בוקר טוב לכן איזה לק נלבש היום? אני רוצה לשים china glaze turn it turqise
ר רוני325 New member 19/10/10 #1 ../images/Emo9.gifבוקר טוב לכן איזה לק נלבש היום?../images/Emo42.gif אני רוצה לשים china glaze turn it turqise
../images/Emo9.gifבוקר טוב לכן איזה לק נלבש היום?../images/Emo42.gif אני רוצה לשים china glaze turn it turqise
U Ultra marine New member 19/10/10 #2 בוקר טוב?! אני כבר עכשיו מפנטזת על הפרדוקסל שאני הולכת לשים מחר אחה"צ.. אוי אוי אוי.....
Y Yosh Yosh New member 19/10/10 #4 שיק 295 כסוף גליטר. אחד האהובים עליי. קליל ונחמד ובהחלט מתאים לחום הנוראי הזה התמונה לא עושה עמו צדק, לצערי....
שיק 295 כסוף גליטר. אחד האהובים עליי. קליל ונחמד ובהחלט מתאים לחום הנוראי הזה התמונה לא עושה עמו צדק, לצערי....
S sHiR TaDmOr New member 19/10/10 #10 הכי טוב לדעתי זה לצלם באור יום, אפילו בצל... העיקר לא פלאש. זה שורף\מעוות את הצבעים
S sHiR TaDmOr New member 19/10/10 #6 מכירות את זה שאין לכן מושג מה לשים?! אני משתגעת ! אני לא יודעת מה לשים...לפעמים מבחר הוא לא בהכרח יתרון בקיצור, בינתיים מחזק שקוף וזהו. :\
מכירות את זה שאין לכן מושג מה לשים?! אני משתגעת ! אני לא יודעת מה לשים...לפעמים מבחר הוא לא בהכרח יתרון בקיצור, בינתיים מחזק שקוף וזהו. :\
A Angel Of Moon New member 19/10/10 #9 מכירה בהחלט! אני ממש מתחבטת בשאלה מה לשים... היום הורדתי מהידיים היה לי לבן פנינה, וברגליים צהוב מרקר... ועכשיו אני לא יודעת מה לשים.
מכירה בהחלט! אני ממש מתחבטת בשאלה מה לשים... היום הורדתי מהידיים היה לי לבן פנינה, וברגליים צהוב מרקר... ועכשיו אני לא יודעת מה לשים.
L lulilol2 New member 19/10/10 #13 קולורמה 52 מייבלין ניו יורק Dark Plum 52 קולורמה של מייבלין ניו יורק. סגול כהה, תכף מעלה תמונה (כשהסוללה של המצלמה תסיים עם ההטענה..)
קולורמה 52 מייבלין ניו יורק Dark Plum 52 קולורמה של מייבלין ניו יורק. סגול כהה, תכף מעלה תמונה (כשהסוללה של המצלמה תסיים עם ההטענה..)
R RUTHIE1 New member 19/10/10 #16 והבת שלי מדגמנת גם OPI - FLOWER TO FLOWER (אח"כ ראיתי שהאצבעות שלה התלכלכו וניקיתי לה )