היום זה הלילה הגדול

../images/Emo9.gifהיום זה הלילה הגדול../images/Emo41.gif../images/Emo70.gif../images/Emo105.gif

טקס פרסי הVMA לשנת 2003
[כן,בשבילי 3 זה לילה
]
אז בואו נקווה שלינקין פארק יופיעו
NUMB, FAINT, לא משנה מה
העיקר שנראה אותם
אה וכמובן בהצלחה ענקית
בקטגורייה שה מועמדים בה
הלוואי שאוונסנס לא יקחו [לא משהו נגדם] ושלינקין ינצחו

NiKi†a

New member
ברור שיש תקווה../images/Emo70.gif

הם זכו שנה שעברה
לא זוכרת במה אבל הם זכו, יש סיכוי, גדול ביותר.

../images/Emo12.gif מה היה בפנאי פלוס../images/Emo35.gif../images/Emo105.gif

יכול להיות שזאת תהיה הופעת הפתעה, ואולי אפילו שילוב עם מטאליקה
וואו זה יהיה מדהים

אם תהיה הופעת הפתעה...../images/Emo94.gif

זה בטח יהיה משהו יוצא דופן כי לא סתם לא יודעו על זה
אני מקווה שאני אשאר ערה
...

!!!

אם היית רואה שאח שלי בארה"ב נסע להופעה של לינקין פארק עם מטאליקה עם לימפ ביזיק ועם סלייר אז היית מבינה שכבר היתה הופעה מטאליקה... (אני לא יודע אם את\ה בן או בת...)

kiticat

New member
אני דווקא חשבתי

שצ'סטר יגיש את מטאליקה... ואז מגלים שהוא מגיש את .... ביונסה???

Deore

New member
vma... עוד 5 דקות...

הטקס מתחיל.... חבר'ה... אני מקווה שלינקין יופיעו על הבמה... ואני גם מקווה שיזכו... מממ... חוץ מזה... אני מקווה להנות למרות שתיכננתי לראות כמה סרטים טובים

Deore

New member
אהה... ואיך שכחתי...

תודה ל... אני לא יודע ממש את השם... אז הכינוי הוא... reanimation (shakira paradize בדימוס) רגע... השם הוא שירן, לא? לא משנה.. אני מודה לה כי אם לא... לאהייתי יודע שזה טקס vma/ תודה.... לאבא ואמא... ואחותי שלא עצבנה אותי היום. ואחי שלא הרס לי ת'חדר...

קוראים לה אלה../images/Emo13.gif../images/Emo94.gif

לא ראיתי את לינקין באים...אני מקווה שהם יופעו *אופטימית*

Deore

New member
אהה... ואיך שכחתי...

תודה ל... אני לא יודע ממש את השם... אז הכינוי הוא... reanimation (shakira paradize בדימוס) רגע... השם הוא שירן, לא? לא משנה.. אני מודה לה כי אם לא... לאהייתי יודע שזה טקס vma/ תודה.... לאבא ואמא... ואחותי שלא עצבנה אותי היום. ואחי שלא הרס לי ת'חדר...

Deore

New member
אלה...... אלה...

תודה רבה!!!!!! {מתנצל על כך שלא ידעתי את השם...} בכל מקרה... פתיחה מופלאה של הטקס... עם בריטני (רגליים יפות) ספירס וכריסטינה (גם רגליים יפות). וכמובן מדונה. ומה שהכי אהבתי.... נחשו נחשו... כן כן... שתי הנשיקות האלו...
והמראה של ג'סטין... חחח... איזה פרצוף הוא עשה...

kyle

New member
!!!!!!!!!!!!!!!!!!YO METALICAAAAAAA

:D:D:D זה הרג אותי הקטע הזה.
(אלה שצפו יבינו)

kiticat

New member
אז אני לא הפריקית היחידה שערה בשעה

הזו??? מגניב!!!! חולה עליכם!!! האמת שאני יושבת ומנחשת אחד לאחד את המנצחים של כל הקטגוריות. אשכרה, מכריזים את כל המועמדים ואני אשכרה מנחשת. אבל דווקא בקטע הזה, הייתי משוחדת מידי... גוד שרלוט מעולים, מטאליקה חזרו ובגדול אוונסנס רק פרצו בסערה, וטוב.. לינקין זה לינקין ואין על מה להתווכח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ראיתם איך ג'ימס נהייה נבוך? מוריד את הראש? קרע אותי מצחוק!!! אין! חבל על הזמן! זה עשה לי את הלילה!

kyle

New member
אל תדאגי... בחופש הזה הייתי ער עד

שהעיתון היה בא.

למעלה