היי לכולם!!!!!!=)

נדבוש 15

New member
../images/Emo9.gifהיי לכולם!!!!!!=)

מה קורה?,
אצלי אחלה אני נדב אני בן 15 מכפר סבא.. כמו ששמתם לב גם אני אוהב את הסידרה, אבל זה יורת הרגל מאז קטנטנות מעונה 1=) ומאז אני מכור לסדרות של כריס מורנה יש לי ארון זכוכית גדול בחדר (יש לי 2 חדרים חדר ועוד כניסה לדר) ושם יש ארון ענק שיש בומלא דברים של קטנטנות והמורדים ואני עכשיו אוסיף גם של פלוריסיינטה אחותי בת ה9 כבר לקחה ממני את המסורת של כל האהבה הגדולה אלייהם, אני זה שהיה במלון, ששהה יומיים בשרותים;) ואני זה שבסוף השיג את הטלפונים של חברי המורדים..ואיזה מישהו מפינת אור ששמו אסקייאל..וגם את המסנג'ר שלו עשיתי המון המון המון!! בלי סוף למרות שמהטלפונים לא יוצא כלום אלא רק הרבה כסףלשלם! יצא לי לדבר איתם ביחוד עם פרננדה,חסמין,קוקו,דייאגו,(מקטנטנות) ועוד.. אממ רק רציתי להגיד לכם שהכל אפשרי!!! רק אם רוצים ובאמת נחושים להשיג את המטרה בסוף זה יילך! לכם=)) אני אוהב את כולם מקווה להשתלב פה בפורום ולהכיר אנשים נחמדים ושפלוריסיינטה וחברייה יבואו לארץ שווה לכם לבוא איתי;) אני עושה המון בלאגן ומשיג את שלי ומנסיון כי הרבה מכירים אותי.....!=) הרבה גם באים איתי........ טוב אז מי שרוצה להכיר ולשוחח וכדומה מוזמן להכנס אליי לאיסיקייו!:) 30511237בבקשה תיהיו בוגרים ואלתתנהו בצורה מפגרת=) מי שיירצה להחליף תמונות אז אין בעיה!:) ביי

LOVE AGUS

New member
נדב! בימניידוס!!!!!

הולה!!! קה טאל?!?!? אני חן! אני בת 14, יותר נכון עוד שבועיים (!) 15! אני חולה על אגוסטין ונטליה הפרפקטוס! ומקווה שבאמת תהנה פה!!! אז שיהיה לך ביולוי מהנה!!!!! חן!!!

ברוך הבא../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo9.gif../images/Emo23.gif

אני רותם ,אני בת 13
התמכרות נעימה

דישה

New member
נצל"ש

בקשה תביאו לי ספוילרים על הסדרה וכל מה שקשור לסדרה טוב!!!!!!!!!!!! ואל תגידו לי לחפש באתרים כי כבר חיפשתי בכולם . תודה מראש בבשקה תכתבו לי כי אני כבר מבקשת פעמיים ואפחד לא שם! אז בקשההההההההההההההההההה......................... תודה שוב

חניניתה

New member
../images/Emo24.gifברוך הבא!!!

קוראים לי חן ואני בת 14 וחצי.. גם אני אוהבת את כל הסדרות של כריס.. קטנטנות (מהעונה הראשונה), המורדים, פינת אור, קיץ נצחי, ועכשיו פלורי.... מקווה שתהנה פה...

../images/Emo140.gifברוכה הבאה

מה קורה? מקווה שגוד! קוראים לי מורן ואני בת 13 אני חולה מתה שרופה על בנחה ולו המדהימיםםםםם אז תהנה...

ברוך הבא../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

איזה כיף שמצטרפים עוד בנים לשם שינוי
אני יעל, תהנה בפורום, התמכרות מהירה

ברוכה הבאה../images/Emo70.gif ושאלה ../images/Emo6.gif

אתה זה שהולך תמיד לשדה התעופה ומופיע בכל העיתונים כשמצלמים את המעריצים ומופיע גם בכל הסירטונים(כשמצלמים את המעריצים) ואתה צורח כמו משוגע
תענה בכנות

ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

אני סיון בת 14 מראשון
אני חולה על בנחה, פלור, חואן ופאולה (בערךך...)המושלמים
מקווה שתהנה פה
התמכרות נעימה

sweet baby13

New member
היי וברוכה הבאה..

ברוכה הבאה.. אני ליטל .. מקווה שתהנה בפורום.. יש פה אחלה חבר'ה אז תהנה..!!

Miss Rojas

New member
את היית השנה בשרתון כשפינת אור

והמורדים באו? ברוכה הבאה דרך אגב

גם אני בן כפי שניתן לראות

בן 18 עוד שבועיים מתגייס אבל לא מתבייש בזה שאני חולה טלנובלות הכל התחיל עם עונה 4 של קטנטנות עם כל הפצצות קמי לו בעיקר והרבה מאוד לו מטורף עליה המשיך למורדים אחר כך פינת אור עכשיו כמובן פלור בין היתר ראיתי כמה טלנובלות כמו מריה מריה עם טליה הזמרת הפצצה המקסיקנית בובה פראית כמובן ואזמרלדה שעכשיו אני רואה אותה בשידור חוזר פעם שנייה

למעלה