אמא של פיונה
New member
../images/Emo9.gifהייתי במסעדה לא שגרתית...
התלבטתי אם לכתוב עליה (בנז´(בנזוגי- למי שלא מכיר את סגנון כתיבתי) בזמן הארוחה אומר "תכתבי? תכתבי..."?) כי היא כזו עממית שהתביישתי...
ואז ראיתי עלי ביקורת ב YNET ורווח לי...אז להלן: הייתי במסעדה הבולגרית ביפו. אין איזור לא מעשנים באופן רישמי, אך שמו אותנו למעלה לבד
ולא הרגשנו כלום. המקום פיצפון. למטה 4 שולחנות בערך ולמעלה 3. המבחר מצומצם והנקיון לא בשמים. על השולחן יש 3 צלוחיות קטנטנות של פלפל, מלח ופפריקה מהם לוקחים עם הידיים...
הזמנו למנה ראשונה מרק שעועית שהיה סמיך וטעים, אך בניגוד לציפיות,לא כל כך מתובלן. אנוכי הזמנתי סלט חצילים קלויים והוא היה טעים מאד אם כי היה לי חסר שום. המנות באו עם סלסלת לחם לבן טרי. למנות עיקריות הבנז´ לקח את הקבב הידוע. המנה באה עם חופן צ´יפס צנוע, חופן סלט "ירקות"- מלפפון ועגבניה עייפים מעט ו-3 קבבים עבים ועסיסיים(להפסיק לדמיין שטויות
). לא טעמתי אך הביקורת היתה טובה ואכן המסעדה ידועה בקבביה. אנוכי לקחה כרוב ממולא שהיה טעים ומתובלן כלבבי אך ממש מלוח
. עקב כך, נבצר ממני לסיימם. את הקינוח השארנו לכדור גלידה מד"ר לק האהוב וסך החשבון כולל 2 קולה ובירה שחורה לייט היה 100 עגול (לא כולל שירות). בסה"כ, אין הרבה למה לצפות כי היא ממש עממית אך היה נחמד וכמו כל מסעדה- עוד חוויה. מה שלי יגרום באופן אישי לא לבקר בה שוב הוא חוסר הביטחון בסניטריות המזון. לא יודעת למה...הרגשת בטן כזו. זהו.
התלבטתי אם לכתוב עליה (בנז´(בנזוגי- למי שלא מכיר את סגנון כתיבתי) בזמן הארוחה אומר "תכתבי? תכתבי..."?) כי היא כזו עממית שהתביישתי...