה היה ניראה יפה... השקיעו בפרומו... אבל מהסדרה עצמה התאכזבתי... מקווה שלא תיהיה עונה שניה... ואני שמחתי שבן ניצח. לא כל כך הזיז לי אם הוא ינצח או כריסטה... שניהם שיחקו טוב ולשניהם מגיע לנצח.

Confide In Adam

New member
באמריקה הפסיקו את זה באמצע

ואת הפרקים שלא שודרו בטלוויזיה שידרו באינטרנט.. ראיתי רק פרק פה ופרק שם וממש לא היה איכפת לי מאף אחד מהמתחרים.. הפורמט עצמו גם היה מבולגן ומסובך.. בקיצור לא התלהבתי. הישרדות עדיפה בהרבה!

Fairywitch

New member
אה, אז הוא ניצח?../images/Emo10.gif

הפסקתי לצפות בזה כשמיני-רופרט הלך הביתה
תכנית ריאליטי עם המון פוטנציאל- אבל מתחרים גרועים ותכנון חסר עניין הרסו הכל

../images/Emo6.gif מיני רופרט היה תותח ומקסים

בן ניצח. התכנון כולו היה בלאגן אחד גדול, והמשימה הסופית הייתה פיזית בלבד, שזה לא ממש פייר, בהשרדות יודעים איך לעשות את זה נכון.

n o g a m o o n

New member
מצחיק אותי שאתם קוראים לו מיני רופרט ../images/Emo6.gif

וכן היה מאכזה שבן זכה, כי לא הגיע לו. אחרי שהוא "עבד" על לואי (מיני רופרט) כמו שהוא עשה, לא הגיע לו בכלל. כריסטה היתה בסדר רוב הזמן.

למעלה